На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 148 645
  • 3 388
  •   2
Отговори
# 765
Виж в твоя договор...

# 766
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Виж в твоя договор...
Ако не си открия хартиения вариант на договора имам ли вариант да ми го предоставят в офис на Йетел?

# 767
Не знам, честно казано.

Нарциса, за 3те месеца изрично го пишеше в сайта на А1, ако не са замели, го има назад ..в тази тема ли го нищехме..или друга беше..

# 768
Тета, не го пише на сайта. Аз точно сайта исках да покажа, защото там е актуално и съм убедена, че го имаше писано.
Ивелина, възможно е да могат да ти покажат твоя индивидуален договор, но той е обвързан с общите им условия, а те могат да се изменят.

# 769
  • София
Виж в твоя договор...
Ако не си открия хартиения вариант на договора имам ли вариант да ми го предоставят в офис на Йетел?

Регистрирай се в сайта и в профила си ще намериш информация за договора.
За офис - не знам.

# 770
На теленор не съм казала че го пише.
Пише го в сайта на А1, цитатът е в темата назад.

# 771
Бях го видяла и на сайта на йетел. Специално го търсих точно ти като даде това от а1. Вече го няма или поне аз не го виждам.

# 772
Аз нямам такъв спомен за сайта на йетел.
Но те не всичко пишат там, и това че го няма, не значи, че изобщо не важи.
Изчакай изтичането на срока и тогава - това поне го пише и може да им го покажеш...

# 773
  • София
Здравейте, на какъв план са децата ви? Синът ми е на 9, нямаме предпочитания към оператор и затова ни е чуденката. Ще се използва минимално и откъм интернет, защото вкъщи сме на безжичен, и откъм разговори, тъй като вкъщи ще има кой да го посрещне след училище.

# 774
Здравейте, на какъв план са децата ви? Синът ми е на 9, нямаме предпочитания към оператор и затова ни е чуденката. Ще се използва минимално и откъм интернет, защото вкъщи сме на безжичен, и откъм разговори, тъй като вкъщи ще има кой да го посрещне след училище.
Абонати сме на Йетел. Дъщеря ми стартира с план около 22лв.по спомен с 10000МВ.Вкъщи имам Интернет ама познайте дали се ползва. Много бързо и свършва ха МВ навън защото все гледа клип чета. Есента подписах на 28лв.с неограничени минути и Интернет обаче много ме издразниха, като вдигнаха цената на плана с 15 процента. Постоянно мрънкам да не гледа клипове, когато е навън. Дразни ме защото е пристрастяващо, а почти няма свободно време. 😊В момента е почти на 12г.

# 775
Предплатена карта с покупка на пакети(iима и такива с автоматично подновяване стига пари да има в картата). На Vivacom е най-добрия вариант. https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslu … -mobilen-internet

# 776
Голяма уловка със този предплатена пакет относно разговорите.
Минимално таеифиране на разговор-180сек.,че то излиза левче сигурно разговора. Не погледнах каква е цената за минута разговор, но по спомен преди бяха 33ст.

# 777
В такъв случай препоръчвам:
1. Ако имате близък с ТЕЛК над 50% да вземе карта от А1 - планът за хора в неравностойно положение е 12лв, сега може да има увеличение с 2лв, срещу които получавате 3000 нет, 1000 минути към всички и 2000 към А1, семейство и приятели (до 5 номера)
2. Виваком - за около 20лв на месец след увеличението, преди това беше 18,50 - неограничени минути и 6000 нет, като за първата година ни включиха бонус още 6000.
Едното ми дете е на плана на А1 за хора в неравностойно положение, а другото от юни 2022 е на посочения план на Виваком.
3 вариант - предплатена карта на Виваком. При презареждане получавате 400 минути към всички и 5-6000 нет за 28 дни.

# 778
Човек с ТЕЛК само на една карта ли има право?
Защото ако да, то той ще си я ползва той, и няма как да преотстъпи Thinking

# 779
  • София
Много благодаря, не се бях сетила за предплатен пакет. Изглежда изгодни, единственият недостатък ми се вижда това, че трябва постоянно да се следи баланса, за да не стигне до нула в някой неудобен момент.
Много беше удобен плана на боб към мтел на времето. Говориш за 0.10 лв и плащаш колкото си говорил, съжалявам, че го спряха.
Аз в момента съм към А1 на безсрочен с 500 мин и не много, дори не знам колко точно интернет и плащам 19.65 лв на месец. Не ме устройва, нито нета, нито минутите ползвам, а трябва да плащам, та се ослушвам и за себе си за нещо по-изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт