На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 164 906
  • 3 556
  •   1
Отговори
# 3 270
Много благодаря! Тази скрита оферта за 10лв пак ли е към А1 и как да я, хм, разкрия 😅?

# 3 271
Аз имам договор към Виваком които изтича на 30 септември.
Другия месец ще ходя да го прекратя .
И ще платиш солена неустойка.

Много благодаря! Тази скрита оферта за 10лв пак ли е към А1 и как да я, хм, разкрия 😅?
Предлага се за нови клиенти. Те сами би трябвало да ти я предложат. Отиди, попитай на място, че търсиш най-тънкия вариант и така. Тук не всичко може да се каже.

NetBox се предлага много тънко(около тази, която си чула), ако се ползва на адрес, който няма възможност за жичен интернет, тоест села и полянки. За другите адреси цената е нормална, но все пак по-ниска от тази в сайта.

# 3 272
  • Буркина Фасо
My vivacom   е с нова визия.

# 3 273
мобилното приложение на виваком за момента е ужасно ( и преди беше бъгаво, сега само изхвърля и едва се влиза в него). взели са идеи от другите оператори , но изпълнението е трагедия. едва се виждат подаръците, минутите ги дава слято - трябва да се види в подробности ( колко минути са за ЕС, колко мб в роуминг и т.н.)

# 3 274
Здравейте. Предстои ми изтичане на договор с Виваком. В момента сме група към фирма. Тъй като не може да останем към същата фирма, искаме да се смени с друга. От Виваком получаваме различни отговори от различните офиси. Някой дали е наясно, може ли да останем на същите планове към новата фирма? Опитват се да ни вдигнат цените двойно... Само в един офис казаха, че е възможно,  а после се отметнаха от думите си. Миля за мнения, ако някой е минал по същия път. Остават ни няколко дни само...

# 3 275
  • Буркина Фасо
мисля че е възможно, но ако се съгласят от фирмата. ние така правим. напускащ или пенсиониращ ако поиска да си запази номера питат ЧР и той се свързва с оператора. но се запазва само основния план - минути и МВ. ако има други привилегии те отпадат. и май договора е само за 2 год. след тях задължително преминаваш на друг план. не казвам, че така е при всички фирми.

# 3 276
повечето фирми се обслужват от акаунт мениджъри във виваком ( те са към бизнес продажби, а не към продажби на дребно). Управителя/отговорника на новата фирма би трябвало да знае кой е за неговата фирма. Ако не знае да звънне на оператор и оттам ще предадат на обслужващия го служител на виваком да му звънне. След това той всичко ще направи без да ходите в офиси.

# 3 277
Нов абонат съм на А1 и вече получих първата си фактура Simple Smile
Сключвайки договора на място, никой не ми спомена за още 2 допълнителни такси, които ще "украсят" месечната ми такса - т.нар. Такса включване + някаква Частична месечна. Току-що се осведомих сама онлайн.
Много мило посрещане, благодаря ти, операторе!

# 3 278
За двете такси - навсякъде е така, предплаща се една такса. За включване - да, и на мен ми я спестиха.

# 3 279
Нов абонат съм на А1 и вече получих първата си фактура Simple Smile
Сключвайки договора на място, никой не ми спомена за още 2 допълнителни такси, които ще "украсят" месечната ми такса - т.нар. Такса включване + някаква Частична месечна. Току-що се осведомих сама онлайн.
Много мило посрещане, благодаря ти, операторе!
Различното при A1 е само таксата от 15лв. за свързване към мрежата. Частичната такса + 1 месечна такса предварително е нормално при всички оператори.

# 3 280
Предплатена оферта Хит на А1 вече има и минути и мегабайти в роуминг при презареждане. Пробвах на телефона на дъщеря ми в Гърция и имах роуминг

# 3 281
  • София
Здравейте, знам че Виваком имат тарифни планове, които не са обявени на сайта. Търся най-евтиния такъв за майка ми, която е пенсионер с минимална пенсия и не говори почти по телефона.
Трябва да преподписва договор.

# 3 282
  • Буркина Фасо
колко лв. е сегашния договор? след изтичане на договора ще остане ли на тази сума?
ако има профил във Вивата може да ѝ предложат нещо по-добро.
вероятност да я добавиш към твоя договор има ли ?

# 3 283
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз забелязах с времето, че единствено ако си вземеш нов номер тогава има тънка оферта. Сходен проблем имам  с една позната, но на Йетел. В момента е на 32 лв. и не можели да предложат нищо по-надолу, но пък за нов номер дават на 17-18лв.Е,това нормално ли е? Не говорим за 2-3лв.разлика,а над 10лв.,което за пенсионер си е множко.

# 3 284
  • София
.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 19:49 от Starrydream

Общи условия

Активация на акаунт