На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 165 010
  • 3 564
  •   2
Отговори
# 3 255
Да, да, ще изчакам при това положение.

# 3 256
  • Буркина Фасо
и по тел. ако те търсят не отговаряй с ДА.  Smiley

# 3 257
това бързо мина преди десетилетие: записваха разговора и "да" беше достатъчно да удължат договора - сега само с подпис. иначе и при трите оператори се процедира по един и същи начин - гледат да ви ъпгрейднат да ви увеличат таксите ( да ви дадат повече стойност на услугите). Затова начина е пренос. Нямаме реална конкуренция. а могат да дадат около 20-25 лева всичко неограничено, както и по-малки планове с 500 или 1000 минути, но...

# 3 258
Yettel подаряват 1 месец неограничен интернет в роуминг в ЕС!

Пакетът се предоставя еднократно, без заплащане, и може да бъде активиран в приложението Yettel Bulgaria до 31.08.2025 г. Мобилният интернет, включен в пакета, важи за използване в роуминг, в зона ЕС и няма ограничение на потреблението. Пакетът има валидност 1 месец от момента на активация. След изтичането на периодa на валидност, използваш мобилен интернет в зона ЕС на стандартните роуминг условия на твоя план. Виж пълните условия на кампанията тук.

# 3 259
Аз имам договор към Виваком които изтича на 30 септември.
Другия месец ще ходя да го прекратя .
За предподписване ми предлагат по висока такса пак да бъде неограничен интернет.
Ще видим А1 какво ще ми предложи.

# 3 260
Защо трябва да се преподписва договор? Той не става ли автоматично безсрочен при същите условия.

# 3 261
Защо трябва да се преподписва договор? Той не става ли автоматично безсрочен при същите условия.
Явно не остава на същата месечна такса.
След като изтече сметката става 36 лв.
За това не искам да го подновявам.

# 3 262
Ако е сключен с промоционална цена за първите примерно 2 години, той си става безсрочен наистина, но отпада промоцията. Масовият случай е такъв. Съответно човек търси друга промоция за следващите пак 2 години... и така всеки път.

# 3 263
Преди да мина разходката при лешоядите, да се допитам до вас, както си правя обикновено.

Скоро ще ми се наложи да вкарвам интернет. В момента съм на А1 ваучер, ТВ няма да имам засега и не знам дали ще слагам.
Знам за някаква опция, където не е нужно да пробиваш стени и рутера и може да си го ползваш навсякъде, където го вземеш за 13лв на месец.

Какъв е вашия опит? Търся евтино, както обикновено, като за сам човек с голям кредит 😀

# 3 264
Ако става въпрос за NetBox - аз го ползвам. Рутер със SIM карта. Работи без проблем. Но не знам дали имат план за 13 лв, освен ако не е някоя тайна оферта.. Аз им плащам 30 лв за неограничен трафик.

# 3 265
Ох уау, значи не съм разбрала най-невероятно :Д

# 3 266
13 лева на месец не е ли малко скъпичко?

# 3 267
Оценявам опитът за сарказъм, въпреки че не много успешен. Срамно и незаконно ли е човек да търси евтина услуга? Иначе мерси за мнението, помогна Simple Smile)

# 3 268
Най-добре да се пита в някой офис, може да имат някоя евтина оферта. На мен ми излиза в профила оферта за телевизия - 10 лв, на сайта им стандартната цена е 20 лв.. Може и за интернет да имат нещо.

# 3 269
скритата оферта е 18 лева за нетбокс със сим карта. можете да си го носите навсякъде - не се заключва към определен предавател(клетка). ако ви устройва в офисите на А1 отивате и директно си го търсите.
вие сте разбрали за 13 лева/ стана 15 лева е САМО за мобилна сим карта с неограничен нет ( тя е да се сложи във ваш телефон или бисквитка).
Има за 10 лева оптичен нет пак скрита оферта.

Общи условия

Активация на акаунт