На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 164 890
  • 3 556
  •   1
Отговори
# 3 285
Аз забелязах с времето, че единствено ако си вземеш нов номер тогава има тънка оферта. Сходен проблем имам  с една позната, но на Йетел. В момента е на 32 лв. и не можели да предложат нищо по-надолу, но пък за нов номер дават на 17-18лв.Е,това нормално ли е? Не говорим за 2-3лв.разлика,а над 10лв.,което за пенсионер си е множко.
И аз преди в Yettel съм се опитвал да мина към по-нисък план, но в офис не дават. В крайна сметка минах към по-нисък с обаждане до отдела за преподписване на 089 1515, пробвайте.

# 3 286
при изтичане на договора можете да минете на всякакъв план - посочените в каталога. не могат да ви откажат. иначе жалби кзп,крс. обаче нашите мобилни оператори се изхитриха: стандартните обявени планове в каталога и на сайта са изключително лоши и с висока такса, а скритите планове не са упоменати никъде и съответно не можете да се оплачете за тях. Почти всички абонати са на промоционални скрити планове и после се молят някой да им удължи същия план за още две години - или пренос на номер

# 3 287
Мда, те тези които са им официално изнесените планове, не знам има ли изобщо хора на тях на тези цени. Масово са за 2 години с промоционално по-ниска тарифа. И са си вързали гащите, 2 години не им бягаш. Защото ако прекратиш по-рано, си търсят неустойките и за отстъпката че тя отпада щом не е изкаран договорът. Уж ги ограничиха и там колко неустойка могат да търсят но пък и това не всеки го знае и стряскат достатъчно. Те донякъде и затова толкова драпат да хванат човек да преподпише преди да са изтекли съвсем тия 2 години, че тогава може и да им избяга. Я по-добре да го вържат наново за 2 години ако могат...

# 3 288
така се процедира. искаш друг план, а не този който ви предлагаме - ето ви каталога изберете си.
с договорите операторите си връзват приходи за 2 години напред, правят си финансови прогнози. също като заем от банка

# 3 289
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
така се процедира. искаш друг план, а не този който ви предлагаме - ето ви каталога изберете си.
с договорите операторите си връзват приходи за 2 години напред, правят си финансови прогнози. също като заем от банка
То хубаво в брошурата да гледам ама и там са от 38лв.нагоре.Не всеки има нужда от неогр. мин. и МВ.

# 3 290
На мен ми предлагат оферта за 27 лв. А1. Неограничен интернет и неограничени минути. Ще видим, след 2-3 дни, като ида в офис.

# 3 291
Здравейте, знам че Виваком имат тарифни планове, които не са обявени на сайта. Търся най-евтиния такъв за майка ми, която е пенсионер с минимална пенсия и не говори почти по телефона.
Трябва да преподписва договор.
Предплатена карта.

# 3 292
А1 имаха преди време,  не знам дали още предлагат 200 мин разговори, бавен интернет за 10.99 лв.

# 3 293
iv.elina това е трик за да ви покажат колко добри е тяхното предложение ( естествено с по висока цена от предишния план).  А на доста хора не им се занимава с пренос, да обикалят офиси и т.н.
Иначе чревоугодник е прав за ниски сметки предплатена карта

# 3 294
Предстои ми уж преподписване на последния ми номер останал в А1. Алгоритъма предлагаш новата оферта, по-ниска такса с план нямало право да предлагат, защото ги глобявали. Моята в момента е 39 и нещо. Предложиха ми нов план за 44. Попитах, ако се откажа от тях, загубя номера и след това им стана нов абонат, Калво ще ми предложат. Отвориха ми брошурата, за да ми покажат, че най-ниските им бил 40 лв.

# 3 295
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Предстои ми уж преподписване на последния ми номер останал в А1. Алгоритъма предлагаш новата оферта, по-ниска такса с план нямало право да предлагат, защото ги глобявали. Моята в момента е 39 и нещо. Предложиха ми нов план за 44. Попитах, ако се откажа от тях, загубя номера и след това им стана нов абонат, Калво ще ми предложат. Отвориха ми брошурата, за да ми покажат, че най-ниските им бил 40 лв.
Според мен блъфират. Опитайте да влезете в офис и да искате нов номер с план какво ще ви предложат.

# 3 296
Какви оферти имаш за преподписване в сайта?

# 3 297
Unlimitid special 45 и 47
В момента таксата ми е 39 и нещо без ДДС. С  него става  пак толкова

# 3 298
няма глоби при намаляване на таксата( downgrade) , ама няма и бонуси Simple Smile . за Вашият случай: или в друг магазин или пробвате на оператор ( в малък процент го дават ) или  пренос за 28 или 30 лева към друг оператор

# 3 299
  • оттам, откъдето започва България
А1 имаха преди време,  не знам дали още предлагат 200 мин разговори, бавен интернет за 10.99 лв.

Аз съм на този план. Blush

Общи условия

Активация на акаунт