На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 163 366
  • 3 516
  •   1
Отговори
# 3 510
Моят проблем се оказа с адаптера. Смениха ми го и се разминах с нови кабели. Simple Smile
Но, казаха, че по принцип ще подменят с оптика и обсъдихме най-щадящ вариант.
Доволна съм!

Късметлийка! То май и при мен освен че се поизложих че хем приех после отказах сега пак приех да минавам на оптика, май ще стане благоприятна развръзката. Оказа се, че всички съседи щат не щат днес преминаха. Аз си мислех, че само мен ще тормозят нещо. Та се оказа (поне в моя случай, но предполагам и в други) , че слагат това въпросно ONT, което реално превръща вече в нормален пак сигнала, за ЛАН кабел и забележете - отново в аналогов, по коаксиалния кабел който си отива нормално до телевизора ми. То и двата ЛАН и коаксиален преминават близо до входната ми врата, където е и контакта, та ще мине само с леко дръпване на стария кабел и ще намушкат новия. Сигурно само ще ми падне гипса, който е около кабела. Аз си мислех че ще слагат допълнителни устройства и при телевизора. Та ще си имам пак аналогова на едини и цифрова на другия ми телевизор. Ама ме "наказаха " че като съм се отказал първоначално, ще трябва друг ден да идват. Иначе да, неизбежно спират сигнала.

# 3 511
Обаче сега имам само БНТ 1. На другите програми пише Няма сигнал. Това пък защо?!

# 3 512
Aminka, може ли да покажеш този рутер?
Дева, в момента аз ползвам ето това (при нас 5Г покритие няма):

Но има и 4Г рутери (гугни си).

# 3 513
  • Асеновград
Обаче сега имам само БНТ 1. На другите програми пише Няма сигнал. Това пък защо?!
Ако не си живяла по онова време, когато беше само БНТ, да разбереш какво ни е било Wink . Сега сериозно. Да не би да трябва пак да просканираш каналите. Не знам, това ми дойде на акъла.

# 3 514
Ами не видях такива опция. И аз това си помислих.

# 3 515
Да не си превключила на ефирната телевизия? HDMI трябва да ти е.

# 3 516
Нищо не съм пипала. Само смених адаптера.
Пише Няма достъп на всички останали, без БНТ 1.
Обаче заявката за смяна на приемника стои отворена и ме съмнява, че там е проблема.
Като пробвах днес да регистрирам затруднение ми дава стъпка с различен вид дистанционно управление. За друг приемник.

Общи условия

Активация на акаунт