На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 163 581
  • 3 519
  •   2
Отговори
# 3 510
Моят проблем се оказа с адаптера. Смениха ми го и се разминах с нови кабели. Simple Smile
Но, казаха, че по принцип ще подменят с оптика и обсъдихме най-щадящ вариант.
Доволна съм!

Късметлийка! То май и при мен освен че се поизложих че хем приех после отказах сега пак приех да минавам на оптика, май ще стане благоприятна развръзката. Оказа се, че всички съседи щат не щат днес преминаха. Аз си мислех, че само мен ще тормозят нещо. Та се оказа (поне в моя случай, но предполагам и в други) , че слагат това въпросно ONT, което реално превръща вече в нормален пак сигнала, за ЛАН кабел и забележете - отново в аналогов, по коаксиалния кабел който си отива нормално до телевизора ми. То и двата ЛАН и коаксиален преминават близо до входната ми врата, където е и контакта, та ще мине само с леко дръпване на стария кабел и ще намушкат новия. Сигурно само ще ми падне гипса, който е около кабела. Аз си мислех че ще слагат допълнителни устройства и при телевизора. Та ще си имам пак аналогова на едини и цифрова на другия ми телевизор. Ама ме "наказаха " че като съм се отказал първоначално, ще трябва друг ден да идват. Иначе да, неизбежно спират сигнала.

# 3 511
Обаче сега имам само БНТ 1. На другите програми пише Няма сигнал. Това пък защо?!

# 3 512
Aminka, може ли да покажеш този рутер?
Дева, в момента аз ползвам ето това (при нас 5Г покритие няма):

Но има и 4Г рутери (гугни си).

# 3 513
  • Асеновград
Обаче сега имам само БНТ 1. На другите програми пише Няма сигнал. Това пък защо?!
Ако не си живяла по онова време, когато беше само БНТ, да разбереш какво ни е било Wink . Сега сериозно. Да не би да трябва пак да просканираш каналите. Не знам, това ми дойде на акъла.

# 3 514
Ами не видях такива опция. И аз това си помислих.

# 3 515
Да не си превключила на ефирната телевизия? HDMI трябва да ти е.

# 3 516
Нищо не съм пипала. Само смених адаптера.
Пише Няма достъп на всички останали, без БНТ 1.
Обаче заявката за смяна на приемника стои отворена и ме съмнява, че там е проблема.
Като пробвах днес да регистрирам затруднение ми дава стъпка с различен вид дистанционно управление. За друг приемник.

# 3 517
Заплаща ли се връзката с видео консултант към А1?

# 3 518
На мен ми предстои преподписване на два номера във Виваком. Постоянно ми звънят с някакви безумни оферти, които са направо набутващи ме. Викам, ще вървя в офис, може да е по-различно. Вчера посещавам офис и те директно ми казват - запазваме плана ви, за целия период ще плащате с 1 лев по-малко от сегашната ви оферта, т.е.36.99 лева. Викам, мерси. Вие не искате да ме задържите като клиент, а искате да ме изгоните. За протокола имам 5 мобилни номера и интернет към Виваком и плащам всеки месец от години +/- 300 лева. Не съм изключвана и не закъснявам с плащанията си и въпреки това лимитът ми за устройство на изплащане е нисък и оферта за преподписване, която да ме устройва няма.
Отидох вчера и в Йетел, където ми предложиха същата оферта за 30 лева при смяна на оператор.
Виваком определено не знаят как да задържат клиентите си.

В кой офис на Виваком е това? Че и на мен ми предлагат безумни оферти, а след седмица ми изтича договорът

# 3 519
Заплаща ли се връзката с видео консултант към А1?
Не.

Общи условия

Активация на акаунт