Паническо разстройство - 30

• 75 321
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Идеята на Дарси е страхотна,браво че се сети.Аз обаче искам да ви посъветвам на този етап да гледате себе си,да не се вкопчвате в мисли от рода,че ако създадете семейство всичко ще се нареди.С риск да ме сметнете за черногледа,една връзка колкото може да помогне толкова и да навреди,когато ние попринцип сме нестабилни.В днешно време прицовете и принцесите са на изчезване.Връзките бързо се изчерпват,всеки гледа себе си и думите заедно в добро и лошо,хич не е много актуално.Аз съм щастливо омъжена от доста време,но като се огледам около мен всички се разведоха и то не заради сериозни проблеми,по скоро заради егоизъм и ,че всеки гледа себе си.И децата остават да страдат ,прехвърляни тук и там.Аз си мислех ,че когато намеря човек ,който да ме подкрепя,и имам деца ще съм ужасно щастлива.Да ама не,ето ме имам всичко ,но тревожността ме яде отвътре.Децата са огромен стимул,но все се притеснявам с майка невротичка,как ще израснат и как ще им се отрази,защото косвено болеста ми влияе на всики.Когато все ми е лошо ,нервно,все съм замислена ги лишавам от много неща.Съпруга ми е страхотен,но пък някак хич не разбира,как постоянно ми е лошо и нищо не ми се прави.С този пост не целя да ви убеждавам,че не ви трябва полвинка,напротив.Но най важно е да се научим да бъдем щастливи не заради някой,а заради себе си преди всичко.Най важно е да заобичаме себе си и да не позволяваме щастието ни да зависи от друг човек.Аз още се опитвам да го постигна,защото не дай си боже любимия ми човек да тръгне по друг път,не искам да си тегля ножа,а искам да се стегна и да си гледам децата.Така,че ви пожелавам да се излекувате и намерите точния човек за вас,който ще е плътно зад вас.Но ако по пътя срещате и неподходящи,не позволявайте да ви правят нещасни,мислете за себе си.Просто в нашето състояние и когато си сам,и когато си с някой си има и плюсаве и минуси.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 12:07 от renatta

# 361
  • Пловдив
Групата тази вечер имат среща в софия, до колкото разбрах и във варна или бургас имало организация. Аз щях да отида ако беше в пловдив ама никой нищо не каза.

За половинките донякъде сте прави. Аз лично смятам, че самата емоция, тръпката, пеперудите в корема, очакването и т.н. са нещата който ще ни помогнат да излезем и да се справим с тия гадни неща. Ако се вкопчиш в половинката едва ли да се получи нещо, най-много да избяга, и после следва още по-голяма дупка и депресия. По скоро и аз лично търся нещо по-леко и приятно, някой с който да има тръпка и да не се натоварваме, когато                     кеф да правим каквото искаме. Ако единия не е добре другия може да пробва да му помогне, но не и да му виси на главата постоянно. Нещо не натоварващо, не толкова ангажиращо и ако вече си допаднат хората и се чувстват добре  готови, може да се пристъпи към семейство и т.н. Аз в момента искам семейство, ама осъзнавам, че няма как от краката за главата, пък и в това състояние мисля, че в семейство повече бих натоварвал половинката си и едва ли някоя би ме изтърпяла.

Иначе да споделя, предварително се извинявам, че използвам темата като отдушник или като личен дневник, и за многото офтопик. Имам една клиентка от известно време много симпатично момиче и все с нея се смеем, базици тва онова. И реших онзи ден и й взех фейса. Тя пък взе, че се оказа, че е на 18 Joy но няма нищо момичето е много пораснало и приятно, пишем си и така. Споделих. благодаря за изслушването.HugFlowers Tulip

# 362
  • София
Браво, Драко, супер ! Simple Smile важното е положителни емоции да има Simple Smile
А посвикна ли с лекарствата, чувстваш ли се по-добре ?

# 363
  • Пловдив
Браво, Драко, супер ! Simple Smile важното е положителни емоции да има Simple Smile

Да, вече почти нищо не усещам, само като пия атаракса ми е замотано и ми се спи дори да спя 12 часа. Сега във вторник съм на вторичен преглед при психиатъра, ще пиша какво е станало.

# 364
Имам един въпрос - болна съм и се налага да пия антибиотик Азатрил. Съвместим ли е с АД Есциталопрам?

# 365
  • София
Имам един въпрос - болна съм и се налага да пия антибиотик Азатрил. Съвместим ли е с АД Есциталопрам?
Карла, виж в сайта на фрамар там има взаимодействия. Отиваш си на АД и на графа взаимодействия търсиш активната съставка на антибиотика.

# 366
  • София
За да си най-сигурна и спокойна, питай в аптека

# 367

Да, вече почти нищо не усещам, само като пия атаракса ми е замотано и ми се спи дори да спя 12 часа. Сега във вторник съм на вторичен преглед при психиатъра, ще пиша какво е станало.
Браво Драко, колко време бяха страничните и тежки ли бяха? Дано всичко да е вече по добре:)

# 368
Имам една клиентка от известно време много симпатично момиче и все с нея се смеем, базици тва онова. И реших онзи ден и й взех фейса. Тя пък взе, че се оказа, че е на 18 Joy но няма нищо момичето е много пораснало и приятно, пишем си и така. Споделих. благодаря за изслушването.HugFlowers Tulip
Humblebrag а. Дай да я видим (звучи като мн.ч. но имам предвид себе си  Laughing )
...Но най важно е да се научим да бъдем щастливи не заради някой,а заради себе си преди всичко.Най важно е да заобичаме себе си и да не позволяваме щастието ни да зависи от друг човек...
Егоизма принципно е може би най-доброто качество, което един индивид може да притежава!

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 20:05 от Hulk1

# 369
Имам една клиентка от известно време много симпатично момиче и все с нея се смеем, базици тва онова. И реших онзи ден и й взех фейса. Тя пък взе, че се оказа, че е на 18 Joy но няма нищо момичето е много пораснало и приятно, пишем си и така. Споделих. благодаря за изслушването.HugFlowers Tulip
Humble brag а. Дай да я видим (звучи като мн.ч. но имам предвид себе си  Laughing
...Но най важно е да се научим да бъдем щастливи не заради някой,а заради себе си преди всичко.Най важно е да заобичаме себе си и да не позволяваме щастието ни да зависи от друг човек...
Егоизма принципно е може би най-доброто качество, което един индивид може да притежава!
Аз лично съм почитателка на егоизтите.Много ми харесва,как си живеят без другите да ги интересуват😀В случея обаче под да „за обичаш себе си”не съм имала предвид егоизам.За мен човек обичащ себе си не се критикува остро или постоянно за постъпките си,осъзнава ясно кога нещо е зависело или не е зависело от него,и не е склонен да се самобичува постоянно,заради това,че някой е направил или не е направил нещо,което той е очаквал.Абе общо взето говоря за постигане на вътрешна хармония със себе си,тези който са я постигнали живеят добре и когато са сами и когато имат човек до себе си,без това да им пречи да дават много,но да не губят стабилност когато не се случва както очакват.Нещо такова имах в предвид.Ние с ПР сме по чувствителни,и самокритични и много ги мислим нещата май.Отплеснах се направо😀

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 18:11 от renatta

# 370
егоизма, алчността и нарцисизма са the best!

too much thinking не е на добре!

# 371
егоизма, алчността и нарцисизма са the best!

too much thinking не е на добре!
Забрави глупостта върви винаги с нях!

# 372
тука една запетайка да вмъкнеш ще е яко.

# 373
тука една запетайка да вмъкнеш ще е яко.
Грешка,щеше да е яко!😀😀😀

# 374
Офтопик сте!

Егоизма в малка степен и понякога е полезен, за да се съхрани човек, да спре да се раздава и да се поглези.

Алчността ми е много противно качество. Направо ме вбесява.

Драко, браво! За смелостта с момичето и за това, че се чувстваш по добре.

Общи условия

Активация на акаунт