Паническо разстройство - 30

• 75 203
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Vancho82 благодаря ти много.След малко ще отида да взема някакви.Честно да ви кажа,докато не ви изчетох хич и не знаех колко е сериозно положението и каква мъка е било всеки ден за мен.Просто при мен физически положението е сериозно ,разтрепервам се от най малкото нещо,главоболие постоянно,сърцебиене,виене на сват и тн,но аз така съм им свикнала вече,че хич не им обръщам внимание,не се средоточавам в тях.Натрапливите мисли,и постоянния страх и тревожност също много ме мачкат,но някак имам чувството,че ако намаля напрежението,треперенето абе физическия дисконфорт,ще ми е по лесно да се справям с разни техники.Просто някак психически се чувствам по силна от физически.Например трябва да шофирам,самата мисъл предизвиква треперене и сърцебиене,а всъщност аз хич не го мисля качвам се карам и дори се пребирам,но външно продължавам да се треса.Просто имам чувството че тялото ми реагира и се паникйосва от ситуации дори и когато мозака не ги отчита като тревожни.Офф отплеснах се.Но просто ми е много чудно точно това при мен,тревожността ясно,окр ясно,но каква е тази аномалия при мен елементарна мисъл предизвиква адска паника,сърцетуп,треперене на цялото тяло,а психически съм уверена,и сигурна,че нямам протеснение за това нещо.Има ли го при някой друг това тялото да не слуша главата егати.И с другите екстри ми е трудно,но точно тази най ме дразни уж нищо да няма а се треса цялата,ръце крака,че и устата чак.Оплаках се.😢
Същата съм и аз. Докато стана и съм неадекватна, сърцебиене, треса се, като ходя не ме държат краката, залитам, като ям ми се гади, глава ме боли, страх ме е от тези състояния:( От вчера и прескачания имам.
Чак не мога да повярвам, че има хора, които са свикнали с всичко това Simple Smile
Нели свикнала съм,защото тези екстри не са от вчера,още на 20г.стигна до заключението,че всеки ден ми има нещо,глава,корем,кръвно,треперене абе всички екстри.Но на тези години аз трябваше да работя за да уча и да водя начина на живот,който Аз искам.Не си представях как щото не ми е много добре мога да не съм каквато искам.И от тогава е все така,понякога само от мисълта,че трябва да взема децата,тялото ми е в шок,но мога ли все да прехвърлям тази отговорност на друг постоянно абсурд,затова трперя или не хич не го мисля стеам и тръгвам.Желанието да съм независима(от друг )и живота ми да върви в посоката,която аз искам са доста силни и затова с повечето екстри свикнах.Ако не свикна означава да се предам и накъдето ме завее вятъра.Ако постоянно мрънкам и споделям какво ми е физически и на душата,не трябва да работя,шофирам,излизам и тн,защото тези неща ми носят излишна тревога стрес и тн.но аз ще ударя дъното.Така,че приятели осъзнаването на това ,как искаш ти да живееш и волята правят чудеса.С малки крачки,и цели и воля за постгането им понякога се получава не излекуване,но почти смислен живот.
Здравейте. Наминавам пак да ви се оплача. Извинявям се ако ставам досадна. Мен днес пак ми е ден, така да се каже. Сега търся работа, защото не работех известно време, а и покрай проблемите с баща ми нямаше как, трябваше да го гледаме него...Проблема е, че точно сега почнах на някакви интервюта да ходя и съм много зле. Днес ме интервюираха двама на по 20 години. Направо се чувствах бабичка. Едвам го изкарах това интервю, вътре пак нещо ми подскачаше (така си го описвам това треножно усещане). Излязох си депресирана от там. Нещо много силна социална фобия имам напоследък. Самата мисъл за срещи с хора ме докарва до ПА. Много съм отчаяна от себе си вече. Как ще го карам тоя живот така не знам. Пак съм страшно тъжна и разочарована от себе си.
Не се разочаровай,и аз съм в твоята ситуация,интервюта,паника,но ходя по тях защото трябва да заработя,но тръгна ли си спирам да го мисля,каквото стане,а и все някога ще стане.

# 166
  • Няма такава държава!
Като гледам, тука си е по старому. Само дето хората се увеличават, а това не е добре.
Джери, да пишеш за изпитите.
Деси, добре си, добре си, дишай и само слагай единия крак пред другия, разбираш какво ти казвам, надявам се.
Рената, познато ми е това, за което говориш и мога да кажа, че моят най-силен стимул да се пооправя и да продължа напред, бяха децата. Децата и само децата, макар съпругът ми е да е супер. За тях, обаче, реших, че искам хубав живот, а майка паникьорка това е трудно и сега всеки път като ме налегне паниката, това си казвам - имам две деца и имам отговорности пред тях, неща, които друг не може, а и няма, да свърши, както аз мога.

# 167
И аз схм много зле. От три двна ми се вие свят и ми се повръща. Сякаш не съм себе си, някакъв филм тотален. Боли ме гърбът, раменете. И въобще май съм най-бъгаватя 20 годишна. Май съм в депресия. Едвам се вдигам от леглото сутрин.

# 168
  • Няма такава държава!
Искам да споделя нещо полезно тук - изчетете го и помислете, може пък да сработи за вас/нас.
https://www.diana.bg/gaj-uinch-za-emotsionalnata-higiena-i-ezhed … vota-v-tragediya/

# 169
И аз схм много зле. От три двна ми се вие свят и ми се повръща. Сякаш не съм себе си, някакъв филм тотален. Боли ме гърбът, раменете. И въобще май съм най-бъгаватя 20 годишна. Май съм в депресия. Едвам се вдигам от леглото сутрин.
Същата съм и аз, едвам изкарвам на работа, потя се, лошо ми е, затова не пиша да не ви отчайвам  Hug

# 170
HugЦвете от луната,точно така! Децата са ни най-силния стимул!

outofnowhere, пиеш ли си АД?

Нели, почвай АД, то такане се живее...

Драко,Дончев и всички други как сте? Венчо няма да я питам, тя ще си каже ако иска Wink

За всички Hug

# 171
  • София
HugЦвете от луната,точно така! Децата са ни най-силния стимул!

outofnowhere, пиеш ли си АД?

Нели, почвай АД, то такане се живее...

Драко,Дончев и всички други как сте? Венчо няма да я питам, тя ще си каже ако иска Wink

За всички Hug
Хаха, Дарсиии, вече ме познаваш от разстояние Wink ми освен и аз да се оплача.. днес бях на нефролог заради уроинфекцията, че колко аб изпих и пак рецидивира и сега е последен опит с аб през устата, ако не ,трябва да съм в болница за венозен Sad а това с болниците ми е кошмар и може да си представиш това как ми повлия на крехките нерви Wink
Кажи ти как си ? Зумба мумба, нещо ново ? Ядосват ли те още в работата ? Гуш Hug

# 172
Венчо, нищо ново. Ходя на зумба, така не ми се ходеше снощи... Като е студено и ми се седи на топличко, но пък без постоянство нищо не става, така че... Нищо не съм свалила, но поне не качвам. Правя мускули, те тежат повече от сланините,хахаха. В работата,отивам, свършвам си работата и се прибирам. Не ми се занимава с щуротии. Някъде прочетох някаква поговорка "Not my circus, not my monkeys". Разбираш ме нали? Гледам обявите,но нищо за сега.
Ти доста си я закъсала с тази инфекция,много упорита бе! вземи си подсили имунната система с нещо, че... Бързо да се оправиш с новия АБ и да не се стига до болница. Пиеш ли достатъчно течности да отмиват бактерията? Антибиотиците малко помалко спират да работят за съжаление. След години ще спрат да работят напълно според разни проучвания. Дано до тагава измислят нова генерация лекарства.  Детето беше болна от скарлатина миналата  година и и изписаха АБ да пие 10 дни, пооправи се и като свърши курса пак се влоши. Дадоха и още 5 дни същия АБ та се оправи. На теб ще ти мине, сега с новия! HugFlowers Four Leaf Clover

# 173
  • София
Еее мускулите са хубаво нещо, че аз като съм си извънгабаритна и мускули нямам хаха така че зумбирай смело Simple Smile много добре те разбирам за работата и поговорката. Ще видиш, че догодина още първите месеци ще изскочи нещо ново и ще е твойто местенце Flowers Hibiscus благодаря ти за подкрепата Hug

# 174
Хора ПИСНА МИ!!!!Не се издържа вече, какво ми става!!!!Защо ми се стовари това ПР на главата???Искам си предишното АЗ!!!!!Писна ми все да ми е лошо или да си мисля че ми е лошо или че ще ми стане лошо.......Аман!!!!Не мога да пия едно кафе с приятелка!!!Не мога да изляза сама.Като изляза с мъжа ми пак ми е зле!!!Някакво непрестанно очакване да ми стане нещо....не мога да стоя неподвижно,все си движа краката,като луда съм вече.Реве ми се и
си рева!!!!Идват празници,а аз само мисля как ще издържа в компанията на НГ!!Искам пак да се радвам на живота и празниците както преди!!!!И в къщи през повечето време не съм добре!!! Защооо,Защооо,отчаяна съм!!!!Няма край този аддд!!!! Какво да направя вече не знам Cry Cry Cry не мога да се отпусна! Вече си мисля че ще стана шизофреничка!!!!
Нямам апетит,не се храня....
Оплаках се!!!!!
Има ли и други на които все им се струва че им е лошо и ще припадане или нещо такова....
Disappointed Relieved

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 19:28 от feisi

# 175
Хора ПИСНА МИ!!!!Не се издържа вече, какво ми става!!!!Защо ми се стовари това ПР на главата???Искам си предишното АЗ!!!!!Писна ми все да ми е лошо или да си мисля че ми е лошо или че ще ми стане лошо.......Аман!!!!Не мога да пия едно кафе с приятелка!!!Не мога да изляза сама.Като изляза с мъжа ми пак ми е зле!!!Някакво непрестанно очакване да ми стане нещо....не мога да стоя неподвижно,все си движа краката,като луда съм вече.Реве ми се и
си рева!!!!Идват празници,а аз само мисля как ще издържа в компанията на НГ!!Искам пак да се радвам на живота и празниците както преди!!!!И в къщи през повечето време не съм добре!!! Защооо,Защооо,отчаяна съм!!!!Няма край този аддд!!!! Какво да направя вече не знам Cry Cry Cry не мога да се отпусна! Вече си мисля че ще стана шизофреничка!!!!
Оплаках се!!!!!
Има ли и други на които все им се струва че им е лошо и ще припадане или нещо такова....
Disappointed Relieved
Виж да нямаш някой пролапс на митралната или на трикуспидалната клапа, или да имаш болест на щитовидната жлеза....Тогава ПР просто не се повлиява от нищо! Чети за тях!

# 176
Сутринта си мислих, че не мога да стана. Втори ден изпити. Цял ден, изпитващите казаха, че са се изморили, а аз...
Видяха ме, че при нежни оперерации с преливане ръцете ми треперят. Признах си за социалната фобия. Обаче резултатите са перфектни.
Няма време да мисля как ми е!  2 дни ме оставят на спокойствие (а, не 4 с почивните), остана още един изпит.
Искам само да легна и да се наспя едно хубаво.

О, да Ви кажа, в новия фитнес инструкторът как обяснява програмите на девойките, опипва ги. Аз веднага се записах Wink
Ама не ми харесва, синеок е, слаб с големи мускули, обичам по-ячки  Flushed

# 177
То всеки ден по нещо Shocked От вчера като ми стане лошо и се изпотявам, веднага ми минава през акъла че сливам границите. Тъкмо следобяд се успокоих, бях си добре и един клиент помислих че ме сваля, а въобще не го харесах и се чудих как да се измъкна и явно от стреса започнах да се потя, лошо ми стана, корем ме сви, както бях гладна и апетит загубих, ужас, това към паниките ли ни е?

# 178
  • София
Оплаках се!!!!!
Disappointed Relieved
Здравей, аз съм същата, все едно съм го писала аз. Не си само ти така. Неприятно, мнооого неприятно. И на мен ми ПИСНА, и то много, няма край тази гадост. И аз си искам предишното АЗ, моля се за това, така не се живее.

# 179
  • Пловдив
Аз уж съм по-добре, по-леко ми понасят страничните ефекти. Ама днес пак ми се мота главата и потрепервам, ама не е както преди, но не се и чувствам много по спокоен, имам си ги пак натрапчивите мисли. Ама тоя атаракс ме прави бом бок. Сега в петък влизам в болница за вливки, та поне ще има полза от атаракса.

Благодаря за вниманието, всички сте супер. HugFlowers TulipFlowers RoseFlowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт