Паническо разстройство - 30

• 76 113
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • Няма такава държава!
И аз не съжалявам, че пих АД. Когато е очевидно, че по друг начин няма как да се справиш, намирам за странно поне да не опиташ с хапчета. Точно патерици са, както веста казва.

# 286
  • София
Darko да добавя,че забравих в предния пост,освен,че маха напрежението,тревожността и страха заедно и с него треперенето ми видимо и осезаемо намаля.Е да пак нищо не ми се правеше,не хвърчах от щастие,но и това ми стигаше.Щом го спрях обаче всичко нанови както си и мислех,с него просто подтискам не лекувам.Vanchu много се радвам,че на теб са помогнали.Аз уж нямам против да ги пия ,ако помагат,ноо и голям страх мв гони не,че може да ги пия до живот ,все ми е тая ако съм добре.Ноо страха от неточните,от спирането да действат,и появата на други пороблеми от тях ме ужасява.
Ами не са ми помогнали напълно, рано е още да се чувствам пълноценна , но се надявам и това да стане скоро. Имам и много кофти моменти, всеки ден, но поне имам желание за живот.
Иначе аз имам ужас от хапчета и странични ефекти и всеки път като пия нов хап няма да ви казвам как си внушавам, че ми става нещо ахахах и преди да го пийна си казвам "мечка страх, мен не страх" Simple Smile Разбира се, пожелавам на всеки да се оправи без хапчета, защото всяка намеса в организма не е добре, но понякога трябва да изберем по-малкото зло, за да се съберем и да оцелеем.

# 287
  • Няма такава държава!
Ами не са ми помогнали напълно, рано е още да се чувствам пълноценна , но се надявам и това да стане скоро. Имам и много кофти моменти, всеки ден, но поне имам желание за живот.

А така, Венчо! Само така. Радвам се за теб.
Рената, има толкова диагнози, при които хапчета се пият цял живот, но това не спира хората да живеят, да се радват, да имат желание и цел в живота си. Не е голяма драма, а пък и изобщо не е задължително АД да се пият цял живот. Важното е да чувстваш, че живееш, не просто съществуваш.

# 288
Момичета вече 6 - 7 пути посещавам психотерапевт и нищо
рано ли е или не съм нацелила точния човек
много си я харресвам но до момента нещо по различно не чувствам Sad

# 289
Драко, радвам се че си добре след болницата. Друг път не изпускай шанса да се запознаеш с момиче, което харесваш. Ако нищо не направиш няма как да стане!

За АД, не съжалявам, как ще съжалявам? Не искам да се връщам във филма. То това живот ли е?

Цвете я кажи какво и колко дълго ги пи и като ги спираше, имаше ли някакви симптоми? Връщаха ли се старите симптоми? През кой сезон ги спря?

Крум,човече, радвам се за теб! Супер си!

HugKissing Heart

# 290
Здравейте слънчица, много отдавна не съм влизал тук, как сте? Аз бивам, занимавам си се когнитивно поведенческата терапия, уча си за психотерапевт от 1г и смело твърдя че действа. Поне аз хвърлих тритикото с нея. Имам някви периоди на тревожност, предимно свързани с любовни мъки и пост-пиянска вечер, но се трае. Прегръдки

Можеш ли да споделиш някоя тактика за борба с депресията?

# 291
И моят страх е все, че ако ги почна тия хапчета едно че няма да успея да мина тежкия период в началото и второ, че те ще ми станат патеричката и ще си куцам с нея цял живот. Виждам тук някои са спирали, ама май само временно. Не за постоянно.
renatta, значи ме разбираш за тая история с треперенето. Много е гадно като си сред хора, няма спиране. И май все така ще сме си..
Аз имам комични случки с това треперене. Бяхме веднъж излязли с хората от същия курс за квалификация и аз си взех чаша вино. Е, непрекъснато се опитвах да я вдигна тая чаша и да я доближа да устата си без да  разлея виното. Не ставаше. Тия хора ме гледаха и се чудеха какво става. Накрая отпивах само като никой не ме гледа, защото иначе пак се почваше треперенето и разливането. По едно време държах чашата с двете си ръце даже! Ех...сега ми е смешно, ама тогава.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 23:54 от lovely

# 292
А някой пил ли е Коаксил? Страх ме е, че са леки. Почнах ги пак, вече с лексотан при нужда по 1/4, и ми се ще да подействат.

# 293
Какво ви е мнението за антипсихотика (ФЛУАНАКСОЛ) предписаха ми го за Обсесивно-компулсивно разстройство, Досега бях на Стимулотон и Деанксит, но деанксита ми го сменят с флуанаксол, но ме е страх да го пия, защото има гадни странични ефекти. От 2/3 дни имам блистер с това лекарство ама не го почвам...

Препоръчаха ми и психотерапия, но психолозите искат много пари. Sad

# 294

UJASA, давай смело, не знаеше ли, че деанксидът съдържа две съставки, чедната е флуанксол.

Дарко, мерси! Иначе давай смело. Да не ти пука за нищо пиши, обаждай се. Лек флирт в началото. Такива ми ти неща. Първо, шансът да не си сами и нещастен, като мен е голям, второ знаеш ли как ще ти измести мислите натам.

До там се докараха нещата, че от вчера съм безработна (крясъци, неоснователни обвинения, за да си запазят душиците). Е, аз не издържах. Че и аз имам една уста.

Леле, като излеззах от завода, имах чувството, че бях най-щастливата. И още така се чувствам. Не се обвинявам. Даже ги и забравих.
Сега какво - преди Нова година е, къде ще ме назначават.
Друго, искам малко почивка.
Минах през борсата, ама пустуто му, още не съм благоевградски жител. Тези дни и това ще оправя.
Работа имало, особено за мойте дипломи Thinking

# 295
  • София
А някой пил ли е Коаксил? Страх ме е, че са леки. Почнах ги пак, вече с лексотан при нужда по 1/4, и ми се ще да подействат.
Аз съм го пила 2 месеца - чувствах се зле от него, а и не ми подейства. Пробвай все пак.

# 296
  • София
Джери, ето тамън сега ще си починеш, не съжалявай. Нова година, нов късмет, това и за Али важи Simple Smile знам, че е лесно да се каже отстрани, но пък в последствие разбираме, че тези неща са били за добро. Явно много са те изнервили, за да си изпуснеш нервите така...

# 297
  • Пловдив
Скрит текст:

UJASA, давай смело, не знаеше ли, че деанксидът съдържа две съставки, чедната е флуанксол.

Дарко, мерси! Иначе давай смело. Да не ти пука за нищо пиши, обаждай се. Лек флирт в началото. Такива ми ти неща. Първо, шансът да не си сами и нещастен, като мен е голям, второ знаеш ли как ще ти измести мислите натам.

До там се докараха нещата, че от вчера съм безработна (крясъци, неоснователни обвинения, за да си запазят душиците). Е, аз не издържах. Че и аз имам една уста.

Леле, като излеззах от завода, имах чувството, че бях най-щастливата. И още така се чувствам. Не се обвинявам. Даже ги и забравих.
Сега какво - преди Нова година е, къде ще ме назначават.
Друго, искам малко почивка.
Минах през борсата, ама пустуто му, още не съм благоевградски жител. Тези дни и това ще оправя.
Работа имало, особено за мойте дипломи Thinking
Най-важното е, че се чувстваш добре и спокойна. Не трябва да сме роби на собствените си страхове и мачкащи работодатели, много правилно си постъпила. Изобщо не съжалявай. Бтв имаш 7 работни дни да се регистрираш на борсата.

# 298
Явно, не спим!
Аз по навик в 3 се събудих.

О, Венчо , моето изпускане на нервите не е като тяхното. Просто си казах всичко, насъбрало се и какво мисля за компанията.
Как си ти сега?

Дарко,  да, разбрах, че имам 7 дни, но трябва да се регистрирам адресно тук, мисля, че ще се справя, че имам нотариален акт за собственост тук. Абе и това е една мъка.
И пак те подсещам за девойката, току така девойки не дават такива данни  Yum

# 299
  • Пловдив
Явно, не спим!
Аз по навик в 3 се събудих.

О, Венчо , моето изпускане на нервите не е като тяхното. Просто си казах всичко, насъбрало се и какво мисля за компанията.
Как си ти сега?

Дарко,  да, разбрах, че имам 7 дни, но трябва да се регистрирам адресно тук, мисля, че ще се справя, че имам нотариален акт за собственост тук. Абе и това е една мъка.
И пак те подсещам за девойката, току така девойки не дават такива данни  Yum

Аз не спя през нощта по принцип. Понеже тя е една от докторките в ендото, вчера ми оправяше документите, поговорихме малко, но не събрах смелост да й искам фейса. Ама после като отидох до здравната каса се оказа, че едни данни не ми ги е въвела правилно и сега днес ще трябва да отида пак при нея. Един приятел вика тва е знак, тоя път трябва да направиш нещо. Днес като отида ще видя, но вече доста хора ми казват да действам и май ще го направя пък каквото ще да става, дано само не се спека като отида там...

Общи условия

Активация на акаунт