Паническо разстройство - 30

• 76 117
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Днес ме изписаха от болницата. Всичко е наред, благодаря за подкрепата. Изписаха ми 2 нови инсулина единият от които последно поколение, много съм доволен, че докторът ми е млад и следва последните тенденции.

eli88
Честито бебче, да ти е живо и здраво. Пожелавам ти голямо щастие, което да ти помогне в борбата с ПА.

Jerry F
Хич да не ти пука за работата, това са дребни душици, които се опитват да избиват комплекси и да трупат самочувствие. Тегли им по една майна на ум, ти си знаеш колко си добра и какво можеш. И мен много ме смазва как трябва да вървя в тоя трънясал живот сам, една сродна душица да те топли би било нещо прекрасно, и голямо облекчение за нашето състояние, ама такава ни е участта. Аз сега като бях в болницата имаше едно момиче много симпатично, чаровно, супер мило, с невероятно хубав и благ характер, разменихме си няколко погледа, ама пуста депресия и ниско самочувствие не ми дава даже да я заговоря, като си помисля какъв ангел е и веднага се сещам колко по-добри и красиви момчета/мъже има около нея от мен, как да отида да й кажа нещо да й искам телефон или фейс, просто няма смисъл само ще се изложа и ще попадна в още по голяма депресия... Cry

lovely
По принцип преди са давали успокоителни ама вече добрите доктори избягват, защото се привиква към тях. Аз пия дулсевиа, при мен страничните ефекти започнаха с първото хапче. Вие ми се свят много сериозно, боли ме главата, всичко ми трепери и вътрешно и външно, спи ми се, уморен съм, боли ме корема, гади ми се. Трудно не за описване, но е ужасно. Аз го описвам като най-лошият възможен махморлук. При мен вече почти няма странични ефекти, пия ги от 3 седмици, изписаха ми атаракс за сън, към него още не съм свикнал и като го пия всички странични ефекти се засилват много и съм меко казано като парцал.

# 271
Леле хора ,като ви чета оставам с впечатлението,че и с лекарства и без положението е гадно.lovely с трперенето аз съм същата,при притеснение,като се ядосам,стресна,или прости ей така.Най кофти са ръцете,но като цяло треперя цялата.Много е гадно,аз този проблем го имам от дете,от както се помня,но вече става доста по често.

# 272
  • София
Драко, радвам се, че си ок Simple Smile

MoonwalkerАз първо пих Коаксил изписан от невролог - ами беше ужасно две седмици, като парцал бях, но пък и не можех да спя, ревях постоянно, стомашни проблеми, нервност, не ми се живееше. После психиатърката ми изписа Стимулотон при него не ми беше чак толкова гадно, може би, защото и постепенно вдигахме дозата, максимум една седмица ми беше гадно, но нищо общо с Коаксила. Беше ми леко гадно на стомаха, умора, плач, по цял ден лежах и така, но като знаеш, че е за добро и очакваш подобрение се понася. Особено и като имаш подкрепа тук ( благодаря на всички за това Kissing HeartHug ) всичко е по-лесно. Успокоителните си ги пиех, защото цялото това нещо със страничните ефекти много изнервя и поне с тях спират да те стягат гърдите, корема и малко или много помагат да минеш през процеса на свикване, а и ако не можеш да спиш биха помогнали в това отношение. Когато човек удари дъното и дори и с леко подобрение от хапчетата, света му се вижда чудесен и си връща желанието за живот Simple Smile Така че, ако си решила да пиеш АД, не се притеснявай, а приеми тези странични ефекти като лечебна криза. Успех и пиши тук, ще те подкрепим !

# 273
Ами аз съм почти на максималната доза. Мен ме притеснява, че ме погна и безсъние и като се събудя през нощта се треса от тревожност и все посягам към ксанакса. Вече не е минал и ден без ксанакс.   Отдавна не съм се чувствала така безпомощна и отчаяна. Чудя се какво да правя..... Cry

# 274
Ами аз съм почти на максималната доза. Мен ме притеснява, че ме погна и безсъние и като се събудя през нощта се треса от тревожност и все посягам към ксанакса. Вече не е минал и ден без ксанакс.   Отдавна не съм се чувствала така безпомощна и отчаяна. Чудя се какво да правя..... Cry
Али разбирам те напълно,аз уж нямам проблем със съня,но нямам нощ с по малко от 5ставания,вода тоалетна и тн.Тревожността обаче ми е постоянна,особено сутрин,стмаха на топка и усещането за нещо лошо,направо усещам как нервите ме ядът от вътре.Мен атаракса много ми помага,но избягвам да го пия,само в краен случай,просто се страхувам да не спре да помага.Иначе през деня и вечер съм горе долу добре,тревожна и претреперваща,но в рамките на поносимото.Тази сутрин се проточи агонията,чак ми стана лошо,гади ми се,глава ме блъсна абе гадос.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 10:22 от renatta

# 275
Преди чалко от скука си направих един от тези тестове.https://nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content&vie … ali&Itemid=26.Нямам си и идея колко е достоверен,но поне ме накара да се замисля.Че то според него имам липса на всички витамини егати.Писах вече,че ще ходя да пускам изследвания за тях,ако някой е пускал,нека пише какви се ,как се казват.Търсих в нета за изследвания на в.Б12,но така и не разбрах какво е и как се казва.

# 276
Здравейте слънчица, много отдавна не съм влизал тук, как сте? Аз бивам, занимавам си се когнитивно поведенческата терапия, уча си за психотерапевт от 1г и смело твърдя че действа. Поне аз хвърлих тритикото с нея. Имам някви периоди на тревожност, предимно свързани с любовни мъки и пост-пиянска вечер, но се трае. Прегръдки

# 277
  • Пловдив
renatta
Как ти помага атаракса? Как го пиеш?
Аз като го пия само ме приспива, не ме успокоява и като стана съм като труп...

# 278
  • София
Преди чалко от скука си направих един от тези тестове.https://nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content&vie … ali&Itemid=26.Нямам си и идея колко е достоверен,но поне ме накара да се замисля.Че то според него имам липса на всички витамини егати.Писах вече,че ще ходя да пускам изследвания за тях,ако някой е пускал,нека пише какви се ,как се казват.Търсих в нета за изследвания на в.Б12,но така и не разбрах какво е и как се казва.
За изследването - аз пусках б12 и Д , мисля, че платих по около 30 лв на парче и двата ми излезнаха яко дефицит.

# 279
Дарко около седмица и нещо две го пиех сутрин и обяд по 1/2,и вечер цяло.Първите дни ми пресъхваше устата и ми беше сънливо ,но натрапливоте мисли и напрежението в стомаха изчезваха,после му сикнах и състоянието ми ставаше точно,като след една две напитки,непукиско.Но аз не пия АД,пиех го с невробекс и чайове.Последния път ударих полвинка от нужда,ми отпусна ме приспа ми се,но махна напрежението което постоянно ми стяга корема.А може и просто да е внушение да не е от него знам ли.Vancho82 как реши проблема с в12 и ако днес съм пила добавки,утре дали ще мога да ги пусна или да не пия няколко дни и тогава.

# 280
  • София
Vancho82 как реши проблема с в12 и ако днес съм пила добавки,утре дали ще мога да ги пусна или да не пия няколко дни и тогава.
Ами, аз като пусках не пиех никакви добавки, ако искаш изчакай няколко дни или седмица. Но поне така ще видиш и резултат пък с пиене на добавка и ще прецениш как да процедираш. Иначе аз приемам едни подезични, които уж били от най-добрите за усвояване, но не съм пускала пак изследване, а и честно казано не се сещам редовно да ги взимам. Има тук и тема за б12, където има много полезни неща и като ти излезнат изследванията може да питаш момичетата да ти помогнат с дозирането и т.н.
Пращам ти я
http://www.bg-mamma.com/?topic=1008784

# 281
Интересно ми е колко от вас които пият АД съжаляват,че са започнали с хапчетата?

# 282
  • София
Интересно ми е колко от вас които пият АД съжаляват,че са започнали с хапчетата?
Аз пия от около 3 месеца вече, не съжалявам, мога да кажа, че тези хапчета ме спасиха, иначе сигурно нямаше да съм жива буквално, колкото и гадно да звучи от устата на млад човек. Депресията и тревожното разстройство, колкото и да не са болести, са много страшно нещо, поне за мен, а както беше и при мен придружени с ужасни чести паник атаки .... ами не мерси, не искам да се връщам в тоя филм точно.

# 283
Darko да добавя,че забравих в предния пост,освен,че маха напрежението,тревожността и страха заедно и с него треперенето ми видимо и осезаемо намаля.Е да пак нищо не ми се правеше,не хвърчах от щастие,но и това ми стигаше.Щом го спрях обаче всичко нанови както си и мислех,с него просто подтискам не лекувам.Vanchu много се радвам,че на теб са помогнали.Аз уж нямам против да ги пия ,ако помагат,ноо и голям страх мв гони не,че може да ги пия до живот ,все ми е тая ако съм добре.Ноо страха от неточните,от спирането да действат,и появата на други пороблеми от тях ме ужасява.

# 284
Аз съм ветеран в ПР цели 10-11 години. Никога, никога не съм съжалявала , че започнах АД, те ме вадят от дъното , когато се налага.  За да бъда един работещ човек, майка, съпруга и домакиня, са ми нужни АД. Нямам време, да се мотая, да се влача и да чакам птичките и пчеличките да ми помогнат /много пъти съм го казвала/..
И само за протокола, има спиране на АД, който си мисли, че няма да се оттърве от тях...Аз 4 години пих, 4 години не пих и сега отново съм на АД, тая надежда, че пак ще съм в ремисия някой ден. Даа те не лекуват, защото няма хапче против страх, но ти помагат като патерица, да започнеш да разсъждаваш нормално и от там и сам да си помагаш. Ноо характера ни е такъв, емоционални, крехки и всяка негативна житейска ситуация ни праща на дъното отново..Така, чеее ако трябваше пак да избирам АД или затворник на ПР...винаги бих избрала АД

Общи условия

Активация на акаунт