Паническо разстройство - 30

• 76 129
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Искам да запитам тези, които пиете АД, имате ли дни в, които не се чувствате добре, или АД ви подкрепя изцяло.
Независимо, че пия стимулотон, флуанксол и ремирта, от 1 месец съм с такава тревожност и депресия, че просто нямам думи. Не знам вече какво да правя. Направо е отчайващо.....Уж се бях закрепила  Cry
Али, аз съм на Стимулотон и се чувствам на моменти много зле, даже напоследък повече и все си мисля, че се връщам на изходна позиция, а едва ли не очаквам да ме вдигне в небесата Grinning

Аз съм от много години на стимулотон, но с почивки и ремисии. този път, обаче станаха 3 години без прекъсване. И по принцип бях добре, но ни съобщиха , че проектът по, който работим приключва и след края на декември оставаме без работа и от тогава съм с ежедневна тревожност. Направо не се трае. на моменти се чудя как съм още жива.

# 256
  • София
Искам да запитам тези, които пиете АД, имате ли дни в, които не се чувствате добре, или АД ви подкрепя изцяло.
Независимо, че пия стимулотон, флуанксол и ремирта, от 1 месец съм с такава тревожност и депресия, че просто нямам думи. Не знам вече какво да правя. Направо е отчайващо.....Уж се бях закрепила  Cry
Али, аз съм на Стимулотон и се чувствам на моменти много зле, даже напоследък повече и все си мисля, че се връщам на изходна позиция, а едва ли не очаквам да ме вдигне в небесата Grinning

Аз съм от много години на стимулотон, но с почивки и ремисии. този път, обаче станаха 3 години без прекъсване. И по принцип бях добре, но ни съобщиха , че проектът по, който работим приключва и след края на декември оставаме без работа и от тогава съм с ежедневна тревожност. Направо не се трае. на моменти се чудя как съм още жива.
Да, чудно просто, то това те е сринало. Опитай се да се успокоиш, сигурна съм, че бързо ще намериш нещо ново подходящо за теб Hug

# 257
Оф, не знам. Отдавна не се бях отчайвала така. И бинаурални звуци слушам и какво ли не-нищо не помага.

# 258
Али  Hug  Не се отчайвай, сигурна съм че ще намериш нещо по добро:)

Аз затова преди време попитах, дали от сезона сме така и всяка година ли есенно-зимните месеци сме така? Някой, с повече опит да сподели  Hug

Вчера ми беше и на мен ужасен ден. Станах тревожна, отидох на работа и като изпаднах в безтегловност, все едно не съм аз. Глава ме стегна, всичко ми се въртеше, краката ми трепериха, едвам издържах, взех ксанакс и ме поотпусна, хората ми говорят, аз като неадекватна, ужасно ее, ходя и залитам, прилошава ми адски, не знам как да го опиша. Онзи ден бях по добре, не знам какво да очаквам вече .

# 259
Ali, аз не знам дали някога съм добре. Депресии, страхове, безпомощност,
Мисля да увелича Золофта, а почнах и аз флуанксол.

Ох, искам семейство, искам някой да ме обича, да не съм такава безпътна и бездомна.
Пак ме е цапнала депресията. Отивам да се разхождам и посдтръгва и харчаа пари.

Някой спомена за безодиазепил нез зелена рецепта, с бяла. Бил слаб. Кажете ми го. То към ксанаксът и ривотрила привикнах. Изледвахле лексотах. Ударих 2, все едно не съм ги пила

# 260
  • София
Ali, аз не знам дали някога съм добре. Депресии, страхове, безпомощност,
Мисля да увелича Золофта, а почнах и аз флуанксол.

Ох, искам семейство, искам някой да ме обича, да не съм такава безпътна и бездомна.
Пак ме е цапнала депресията. Отивам да се разхождам и посдтръгва и харчаа пари.

Някой спомена за безодиазепил нез зелена рецепта, с бяла. Бил слаб. Кажете ми го. То към ксанаксът и ривотрила привикнах. Изледвахле лексотах. Ударих 2, все едно не съм ги пила
Мисля, че за Грандаксина става дума, но на мойта приятелка така и не й подейства

# 261
Ели, честито бебче! Да му се радваш без паники!

Алина и венчо, увеличение на дозата?
Аз съм на ад и много много рядко имам лош ден. Най вероятно около цикъла.
Алина, успех! Ще си намериш друг проект ще видиш. Flowers Four Leaf Clover

Дончев, много си прав!

# 262
  • София
Ели, честито бебче! Да му се радваш без паники!

Алина и венчо, увеличение на дозата?
Аз съм на ад и много много рядко имам лош ден. Най вероятно около цикъла.
Алина, успех! Ще си намериш друг проект ще видиш. Flowers Four Leaf Clover

Дончев, много си прав!
Като бях при пси я питах, каза засега няма да увеличаваме нека минат 3 месеца със сигурност да видим как са нещата. Честно казано аз сега и от другите болежки и всички антибиотици се доизнервям и страдам, то АД то сигурно си ми действа. Без него не ми се мисли.....
Дарси, ти как си ? По Англия сняг валяло, а ? ( дано не съм се объркала, все си мисля, че си там Blush )

# 263
Какво е усещането при стартиране на терапия с антидепресанти?  Необходимо ли е да си взимам болнични или мога да ходя на работа през това време?

# 264
Nature Closed Umbrella:sweat_drops:Vencho, да, вали, но не и при нас! Аз съм много на юг, до Портсмут и само дъжд и вертове и 2-3 гр. По-добре сняг, но няма радост за нас. Децата искат да видят сняг.Последно хубав сняг тук имаше ехееее преди 7 год. От тогава нищо. Дъжд, мрак, вятър и мизерия! Nature Sweat DropsNature Dash

moonwalker, вземи си няколко дни преди или след уикенда. чувстваш секато парцал при започването. Успех!

# 265
А може ли наистина, ако не е проблем, някои да опише по-подробно усещанията при започване на АД? Едни казват, че им трепери от вътре, други че са като парцал. То е ясно, че е индивидуално, но може да е от помощ за някои от по-подробно описание. Лично на мен би ми било от полза. Обичам да знам какво да очаквам. Ако някой има желание, разбира се.

Аз пък за сън започнах да взимам неодорм (от същата фирма като неолексан). Има ефект, че като се събудя не оставам будна, а пак заспивам. Но снощи се стреснах пак, както обикновено ми се случва, със сърцебиене и усещах много странно, че мозъка ми е един объркан и ми беше много зле. Имах чувството, че не знам къде съм и какво става и то доста след като се стреснах и бях вече будна. Та не знам колко са безобидни лекарствата от тая серия.

Аз пак да ви запитам вас, скъпи паник приятели, на вас треперят ли ви ръцете? На мен много, особено лявата. И като се притесня и става неконтролируемо. Тоест дори и чаша не мога да вдигна без да разлея каквото има в нея. А сега на последното интервю за работа трябваше да запиша един телефон, е не можах. Пръстите ми не можеха да нацелят цифрите и помолих човека да запише номера на лист. Ужасен срам. И гласа ми почва да трепери в такива моменти. А един път бях на курс за квалификация и там като се надвеси преподавателя, за да види задачата как я работя и като затрепериха тия ръце, няма овладяване. Човека ме изгледа като изкопаемо.

# 266
А може ли наистина, ако не е проблем, някои да опише по-подробно усещанията при започване на АД? Едни казват, че им трепери от вътре, други че са като парцал. То е ясно, че е индивидуално, но може да е от помощ за някои от по-подробно описание. Лично на мен би ми било от полза. Обичам да знам какво да очаквам. Ако някой има желание, разбира се.

Аз пък за сън започнах да взимам неодорм (от същата фирма като неолексан). Има ефект, че като се събудя не оставам будна, а пак заспивам. Но снощи се стреснах пак, както обикновено ми се случва, със сърцебиене и усещах много странно, че мозъка ми е един объркан и ми беше много зле. Имах чувството, че не знам къде съм и какво става и то доста след като се стреснах и бях вече будна. Та не знам колко са безобидни лекарствата от тая серия.

Аз пак да ви запитам вас, скъпи паник приятели, на вас треперят ли ви ръцете? На мен много, особено лявата. И като се притесня и става неконтролируемо. Тоест дори и чаша не мога да вдигна без да разлея каквото има в нея. А сега на последното интервю за работа трябваше да запиша един телефон, е не можах. Пръстите ми не можеха да нацелят цифрите и помолих човека да запише номера на лист. Ужасен срам. И гласа ми почва да трепери в такива моменти. А един път бях на курс за квалификация и там като се надвеси преподавателя, за да види задачата как я работя и като затрепериха тия ръце, няма овладяване. Човека ме изгледа като изкопаемо.
С всеки медикамент е различно. Пила съм от всички групи. Спомням си при Аритави /дулоксетин/ не можех да стана от леглото. Станах за вода, стигнах посредата на хола и се държах за секцията, щях да падна ако нямаше къде да се хвана.
С ципралекс /есциталопрам/ бях много тъжна, такава депресия ме беше джуснала и физически се чувствах ужасно. Золофт и Стимулотон и двата са сертралин и съм ги пила, но по 2 седмици, не помня какво беше при тях. Анафранил и Сероксат с тях съм била най добре. Но повярвай ми, че първите седмици няма да се чувстваш много добре. Мен затова сега ме е шубе, ако трябва да ги почна пак.

# 267
А на кой ден се появяват странични ефекти? Ако се комбинират с успокоителни първите дни, по-добре ли е?

# 268
Пила съм и още пия золофт (сертралин). Първия ден нямаше разлика още. Обаче не можах да спя. При условие 4е спях преди. Трепереше ми вътрешно, нервност. Още по голяма. На втория ден вече ми беше много гадно. Физически и психически си парцал. Не помня на втория или трети ден отидох пак на лекар. Каза ми пий си успокоителното. От там нещата започнаха  да се наместват. Седмица-две ме боля корем също, но после се свиква и не боли повече. 

# 269
Darcey, ако му е вътрешно по-нервно на човек успокоителното ми става ясно защо оправя нещата, но ако си като парцал не става ли още по-зле с него? А виждам, че на всички им дават в началото успокоително.

Общи условия

Активация на акаунт