Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 659
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 140
В няколко пъти секс годишно, което за здрави хора е нездравословно.
Мда,ето голямото разминаване къде е .За мъжа това е всичкото внимание,което му е нужно,но на жената (на мен) -неее,дори не го приемах като внимание,а като задължение, защото на мен ми е липсвало примерно,да ми казва,че съм красива,секси,без това да е "любовна игра",то и това не беше.И все си мислех,че сме от тези,който говорят и решават проблемите с разговор,но съм грешка очевидно, най-важното сме забравили да обсъдим-нас като любовници,не просто партньори.

# 1 141
yahoo, абсолютно съм съгласна с теб. Бях коментирала нещо с един мъж на 63г, разведен, без жена. В погледа му си личеше колко страда за пропуснатите мигове, за семейство и за това, че е сам. Същевремнно много ясно си даваше сметка, че той е много труден характер и дори и да опита, сега няма да му се получи.

# 1 142
На всяка възраст е лесно, ако срещнеш подходящ за теб човек. Но това вече е трудно, признавам.

# 1 143
След разочарование, много трудно се правят отново компромиси и затова много жени предпочитат да са сами, отколкото от трън да скочат на глог...

# 1 144
Допреди да се запише на  танци всичко си беше ОК.Аз самота го накара да отиде за да се разсее от всичко което ни се беше страхотно на главата последната година - загубихме всичките си спестявания, получихме ножове в гърба от много близки приятели,от всичко това той се разболя и 4 месеца обикалям по болници. След лечението го накара да ходи на танци защото е танцува 13 години и знаех че това ще му помогне да излезе от дупката.Не мислех че после аз ще съм в нея когато той излезе оттам.

Дотогава  не сме имали проблеми в къщи.Вечер в 20 часа сме на масата и всеки си разказва деня.Почивните бях наши.Секса беше..поне два пъти седмично.Веднъж в месеца си организираме само наш уикенд...без децата.Така 22 години.
Мда,и ние мн години все се борехме с какво ли не,последната  дори напусна работа, изпадна в яка депресия,майка му уж мн помага,пък май повече вреди,та и с нея се борех,да не го настройва"несъзнателно" че не струвам,и децата ме бяха погълнали,не си давах сметка в какъв световъртеж бяхме и какво може да стане,Все пак ми е казвал неведнъж"Аз никога няма да ти изневеря" и аз разчитах.Моята баба ми каза,когато той беше най-зле,че ще се оправи,щото ще си хване любовница,ама си викам,не може пък за всичко да е права,Ама е...Сега върви че събирай и лепи парчетата.Не че тогава не се замислих,но ми трябваше време за да разбера какво мога да направя.
Та така де,баба каза от личния си опит ,че мъжете така излизат от депресия😭

# 1 145
Не разбирам само защо продължавате да дълбаете в тези минали истории и само си сипвате сол в раната отново и отново чрез неприятния спомен за случилото се. Деликатно ви насочих към един ефикасен метод за освобождаване на блокирани емоции наречен ТЕС (EFT). С него няма да забравите, но спомена поне няма да ви тормози вече толкова. Потърсете във форума има достатъчно дълга тема за това (за който е готов да опита, не насилвам никого).

# 1 146
yahoo, всеки реагира различно Simple Smile Мен техники като ТЕС да ме убеждават, че се е случило едно нищо, не ми вършат работа и за какво са ми изобщо? Хората сме супер различни.

Аз говоря за това, защото след толкова огромна промяна на целия си живот успях да изплувам и да се справя. Четох подобни теми, когато разбрах за проблема и много ми помогна да видя как всички, минали през това, успяват да си живеят добре живота после (всеки по свой начин). Хората, останали със същия партньор, също ще си намерят техния начин. Може ТЕС да им помогне, а може и хич да не им свърши работа - няма как всички да са като теб.

Има много сайтове, които дават съвети Как да останем женени на всяка цена и да сме щастливи, без значение какво прави партньора ни. За мен това са някакви огромни простотии, но на много хора може би помага.

# 1 147
Допреди да се запише на  танци всичко си беше ОК.Аз самота го накара да отиде за да се разсее от всичко което ни се беше страхотно на главата последната година - загубихме всичките си спестявания, получихме ножове в гърба от много близки приятели,от всичко това той се разболя и 4 месеца обикалям по болници. След лечението го накара да ходи на танци защото е танцува 13 години и знаех че това ще му помогне да излезе от дупката.Не мислех че после аз ще съм в нея когато той излезе оттам.

Дотогава  не сме имали проблеми в къщи.Вечер в 20 часа сме на масата и всеки си разказва деня.Почивните бях наши.Секса беше..поне два пъти седмично.Веднъж в месеца си организираме само наш уикенд...без децата.Така 22 години.
Мда,и ние мн години все се борехме с какво ли не,последната  дори напусна работа, изпадна в яка депресия,майка му уж мн помага,пък май повече вреди,та и с нея се борех,да не го настройва"несъзнателно" че не струвам,и децата ме бяха погълнали,не си давах сметка в какъв световъртеж бяхме и какво може да стане,Все пак ми е казвал неведнъж"Аз никога няма да ти изневеря" и аз разчитах.Моята баба ми каза,когато той беше най-зле,че ще се оправи,щото ще си хване любовница,ама си викам,не може пък за всичко да е права,Ама е...Сега върви че събирай и лепи парчетата.Не че тогава не се замислих,но ми трябваше време за да разбера какво мога да направя.
Та така де,баба каза от личния си опит ,че мъжете така излизат от депресия😭
Е, аз не съм баба (все още), но и аз го казвам.   Simple Smile
Мъжете са лабилни.И не могат да се справят успешно със стресови ситуации и проблеми.
И естествено, намират "изход" като бягат от проблема.А най-щастливото/задаволяващо/освобождаващо "бягство" е с друга жена.Те просто не знаят друг начин.
Живеят със заблудата, че загърбвайки досегашния си живот, и проблемите ще изчезнат.
За съжаление, тяхно, не само че не става така, ами още и още проблеми им се изсипват на главите.
Усещат се по някое време, ама "Късно е либе, вече, за китка!".
Семейството е разкъсано на парчета и всеки сам си ближе раните.Според възможностите.
Та, извода:не оставяйте един мъж Сам на проблемите му.Той сам не може да се справи и да ги реши.
Тъжно, гадно, несправедливо, но ФАКТ.

# 1 148
Без значение какъв е бил вашия избор за да продължите заедно или да се разделите при някои от вас виждам болезнена емоция в описването на спомените за случилото се между вас. Тази болка може да бъде изчистена, ако не се нуждаете повече от нея. Естествено, че избора е ваш и да си я запазите за цял живот. Просто исках да съм полезен с нещо конкретно точно по темата защото смятам, че доста се отклонихме напоследък.

# 1 149
Мъжете са лабилни.И не могат да се справят успешно със стресови ситуации и проблеми.
И естествено, намират "изход" като бягат от проблема.А най-щастливото/задаволяващо/освобождаващо "бягство" е с друга жена.Те просто не знаят друг начин.
Живеят със заблудата, че загърбвайки досегашния си живот, и проблемите ще изчезнат.
За съжаление, тяхно, не само че не става така, ами още и още проблеми им се изсипват на главите.
Семейството е разкъсано на парчета и всеки сам си ближе раните.Според възможностите.
Та, извода:не оставяйте един мъж Сам на проблемите му.Той сам не може да се справи и да ги реши.

И то какво излезе, тия мъже все трябва да ги спасяваме. А уж са силния пол.  newsm78

# 1 150
Ама те много станаха изискванията, че да свъртиш мъж хохох

Първо вечни ангажименти с децата, второ редовен секс, ама разнообразен, да не му доскучее, трето вкусни манджи, че да не е пък при майка си да иде, четвърто - има ли проблем, лепваш му се като медуза и не го оставяш да страда сам горканчо Simple Smile Аз докато само го напиша това и се изморих Simple Smile Я да си живея спокойно, пък каквото - такова Simple Smile

# 1 151
Скрит текст:

И то какво излезе, тия мъже все трябва да ги спасяваме. А уж са силния пол.  newsm78
Силни са физически, когато трябва да ти пренесат някой гардероб....иначе са по-слаби и от децата.
Идея нямам защо природата ги е "наказала" така, но ....факт е, че болшинството мъже НЕ се справят в трудни и стресови ситуации.

# 1 152
А, силния пол. Не сте ли забелязали как боледуват?
Жена с 39 градуса Т - става, гримира се, оправя къщата, мята 2 перални, свършва малко надомна работа, прави малко йога за раздвижване да се почувства по-добре...
Мъж с 37 градуса Т - лежи на дивана, завит с 2 одеала и пъшка.

# 1 153
Без изобщо да е защита на мъжете, но я си представете, че вие имате проблем, с работата например, и от мъжа си чуете САМО:"Ами, мила запиши се на танци/йога/бродерия, да не се депресираш!" и толкова?
Няма ли да искате и да ви е по-добре,  той да е до вас по всякакъв начин, да ви помогне, да ви даде идеи, да ви успокои и т.н.?
Никой не иска да го пращат на танци и сам да си решава проблема, ако има до себе си партньор.

# 1 154
Абе аз съм 100% убедена, че жените всякакви идеи дават и всичко обсъждат и на всичко са готови в повечето случаи. Айде не на мене тии, че горките мъже, напъдени на танци и почивки решават да си зарадват душата и допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт