Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 670
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Варна
Обикновен СМС по телефона. Мъжът ми няма Facebook, Instagram

Е как да има ...

# 1 486
Авторке, може ли точният текст на смс-а. Благодаря. Ама мот-а-мо. Без "еди какво си" и без "и там нещо".

Точният текст, моля.

# 1 487
  • София
Аз явно не съм прочела добре, защото видях в първия пост само "закусихте ли".
Т.е. той си е чаткал, казал й е, че ще ходят на почивка и тя му пише дали вече са станали, закусвали, демек как се движат с прекарването.

Ама ако има и "закуската е готова", вече става съвсем друго.

# 1 488
Еми не е ясно дали е точно "Закуската е готова" или "За закуска има еди-какво си"... Или пък нещо съвсем различно.

# 1 489
  • София
Ако е второто, мъжът няма никаква вина. Резнал я е преди и толкова. А на нея не й е харесало дори да не е имала мераци.

И предвид горното, давам едни 20% за грешно пратен SMS и едни 80% за курвенските и прозрачни номерца с уж грешно съобщение, предназначено за някой друг, но напомнящо за персоната. И съответно някакъв отговор "ама Марче пишеш на Пешо, объркала си номера"- "Оо, Пешо, така ли, извинявай. А ти как си между другото" и ето ти наново контакт, ако потръгне разговорът.
Виждали сме ги тия.

# 1 490
Текста на СМС -а гласеше следното. "Добро утро, станахте ли? За закуска има сандвичи " Нищо друго не пишешест, нямаше усмивчици, сърчица или каквото и да било друго

# 1 491
Изключен ли е варианта да е била в същия хотел като вас ?

# 1 492
The catcher in the Rye

Точно това си мисля и аз, абсолютно както го описваш. И това ме дразни, че разни курви се опитват да се намърдат там където не им е мястото.

# 1 493
Абсурд Злодеида, тя няма 2 лв в джоба, ние бяхме с наше приятелско семейство

# 1 494
The catcher in the Rye

Точно това си мисля и аз, абсолютно както го описваш. И това ме дразни, че разни курви се опитват да се намърдат там където не им е мястото.

Досега бях почти бях склонна да те разбера, след този пост - ужас. Значи те "к@рви", а той какво е? Беззащитно същество и ти го пазиш? Не е истина колко си зле.

# 1 495
Абе, че и той не е цвете в ситуацията не е. Ама тази очевадно иска да се навре.

# 1 496
Човекът, който в случая има нужда от взаимопомощ е мъжът ти, не ти...

# 1 497
Съдържанието на текста ми звучи като хора, които са тиймбилдинг/почивка в компания, едните стават по-рано и отиват да закусят, при което питат другите дали са станали и че за закуска има еди-какво си

И на мен ми звучи правдоподобно, особено ако името на съпруга е по-често срещано.

# 1 498
  • Варна
Текста на СМС -а гласеше следното. "Добро утро, станахте ли? За закуска има сандвичи " Нищо друго не пишешест, нямаше усмивчици, сърчица или каквото и да било друго

Не ти ли направи впечатление, че СМС-а звучи странно и сякаш не е предназначен за мъжа ти? Ако е свестен мъжа ти се успокой и си седни на задника, защото тези параноичните и обсебващите ги търпят до едно време.
Абе хора вие проблеми ли нямате, че се мъчите сами да си създавате.

# 1 499
Тя има ли семейство? Има ли с кого да е объркала номера, например както ти казах по-рано да е искала да го прати на мъжа си и децата си, на които е оставила сандвичи?

Общи условия

Активация на акаунт