Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 726
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
The catcher in the Rye

Точно това си мисля и аз, абсолютно както го описваш. И това ме дразни, че разни курви се опитват да се намърдат там където не им е мястото.
Окей, аз бих си помислила същото в подобна ситуация, признавам си без бой
Скрит текст:
Защото съм го изпитвала на гърба си, но насочено към мен по всякакви поводи- от приятелски до любовни. Намират си повод да се свържат по нелеп начин и винаги ме е дразнело, защото презумира, че съм идиот и няма да се сетя, че не ме търси някой си случайно.
Гугъл каза, че е унизително за половинката, от чийто телефон за отговорили вместо него. За мен е унизително и за самата теб. Този, който пази другия с такова съскане, не е хубава гледка. Така че аз въпреки че бих си помислила това, нямаше да отговарям от друго име. В крайна сметка не съм пазителката на мъжлето. То има отговорността да я разкара, ако види, че се бута. Мисля, че си постъпила слабо.

# 1 501
Дори и да иска тая "мома", дори и да я отпъди тая точно, все ще придойде друга. Това с проверката на телефона е мега тъпо, той може да си има друг телефон за специални неща, време за среща пак може да си изнамери.
Казусът е обречен, това няма да доведе до никъде. Авторката да си преосмисли приоритетите и морала на самата нея.

# 1 502
авторката е направила мъжа си за смях независимо дали е имала реална причина или не
а мъж, който знае, че му се присмиват заради жена му, много по-лесно намира друга дори и само за чатове и извънсемеен секс

# 1 503
Мисля, че всички разбрахме, че смс-ът е сгрешен като съдържание. Въпросът е дали е умишлено или неумишлено изпратен. Това обаче няма как да узнаем, а и вече главната героиня е отговорила от името на мъжа си....

Въпросът е приключен сякаш.

# 1 504
Не знам дали има семейство

# 1 505
  • Варна

Въпросът е приключен сякаш.

Не е съвсем приключен. Мацката ако иска да запази мъжа си да се вразуми.

# 1 506
Благодаря за мненията Ви. Абсолютно сте прави, че трябва да се вразумя и да действам по спокойно и не толкова спонтанно. The catcher in the Rye е 100%  на мнението на което съм и аз.Искам да кажа, че това ми състояние не е постоянно, просто първоначалния ми пост е написан под афект и наистина се е получил малко плашещ. Благодаря на всички, които се включиха и отделиха част от времето си.

# 1 507
  • София
Бубанка, не е задължително.
Аз така и не разбрах дали е отговорила от неговия телефон или и от негово име.
Ако е второто, може да не се е разбрало, че е тя, а все едно той я реже.

Е, той си знае въпреки това, де.
Бих се подразнила да отговарят от мое име. Дори доста.

# 1 508
И от неговия телефон, и от негово име е отговорила.

# 1 509
sunlight82 искрено желая да намериш верния път. Цени себе си и достойнството си, тогава и околните ще те ценят. Дано се включиш след време да разкажеш колко си спокойна и щастлива.

# 1 510
Бубанка, не е задължително.
Аз така и не разбрах дали е отговорила от неговия телефон или и от негово име.
Ако е второто, може да не се е разбрало, че е тя, а все едно той я реже.

Е, той си знае въпреки това, де.
Бих се подразнила да отговарят от мое име. Дори доста.

дори и другата мадам да не е разбрала кой е отговорил, мъжът знае Simple Smile
за мен и отговорът не е адекватен - ако е било грешка, другата доста се е посмяла
а ако не, той ще й се обади и ще й кажа "тази моята ... забрави смс-а в отговор"

# 1 511
Благодаря за мненията Ви. Абсолютно сте прави, че трябва да се вразумя и да действам по спокойно и не толкова спонтанно. The catcher in the Rye е 100%  на мнението на което съм и аз.Искам да кажа, че това ми състояние не е постоянно, просто първоначалния ми пост е написан под афект и наистина се е получил малко плашещ. Благодаря на всички, които се включиха и отделиха част от времето си.
Тъкмо щях да ти напиша, че в ревността и разяреността си, когато си прочела смс-а, изобщо даже не си и помислила. А бе, тая жена защо му пише, да не се е объркала, дали не е нарочно, а пък защо нещо такова е написала точно?
Не! Ти директно си станала като ей това човече  Rage  и си й сипала. Малко мисъл отвреме на време не е излишна.
Ако наистина искаше да го хванеш, трябваше да оставиш смс-а, да го маркираш като непрочетен и да му следиш реакцията на мъжа ти след това. Ако щеш и разпечатка му извади, там ще ги има изпратените, защото се таксуват.
Но ти си прецакала всичко.

# 1 512
Искам да ви кажа, че мацката, която е изпратила смс е доста възпитана даже, защото аз, ако бях на нейно място щях да побъркам авторката. И не толкова аз, колкото самата тя се подлудява, лесна е за манипулации и е склонна да се ядосва на глупости. Независимо грешно или не е изпратен този смс, при такъв отговор повдигането е задължително. Кълве на гола кукичка, милата Simple Smile Това е само в неин ущърб.

За унижението на мъжа и вече го разнищихте, но авторката е добре да се замисли какво не и достига, та така ревностно пази нещо, което не може да се опази.

Ами, ако други мацки вземат да го заглеждат, какво ще стане? Мъжка бурка? Всички са к*рви? Леле, леле Simple Smile

# 1 513
  • Сф
Ей , Мимето с поста -присетих се аз за моята младост..Търся си аз пича на дом.тел у негов приятел( нещо ми забегна)и вдига жена му и нещо на въпреки ме захапа без да ме знае.Слушах, слушах аз глупости и накрая най- любезно и пожелах да пази повече мъжа си, щото тоя тел.не съм го набарала от указателя.
Беше забранила после на мъжа си да се вижда с моя.Познайте...

# 1 514
  • София
Текста на СМС -а гласеше следното. "Добро утро, станахте ли? За закуска има сандвичи "

Това е различно от "Закусихте ли"? Според мен е написано за други хора (все пак е в множествено число). А не е ли възможно този телефон вече да е на друг потребител (примерно взима си нов номер и дава стария на близък) и всъщност СМС-ът да е предназначен за друг. Аз бих се опитала да разбера. Някъде по-напред някой написа авторката да беше седяла в режим на изчакване, наблюдавайки благоверния

Общи условия

Активация на акаунт