Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 612
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 590
Не съм прочела всичко в темата, само видях, че за някакъв СМС става дума и това ме подсети за моята история с СМС. И ще ви я разкажа.  Мъжът ми /вече не сме заедно/ е от тези дето винаги съм определяла като "женени за работата си". До степен, че съм мислела - за семейството няма време и енергия, но и за любовница няма...той е влюбен в работата си. Не ми е давал поводи за ревност никога. Той много пътуваше...с това беше свързана работата му. Веднъж ми каза че заминават с един колега, но ще вземат и една жена с тях. В чужбина. Малко странно ми се видя, че някак все едно ми иска разрешение и викам - ми хубаво, добре. Като се върнаха известно време след това той  получаваше някакви СМС-и от типа "чакам те гола на водопада". В интерес на истината дъщеря ми го видя и ми го каза, аз не се и сещах да му гледам в телефона. Мъжът ми е зевзек от класа, та реших че всичко е майтап. Известно време след това мацката забременя. Веднъж звъннах , той беше с нея в ресторант и ми каза че е с нея. Т.е. не криеше и реших че просто са приятели. Но не ме запознаваше с нея. И веднъж, на нова година бяхме семейно на гости...станах през нощта да пия вода...и видях че телефонът му се зарежда. Не знам какво ми щукна но го взех и погледнах. И намерих пресен СМС, който завършваше със "...жалко че трябва да крием бащинството ти". Краката ми омекнаха. Сутринта веднага му поисках обяснение. Той започна да се смее. Каза ми, че това било майтап между тях. Всичко било на шега. Тя си била омъжена, имала си мъж. Ама такава им била шегата. И до ден днешен, когато вече официално сме разделени и официално той си има любовница той не си признава за тази. Твърди, че не имал нищо с нея, че всичко е било шега. Ние се разделихме доста години след тоя случай. Аз тогава не бях готова за раздяла и реших да не ровя и да му повярвам за....шегата. Освен това ...има тук дете. Ако това дете има друг официален баща и си го обича...как ще тръгна да разбунвам духовете.....да направя едно дете и евентуално един баща и съпруг нещастни. Оставих нещата така. Но за мен той е бащата на това дете.

# 1 591
pandorina, ама и ти си била доста търпелива.

# 1 592
Не съм, друго беше. Гузна съвест. Пък и тази персона...странно как и защо но от малкото инфо за нея и снимки, щото той не криеше снимки, дори я беше снимал от този ресторант, а тя го гледаше така влюбено, та тази жена много странно но ми беше симпатична.

# 1 593
  • Сф
Човек винаги може да си затваря очите, но не виждам смисъл. Особено жените, често го правят...
Немизида обаче рано или късно ще напомни за себе си...

# 1 594
За всичко има причина и на всичко може да се гледа като на урок, но разбира се едва след като премине емоционалната буря, през която човек е на автопилот и последното, за което ще се сети са поуки и уроци. В нашия случай съм си затваряла очите само по една единствена причина - когато все още не съм била готова да понеса следствията от истините. Но в дългосрочен план...винаги това е бил стремежът ми - да разбера истината, казано в най-общо план. Истината за мен, истината за другия, истината за брака, истината за човешкото поведение, истината за живота...за всичко. Мъжът ми накрая не можа да ми прости, че съм му била разбира илюзиите. И казваше "счупи на човека главата, но не закачай илюзиите му". Защото в крайна сметка митовете ни бяха разбити. както моите, така и неговите. За мен това беше нещо заради което си струваше жертвите...за него - най-голямото зло. Оказа се че всеки един от двама ни е живял с някаква илюзия за другия, а не реално с другия. Пукването на балона, обаче е нещо изключително трудно и болезнено и дори самата аз, която провокирах това, която се стремях към това и го исках - едва оцелях. Разбирате ли, ние СИ мислим разни работи за себе си, за другите за нещата, които са просто мисли...истината е друга и ако не преживееш нещо наистина няма как да знаеш и всичките ти разсъждения отиват на кино.

# 1 595
  • София
. Разбирате ли, ние СИ мислим разни работи за себе си, за другите за нещата, които са просто мисли...истината е друга и ако не преживееш нещо наистина няма как да знаеш и всичките ти разсъждения отиват на кино.

Така е, затова всеки си чупи главата в даден момент, ако ще чертеж да му направиш, за да избегне стената.
Затова има хора, които правят компромиси, каквито несчупилите си още илюзиите, категорично заявяват, че не биха направили. Simple Smile

# 1 596

Не прероден, направо настоящ талибан съм си... А жена, която се "развява" гола из И-нет пространството, си е точно ку. ва. Коя нормална жена ще се разпищолва на всеки, когото "познава" само от някакви игри за идиоти?!

Голям късметлия съм ,че не познавам подобни вам !
Между впрочем, жените, които наричате ку. ви са 1000 пъти повече за предпочитане пред талибанки по характер. (често не само по характер)
За кой ли път се убеждавам, че само между жени може да съществува толкова грозна омраза.
Омраза? Че за какво да мразя кур..те? За жалкия им живот? За безсилие то, че само така могат да имат изобщо някой мъж? Който почти никога за нищо не става?             Иначе, имай си кур..те, кой ти ги взема? Интересно обаче, защо уж всички ги харесвали, пък никой не ще подобен боклук у дома си?!  Досега не съм чула за нито един мъж, оженил се за кур..та, която е използвал за олабване на жилата. Всички търсят и искат за съпруга и майка на децата си "доброто момиче". Що тъй?

# 1 597
  • София
В интерес на истината има доста случаи на мъже, които са избрали точно такъв тип жени за свои съпруги. И обикновено това става, след като са били женени за добри и мили съпруги, които са се отдали на семейството и децата в следствие, на което са позанемарили малко външния си вид, защото просто нямат време за себе си. А този тип жени изглеждат перфектно - с хубавия маникюр, с перфектната прическа, с предизвикателните дрехи и винаги готови да се отдадат на желанията на отегчения от семейния живот мъж. Което, разбира се изобщо не оправдава мухльовците, които вместо да си седят на з.ника при семейството си са тръгнали по разни разпорени фусти.

# 1 598
Незнам каква е статистиката, но съм сигурен ,че изневярата е в много повече отколкото се предполага.
Тука като чета , само офис служителки , тимбилдинги , острови ...ок! Късмет , труд , успех...!
Но масово хората живеят еднообразно. Няма бънджи , няма скокове с парашути и т.н. изживявания които да заредят с адреналин.
И най-лесното знаете кое е! А и е безплатно!:smile:
Но да, изневярата е кошмар. А съмненията са още по-голям кошмар!

# 1 599
Незнам каква е статистиката, но съм сигурен ,че изневярата е в много повече отколкото се предполага.
Тука като чета , само офис служителки , тимбилдинги , острови ...ок! Късмет , труд , успех...!
Но масово хората живеят еднообразно. Няма бънджи , няма скокове с парашути и т.н. изживявания които да заредят с адреналин.

Да, жалко е наистина(говоря за себе си), да прекараш 20г. от живота си с "лесен партньор" и още по-жалкото е , да разбереш че е такъв (или да си го докажеш) след като е минал половината ти живот.
Аз не съм лесна и не обичам нито лесната работа, нито лесните мъже, нито лесния живот(поднесен на тепсия). Трудното винаги дава по-сладки плодове!Лесното няма как да ти даде постоянен адреналин.
Има много такива, които обичат на работата лекото и на хляба мекото..и не ги виня, но аз не харесвам да съм от тях. 👍

# 1 600
  • София

Капоне, баш ти ли се включи в тая тема, повечето ти знаем предишната🤣.
Аз нещо не схванах, адреналина ли само те кара да се чувстваш жив.
Защото, аз лично го обичам, но след първия опит, във втория го няма вече, говоря за бънджитата, парашутите, високите скорости и т. н. Насищаш се.
Но пък няма как да се наситя на други моменти в живота и ги искам пак и пак. Но пък те нямат общо с адреналина.
И сега какво живея или живуркам, обърках се!?

# 1 601
Баш аз хаха...
Да ти изневери любовницата , да не мислиш че е по-лесно?
А като попрочетох някои теми и мнения и вие дето ме плювахте не сте цветя много!

Не на мен!
Масово хората живеят с 1000- 1500лв на семейство макс ,така че вариантите за разнообразен и интересен живот за тях не са много.  От банкет на банкет ,и море най много.
Който е правил секс в асансьор , вс , в тъмния ъгъъл на дискотека или някъде в коридор или където и да е с нещо чуждо ще ме разбере.
Като чета тук колко оплаквания има от заспали мъже изобщо не ме учудва защо жените поддават.

Да ,считам че  повечето хора минават през живота си прекалено скучно и безинтересно.

# 1 602
Не се нахвърляйте върху Капоне. И той има нужда от подкрепа баш по темата.

# 1 603
Да ,считам че  повечето хора минават през живота си прекалено скучно и безинтересно.
Така е, но това се отнася предимно за жените. Живейте го този живот, бе момичета!

# 1 604
Не се нахвърляйте върху Капоне. И той има нужда от подкрепа баш по темата.

Имах и то зверска нужда!
Намерих си майстора! Имах нужда малко да ме свалят на земята.

Общи условия

Активация на акаунт