Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 621
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 575
Moon flower, в никакъв случай не казвам, че съм права,просто излагам факти. За това съм пуснала и поста, за мнения и съвети. Мислиш ли, че аз самата не съм се чудила защо въпреки всичко, той продължава да е с мен, защо се държи така, като той няма изгода от това /смисъл финансова да речем /.Той е харесван мъж, с възможности и име, може да бъде с всяка друга. Но когато аз съм искала да се разделим,той не иска.
Затова не знам какво да мисля и как да постъпя.Затова е и поста ми.

# 1 576
Голите снимки драстично променят нещата и трябваше първо с тях да започнеш. Само не разбирам каква е тая игра, дето я играят и ти е обяснил, че си ги пращат за играта.
Има нещо и то е че са се заигравали, но след като той е прекратил всичко, нямаш причина да се ядосваш повече. Може би наистина смс-а е пратен нарочно, а може би не. По-скоро си мисля, че те не поддържат връзка, а тя го е пратила уж случайно, за да й върне той обаждане или пак смс , както май Catcher беше писала.
Но това, че му праща снимки не я прави курва, а просто жена и мъж се заиграват нещо. Тя може и да не знае за теб, или поне тогава да не е знаела. Сега проверява как е положението, може пък междувременно да сте се разделили, опипва почвата просто. Сега поне след твоя смс няма да припари до него. Ако е така, както си мисля, съм склонна да те оправдая за постъпката ти, но по принцип беше по-правилно да го оставиш и да му видиш реакцията. Сигурна съм, че той нямаше да й отговори.

# 1 577
Той е харесван мъж, с възможности и име, може да бъде с всяка друга. Но когато аз съм искала да се разделим,той не иска.
Затова не знам какво да мисля и как да постъпя.Затова е и поста ми.
Нямаш ли собствено мнение? Ако тук ти кажат да го напуснеш, ще го направиш ли? Вероятно не, тогава защо ти е тази тема?

# 1 578
Естествено, че имам собствено мнение Manekena,както съм написала поста е пуснат, за да чуя и други мнения, и съвети на хора сблъскали се със същото. Нали темата е за взаимопомощ?

# 1 579
  • София /Абсурдистан
Е то е ясно за какво иде реч, какво има да се чудиш.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 16:16 от Unknown_lady

# 1 580
  • София
Omnia Vincit Amor,как какви снимки, щом са ме втрещили, не са били на пейзажи, о нейни голи снимки. Ти как би постъпила и какво ще си помислиш виждайки такова нещо в лаптопа на мъжа си?

Хайде, пак сърцераздирателни нови факти!

# 1 581
А какво значение има какви са снимките?
Дори да е с кожух и калпак, или под дърво в парка, за чий са му снимки на други жени, изпратени частно на него?
Изобщо, за какво му е на един мъж да "колекционира" снимки на други жени?
Никак не е задължително да са "голи/еротични/секси" или друг тип снимки.

Ако бях будист и вярвах в преражданията, със сиурност щях да твърдя, че Amour е прероден талибан.
В момента обаче не съм убеден на 100%. Само до към 99% някъде...

Не прероден, направо настоящ талибан съм си... А жена, която се "развява" гола из И-нет пространството, си е точно ку. ва. Коя нормална жена ще се разпищолва на всеки, когото "познава" само от някакви игри за идиоти?!

# 1 582
  • София
И аз играя на една игра вече 10 години. И в нашия “съюз” се появи една преди няколко години, която се пробва виртуално с половината съюзници - женени, сгодени, разведени, ергени. Всички минаха под ножа на лични. И понеже всички в “съюза” се познавахме от години, то снимките, които им беше пращала на ЛС ги разгледахме и женската част. Е направо ме е срам да обясня за какви снимки става въпрос. Толкова вулгарни пози имаше, че не можех да повярвам, че е истина. Е, в крайна сметка омая едно от момчетата /добре, че беше от свободните/ та чак до годеж стигнаха. След това спряха да играят и не знам какво стана с тях. Обаче от тогава хич не би ми минал номера с непринудения чат на ЛС с някой от такива игри

# 1 583
Да не е една игра с едни замъци, кули и войни. Една приятелка я играе и ми е казвала че стават зарибявки там

# 1 584
Да не е една игра с едни замъци, кули и войни. Една приятелка я играе и ми е казвала че стават зарибявки там
Нека уточним играта и в следващите теми за проблемно намиране на мъж/жена, директно да ги пращаме там, младежите и девойките. Поне реални ползи да има от словоблудстването ни тук.

# 1 585
  • София
Нека уточним играта и в следващите теми за проблемно намиране на мъж/жена, директно да ги пращаме там, младежите и девойките. Поне реални ползи да има от словоблудстването ни тук.

То това изобщо не е шега. Не са един или два случаите, в които двама души са се запознали и влюбили играейки на някаква игра в нета. В нашия съюз /140 човека/ имахме няколко такива двойки, които се запознаха точно в играта

ЗЛОДЕИДА - играта е с едни градове, които се строят по острови. Строят се сгради в градовете, правят се армии и се водят войни между съюзите. Икариам се казва. Между другото от БГ МАМА разбрах за нея и реших да я видя какво представлява Simple Smile Едно време беше доста популярна, но вече не е чак толкова актуална

# 1 586
Аз не се шегувам.
Ааау, тази и синът ми я играе. Grinning

# 1 587
Поискай да му разгледаш снимките Grinning

# 1 588

Не прероден, направо настоящ талибан съм си... А жена, която се "развява" гола из И-нет пространството, си е точно ку. ва. Коя нормална жена ще се разпищолва на всеки, когото "познава" само от някакви игри за идиоти?!

Голям късметлия съм ,че не познавам подобни вам !
Между впрочем, жените, които наричате ку. ви са 1000 пъти повече за предпочитане пред талибанки по характер. (често не само по характер)
За кой ли път се убеждавам, че само между жени може да съществува толкова грозна омраза.

Между другото от БГ МАМА разбрах за нея и реших да я видя какво представлява Simple Smile Едно време беше доста популярна, но вече не е чак толкова актуална

Бг-мама в ролята на сводник  Mr. Green

# 1 589
Не знам точно как се казва играта, за някакви битки, градове, нещо такова. Той спря да играе още след първата случка /със снимките /

Общи условия

Активация на акаунт