Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 618
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 545
Взе ми го от устата. Ад.
Аз се чудя той как издържа с тази негова глава. Grin

# 1 546
  • София
И аз за 14г небях ровила, нито мибеше хрумвало да го правя. Но като се случи го направих,не го скрих от него. Така се ориентирах достаъчно добре, какво, как, защо, каква е тя. И профила й разгледах подробно във фейсбук. Тя пък беше разглеждала моя и не само там, но и в друг сайт, но не знаеше, че ще бъде издадена от сайта, явно също ме проучваше.
Разбрах неща, които ми бяха важни, но той нямаше да ми каже.
Идва тънката граница да запазиш самообладание от тук нататък. Има достатъчно сигнали, които ако наблюдаваш ще разчетеш и те са достатъчни без ровене. Но не трябва да се поддаваш на първоначалната емоция, защото тя е лош съветник. Търпение е нужно и стабилни нерви.
След време и него го засичах да ми проверява телефона няколко пъти. Замълчах си, защото....
нямаше смисъл да го дискутирам, отдавна триех това, което не е за неговите очи.
Един познат каза, какво означава лично пространство в семейството, ако е толкова лично да се крие, значи има тайни, щом има такива големи тайни или има нещо ужасно гнило или това не е семейство  в пълния смисъл. Донякъде беше прав в своите разсъждения.

# 1 547
trikitil, как виждаш дали някой ти е гледал профила?

# 1 548
И аз това се зачудих...

# 1 549
Явно не става дума за фейсбук.Има други сайтове в които може.

# 1 550
Мили момичета, малко се "пооляхте" , но искрено Ви се кефя и радвам от сърце. Искам да кажа на тези, които ме обвиниха, че съм неморална, ненормална, параноичка, защо съм наричала курвва горкото момиче. Всичко си има обяснение. Сега ще Ви разкажа малко пред история, за да разберете защо държанието ми е такова. Ние сме от около 5 години заедно, в началото аз си имах моя си работа, бях мениджър в известна наша верига магазини. Той си се занимаваше с неговия си бизнес, имаше малко проблеми, нещата бяха в застой, играеше си тази игра на лаптопа, като искам да отбележа, че я е играел много преди да бъде с мен. И всичко започна една сутрин, това е на втората година от връзката ни.Ставам, правя си кафе и отварям лаптопа /неговия /моя беше на ремонт, имах някаква работа, която трябваше да свърша и какво да гледам, някакъв чат, в тая въпросната игра, зачетох се признавам, но от просто любопитство, никога не съм се съмнявала до тогава. И често Ви казвам, направо онемях, какви работи беше написала въпросната госпожица, какви снимки беше изпратила.Отвратих се, затворих всичко, запазих пълно спокойствие. Мислех даже да не повдигам темата, после си викам, ще го питам. Стана той, пием кафе, питам аз и интересното беше, че той нито се ядоса, нито развика, каза ми ,че е от играта, че изпращала тези снимки и нищо не скри. Казами,че никога не би разрушил връзката ни, заради въпросната , и никога не е ималнещо с нея, нито ще има. Аз нищо, никога не съм си мислила, че ми изневерява, дори и сега аз не мисля, че ми изневерява или, че ми е изневерил. Може би първоначалния ми пост не е много ясно написан и излиза друго .Та така живеем си ние спокойно, като искам да отбележа, че държанието му към мен не се е променило по никакъв начин, същото е като първия ден на връзката ни.
След две години случайно разбирам, че се чуват, тогава вдигнах "скандал," силно казано , защото аз не съм скандална личност. Тогава той ми обеща, че няма да се чуват повече, щом това ме дразни и пак, че аз съм единствената жена за него и така. Аз пак не мисля, че ми е изневерил и не съм го обвинявала, защото знам, че това е така. После започнах да проверявам телефона му,до СМС -а за който става въпрос. Та това е историята на кратко, предполагам, че много от Вас ако попаднат на това, което аз видях ще имат далеч по страшни реакции от моите. А относно това защо се получава да сме толкова време заедно, споменах вече, решихме аз да се включа в бизнеса му на втората година от връзката ни и аз напуснах работа. Относно това за възхищението, може би от първия пост не става ясно, но съм нямала в предвид, че хората ни се възхищават, че сме постоянно заедно, а че изглеждаме винаги влюбени и обичащи се, като в началото. Защото в нашите среди, не малко семейства се разтуриха.
Надявам се да съм била по-ясна с този пост и Благодаря на всички, отделили от времето си, за да се включат.

# 1 551

sunlight82, добре си направила, че си я насмела. Дори и да е грешен СМС, сигурно е, че си пази номера на твоя хубостник с надеждата да ѝ се обади. Струва ми се, че той не е бил достатъчно категоричен , когато я е "разкарал" или си е оставил "вратичка".

# 1 552
  • София
Във фейсбук не може или поне тогава не намерих,  начин да може. Друг сайт, изпраща съобщения, ако някой ти е гледал профила.

# 1 553
Ех, sunlight82, щом искаш да вярваш, че той ТЕ ОБИЧА, вярвай Heartbeat

Аз лично въобще не бих се занимавала с някакъвк който пред хората се прави на много влюбен в мен, а си чати и зяпа из нета по разни, че и си пишат, снимки разменят.

Ама ти много искаш да си права и той НАИСТИНА да те обича.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 14:43 от Moon Flower

# 1 554
Sunlight,
Целият ти пост, който уж имаше за цел да внесе повече яснота, пак води до същото. Нито сме видели тези снимки, нито можем да знаем какво е съдържанието им. Ако чак толкова си се втрещила, кажи и на нас  какво имаше в този чат - цици ли, задници ли, пишки ли....какво ни  обясняваш каква голяма мениджърка си. Човекът е изтеглил късата клечка с теб и това си е факт. Добре че поне той  е стабилен, щото ако трябваше ти да си.....мани-бегай.

# 1 555
А какво значение има какви са снимките?
Дори да е с кожух и калпак, или под дърво в парка, за чий са му снимки на други жени, изпратени частно на него?
Изобщо, за какво му е на един мъж да "колекционира" снимки на други жени?
Никак не е задължително да са "голи/еротични/секси" или друг тип снимки.

# 1 556
Предисторията толкова силно измени казуса, че не знам какво да коментирам. Според мен проблем си имала преди, дали сега продължава - не знам.

# 1 557
А какво значение има какви са снимките?
Дори да е с кожух и калпак, или под дърво в парка, за чий са му снимки на други жени, изпратени частно на него?
Изобщо, за какво му е на един мъж да "колекционира" снимки на други жени?
Никак не е задължително да са "голи/еротични/секси" или друг тип снимки.

Никъде не пише, че са нейни снимки, може да са всякакви, на всичко. Пише, че са свързани с играта, е какво толкова втрещяващо трябва да играят тези хора?

# 1 558
И във ФБ може...

# 1 559
  • София
И във ФБ може...
Може ли лични да ми кажеш как.

Общи условия

Активация на акаунт