Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 923
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 285
Sally, истински трудното нещо е било аборта по медицински причини. Съчувствам ти много.

Относно приятеля ти - рядко съм категорична, но тук ще бъда. Ще се разделите скоро, колкото и да се ядосваш или не, независимо правите или не правите секс и т.н. Зависи обаче само от теб колко нерви ще изхабиш за човек, който не си струва. Какви са тия излизания с нови приятелки и с "момчетата" когато  преди съвсем кратко време си преживяла трагедия?? трябваше да е до теб, а не да ти съсипва допълнително нервите.

Ако останеш с този мъж, значи си най-глупавата жена на света.  

А да те обявява за луда е най-лесния начин за всеки изневеряващ мъж да се измъкне. Ако не ми вярваш, прочети сайтове по въпроса.

# 286
По принцип съм уравновесена, ама вече не. На ръба съм да откача тотално. Не ми се беше случвало такова нещо никога, не съм била никога ревнива, мнителна или обсебваща. Но сега интуицията ми бие аларма. През изминалата седмица няколко пъти вдигам кръвно, единия път като им видях писаниците, щях да получа инфаркт (ама наистина). Не че беше нещо пикантно, ама от сорта на това кои са местата, на които аз ходя, за да не ги засека и т.н. Ще си попилея здравето, което и без това от определен период е разклатено.
 До преди аборта имахме перфектната връзка. Много силна любов, рядко се карахме за дребни неща, редовен и много хубав секс. Той ми изглеждаше перфектния мъж за семейство - щедър, дава ми пари колкото и за каквото поискам, помага за всичко от ремонт до домакински задължения, не ме е удрял никога, не пие и не играе хазарт ( такива случаи четох в СО и се уплаших) , винаги мил и усмихнат, никога не е заглеждал други жени, очеизвадно и безумно влюбен в мен Smiley
И какво стана изведнъж ума не ми го побира! Какво подтиква мъжете да правят тея простотии?
Той много добре осъзнава, че при доказана изневяра го гоня на момента. Дали го е страх, че няма къде да отиде ( тая живее с техните). Или сега с нея си уреждат къде да живеят и той го е страх да не го изритам преди да е всичко готово? Или не е сериозна връзка, а само забавление? Искам да знам, важно ми е, защото не искам да губя и секунда в обречени отношения. Как да разбера, той никога няма да си признае сам?????

# 287
Ох бе, Сали - доказана изневяра Simple Smile Да не сме в съда? Или детектив ще наемаш? Не ти лик стига, че се държи зле с теб, обвинява те, че си луда и дрогирана, и се вижда с друга жена? Искаш да ги видиш на калъп ли- няма да стане.

Аз се разведох с три деца преди години и до ден днешен бившият ми съпруг твърди, че с другата жена са само приятели, хохо Толкоз за мъжките признания.

# 288
Съжалявам за това през което си преминала.
За приятеля ти щом е тръгнал по наклонената плоскост едва ли нещата ще завършат добре, но нещо друго в поста ми направи впечатление , преценяваш жените основно по красота им, а това е грешка. Честно казано грозно ми звучи тази част от цитата.
  Видях я, говорих с нея, прави впечатление на много интелигентно момиче, но на външен вид е на съвсем по-ниско ниво от мен (по общоприетия стандарт за красота). Тогава се успокоих.
Както и да е, това няма пряко отношение към ситуацията. Друго, което ми се набива в очи - е че някой те осведомява къде и с кого е той. Ти си знаеш човека, но се запитай защо го прави и до каква степен е достоверна информацията му и какво цели с нея.
Щом интуицията ти бие аларма има защо. Това ровене и четене на кореспонденцията им ще те побърка. То нещата са ясни като бял ден. Съхрани себе си, в отровна връзка няма смисъл да стоиш, живота е пред теб и свестни мъже има. Предателството винаги нанася тежки рани, защото идва от хора, които обичаме, но имам чувството, че си силна жена и ще се справиш по най-добрия за теб начин.

# 289
  • София

Видях я, говорих с нея, прави впечатление на много интелигентно момиче, но на външен вид е на съвсем по-ниско ниво от мен (по общоприетия стандарт за красота). Тогава се успокоих.
.

И това е вярно. Пълно е с мъже, на които любовниците не са кой знае какви мадами, даже четох за случай, в която жената е супер манекенка, нашия се хванал с една грозновата дебелана (по нейни думи), но така или иначе не лежи на кълката, че щом не е някоя красавица от списание не може да има нещо. Да не говорим, че при истинското влюбване (дано не е такова) няма особено значение външността

# 290
За приятеля ти щом е тръгнал по наклонената плоскост едва ли нещата ще завършат добре, но нещо друго в поста ми направи впечатление , преценяваш жените основно по красота им, а това е грешка. Честно казано грозно ми звучи тази част от цитата.
Както и да е, това няма пряко отношение към ситуацията. Друго, което ми се набива в очи - е че някой те осведомява къде и с кого е той. Ти си знаеш човека, но се запитай защо го прави и до каква степен е достоверна информацията му и какво цели с нея.
Щом интуицията ти бие аларма има защо. Това ровене и четене на кореспонденцията им ще те побърка. То нещата са ясни като бял ден. Съхрани себе си, в отровна връзка няма смисъл да стоиш, живота е пред теб и свестни мъже има. Предателството винаги нанася тежки рани, защото идва от хора, които обичаме, но имам чувството, че си силна жена и ще се справиш по най-добрия за теб начин.

Вероятно си права, че е грозно, но аз си я представях като красавица, това би обяснило интереса му - примерно аз не съм му толкова привлекателна, затова е намерил по-красива. Ама не е така, и това ме озадачи. Тогава се успокоих, че няма какво толкова да намери в неугледно момиче с лоши зъби и зацапани кецове. Това е класи под мен. Нали уж мъжете първосигнално ги привличат по-красивите? Не мога да си обясня....

Редакция : Светулчица , писали сме едновременно. За това не се бях замисляла.

# 291
Няма значение тя каква е, как изглежда и как я възприемаш ти. Важното е той какво вижда в нея. Един съвет от мен - не мисли  за нея, не се сравнявай с нея, тя не ти е никаква и не тя е виновната за това, което се случва/не толкова, колкото него/имам си мнение за жените, които знаят, че мъжа е обвързан и въпреки всичко излизат с него, макар, че не знаеш той как е представил отношенията ви пред нея/. Тя нищо не ти е обещавала, проблема е в приятелят ти. Той те предава. Ти трябва да решиш как ще продължиш напред.

# 292
По моите скромни наблюдения около мен, мъжете винаги си хващат по- грозни любовници от настоящата титулярка.
Иначе и аз съм на мнение да се успокоиш и да видиш как ще се развиват нещата, и след това да действаш- да продължиш или да се разделиш.

# 293
    Мой познат сподели, че винаги търси по грозновати любовници, в сравнение с жена му. Не му трябвали принцеси, имал си една вкъщи и твърди, че тези жени се раздавали и го разбирали много повече отколкото красивата му жената.

# 294
    Разговарях с човека, който ми дава информация. Няма причини да ме подвежда, а и фактите ми ги потвърдиха други хора, както и чатове.
    Виждат се системно, срещите им са с продължителност от часове. Той изглеждал доста хлътнал по нея, но в повечето случаи тя е тази, която го търси. Изглеждали много щастливи заедно, а той й говорил доста лоши неща за мен. Няма информация дали са спали, но вероятно да. Това знам за сега. Достатъчно ми е, няма да ровя повече.
    Въпроса е какво да правя сега? Как да постъпя, на ниво и с достойнство? Грешка беше, че се запознах с нея, сигурно ми се смее колко съм сляпа. Моля дайте ми съвет, как да се успокоя?

# 295
    Успокой се. Не си си загубила достойнството. Просто реши какво ще правиш. Готова ли си да се разделиш с него? Защото ако останете заедно, тепърва те чакат истинските гадости и унижения. Защо да си го причиняваш?

# 296
    Успокой се. Не си си загубила достойнството. Просто реши какво ще правиш. Готова ли си да се разделиш с него? Защото ако останете заедно, тепърва те чакат истинските гадости и унижения. Защо да си го причиняваш?

Да, готова съм. Ама само като се сетя как ще почне с молбите, увещанията и клетвите и какви циркове ще стават..... Weary Няма начин да се избегне, просто се чудя как най-добре да постъпя.

# 297
    • Варна
    Вие живеете заедно, така ли? Очевидно не в негово жилище. Твое? Квартира, която делите?

# 298
    Спокойствието идва на по-късен етап. Сега ще те люлеят гняв, болка, тъга, самосъжаление, омраза. Напълно нормални реакции. За да си на ниво - просто се разделяте с него без скандали, без крясъци. Прекратяваш отношенията си цивилизовано, да си прибира багажа и през вратата, ако го срещнеш някъде едно здравей и толкова. Тя каквото иска да си мисли, някой ден може и да влезе в твоите обувки. На мен ми помогна споделянето, но с много близки приятелки и тук във форума, в темата за родителите отглеждащи сами децата си. Трябва да си изживееш емоциите, трябва време и добри приятели, обърни внимание повече на себе си и нещата, които обичаш да правиш. Банално е, но е вярно, че времето лекува.
    И още един съвет, не се интересувай какво става с тях след раздялата ви, тръгнат ли да ти говорят за тях отклонявай разговорите в друга посока, има хора, които много обичат такива ситуации - уж загрижени за теб, а само чакат да видят как ще реагираш, какво ще кажеш и после го разнасят наляво и надясно.

# 299
    • София
    Най-достойното е да му събереш багажа в два куфара и да му кажеш, че повече не желаеш повече с него. Каквито и циркове да прави и да идеш на кино/театър/фитнес или прочиташ книга. Ако това е твоят апартамент или сте на квартира. Ако живеете в неговия си събираш твоя багаж в два куфара и да му кажеш, че не желаеш общуване повече с него. (както написах по-горе). И пак отиваш на коно/театър/фитнес или прочиташ някоя книга.

Общи условия

Активация на акаунт