Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 918
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Разговарях с човека, който ми дава информация. Няма причини да ме подвежда, а и фактите ми ги потвърдиха други хора, както и чатове.
Виждат се системно, срещите им са с продължителност от часове. Той изглеждал доста хлътнал по нея, но в повечето случаи тя е тази, която го търси. Изглеждали много щастливи заедно, а той й говорил доста лоши неща за мен. Няма информация дали са спали, но вероятно да. Това знам за сега. Достатъчно ми е, няма да ровя повече.
Въпроса е какво да правя сега? Как да постъпя, на ниво и с достойнство? Грешка беше, че се запознах с нея, сигурно ми се смее колко съм сляпа. Моля дайте ми съвет, как да се успокоя?

Не казвам че трябва да останеш с този човек, ако виждаш променено отношение и отсъствия от вкъщи, каквито преди не е имало, но бих те посъветвала да се вгледаш малко и в информаторите си.
Защо, каква му е ползата на информатора ти, за да те информира в подробности?
Тези подробности, ако ги знае от първа ръка, това означава че се брои за приятел на мъжа ти, а ако е така, колко можеш ти да му вярваш? newsm78
И друго- откъде знае той, че мъжът ти говори лоши неща за теб на момичето?
Да не се окаже, че ти е мераклия, та сега е намерил удобен начин да се вклини в отношенията ви?

Що се отнася до нея- да не ти пука- ако вече си достатъчно силна, просто ѝ го отстъпи с усмивка- в края на краищата, си го ползвала куп години- прочетена книга ти е........ Hug

# 301
На квартира сме, в която ще остана да живея аз. Циркове ще има със сигурност, а и с багажа не става с 2 куфара, живеем тук от 5 години, има негови мебели, уреди, много вещи. Аз няма да склоня да се изнеса, не съм сгафила аз, че да бягам. Който е виновен, той да си носи последствията. А и се възстановявам от сериозни здравословни проблеми, също и аборта. Вдигам кръвно и правя кризи при най-малкия стрес. Искам всичко да мине спокойно и да си продължа живота, на 28 години не мога да си позволя да се съсипвам. Имам стархотна кариера и приятели, дори и да страдам, имам за какво да живея. Най-мразя да ме унижават и няма да го позволя. Само като се сетя каква тежка раздяла ми предстои, и изтръпвам. След два дни имам служебен полет до чужбина, ще остана там седмица. Чудя се сега ли да действам или след това. Убедена съм, че докато ме няма, ще я доведе вкъщи.... Sad

# 302
  • Варна
Според мен смени квартирата. По-лесно ще стане, по-бързо, с по- малко разправии и нерви за теб. Намери си ново място, където нищо няма да ти напомня за него.

# 303
Не ми се беше случвало такова нещо никога, не съм била никога ревнива, мнителна или обсебваща. Но сега интуицията ми бие аларма.
 До преди аборта имахме перфектната връзка. Много силна любов, рядко се карахме за дребни неща, редовен и много хубав секс. Той ми изглеждаше перфектния мъж за семейство - щедър, дава ми пари колкото и за каквото поискам, помага за всичко от ремонт до домакински задължения, не ме е удрял никога, не пие и не играе хазарт ( такива случаи четох в СО и се уплаших) , винаги мил и усмихнат, никога не е заглеждал други жени, очеизвадно и безумно влюбен в мен Smiley

И какво стана изведнъж ума не ми го побира! Какво подтиква мъжете да правят тея простотии?

Или не е сериозна връзка, а само забавление?

Искам да знам, важно ми е, защото не искам да губя и секунда в обречени отношения. Как да разбера, той никога няма да си признае сам?????

Той няма да си признае пред теб, може да го е страх, може да го е срам,може би изпитва някакво чувство на уважение към теб и т.н.Обаче, един съвет от мен, която съм го преживяла - послушай интуицията си!! Тя няма да те подведе.Аз не го направих, и сгреших, ама много сгреших, а събитията, които последваха  и ужаса, който изживях,  ми е трудно да ти опиша даже. Не се доверявай много на информаторите, не давай вид, че те интересува,какво ти казват,защото ще те боли, а хората дори да са добронамерени,като цяло гледат сеир. Твоят приятел с начина, по който си комуникира с другата се издава какво смята да прави.Дори наистина да не са спали все още,от мен да го знаеш - на една крачка са да станат интимни.Ако наистина са само приятелски отношения,вие трима щяхте да сте в една компания, бе миличка! Щом те игнорира от картинката, има съвсем други намерения, ясно е.

Какво го е подтикнало към другото момиче? Знаеш ли, моят извод е,че  просто има жени, които умеят да привличат мъжете, нищо, че не са красиви.Това е, как да се изразя, вродено умение, някаква харизма имат, която привлича мъжете.А пък ако са и интелигентни - имаме насреща си много опасен за семейството враг! Нали си чувала израза "няма по-разбиращ човек от любовницата"?Ето това е, той си мисли,че е срещнал човек, който го разбира.Особено, че вие в момента сте в нестабилен период,когато сте загубили дете.Това за него е като бягство от проблема ви, с онази му е весело,забавно и така постепенно се е увлякъл.

Няма значение,мила, дали е сериозна връзка или просто забавление. ТИ, с главни букви е нарочно, ти не се чувстваш добре от това, че твоят човек контактува с друга и си съвсем права.Тепърва ще става по-зле, затова давай му начална скорост и да ходи, където ще. Всяка секунда прекарана до човек, който постъпва с теб по такъв начин, е напълно загубено време.За потрошените нерви да не говорим. Освобождавай се от тази отрова и бъди щастлива!! Много жени тук сме изпили горчивата чаша до дъно,затова понякога съветите са крайни,но опита от подобни връзки показва,че изхода е основно един - раздяла!

.... След два дни имам служебен полет до чужбина, ще остана там седмица. Чудя се сега ли да действам или след това. Убедена съм, че докато ме няма, ще я доведе вкъщи.... Sad

Само не се вкарвай във филми,че щял да я доведе.Ами да я доведе,бре, тъкмо ще си затвърдиш решението дали да останеш с него или не. Иди си спокойно в чужбина и после действай.Хич не го мисли какво щял да прави.Успех!

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 22:44 от bubanka

# 304
Аз много мразя скандали и панаири и ако съм на твое място бих се възползвала от тази седмица да започна да се организирам сама и да си търся апартамент, не защото съм виновна, а за да не му слушам глупостите. И даже бих се изнесла тихомълком. Satisfied А и в новия апартамент ще е занимавка да си го декорирам и става за разсейване.
Обаче ако ще търсиш "истинско доказателство" и т.н. е сложна работа, може и да не намериш. Но няма и смисъл от бързане, като се убедиш на 100% действаш.

# 305
  • София
Според мен трябва да приключиш всичко преди пътуването. Така ще имаш време да осъзнаеш какво се случва и да ти се избистрят нещата без той постоянно да се опитва да стигне до теб. Т.е. ще имаш време да свикнеш без него.

# 306
  • София /Абсурдистан
Всички сме хора и всеки може да стъпи накриво. Който е безгрешен, пръв да хвърли камъка. Опитай се да поговориш с него човешки и без упреци, да разбереш какво става наистина. Обикновено ако има истинска връзка, мъжът бяга като опарен да не се срещнат двете жени случайно някъде. Не че няма и изключения де. Може да е някакво моментно залитане, заради което не си страва да си разваляш връзката. Ако е системно с тази или онази, тогава нещата между вас са приключили и той така или иначе, няма да се спре. Същото е и ако започне майсторски да се крие и лъже, за да се вижда системно с някоя. Разбери го със сигурност и ако е последното, чак тогава изчезвай.

# 307
Казах му, че искам да се разделим и той започна да ме кълне много лошо, да нямам деца и още по грозни неща и продължава да отрича за нея. Страх ме е от тея клетви, от цялата злоба Sad Започва се целия ужас, но аз не мога да издържа нито секунда повече да бъда с този лъжец. Твърди, че ме обича, а действията му говорят друго. Мъж, който обича една жена не си намира такива "приятелки".....

# 308
Ай, виновен, ама и те кълне да нямаш деца, че "и по-грозни неща". Ти нали спомена, че имаш приятели-мъже? Я повикай двама-трима да му помогнат да си събере багажа и да си държи устата затворена докато го прави.

# 309
  • Varna
Божееее, това мъж ли е ooooh!
Той бетер циганка кълне бе #Crazy

# 310
  • София
Ти провери ли си информаторите- защо толкова самоотвержено ти донасят какво става и откъде знаят, че той е говорил много лоши неща за теб на момичето? newsm78

# 311
Sally, твоят направо изтрепа рибата. Аз съм в шах. Кълне те да нямаш деца само месец след като ти се е наложило да минеш през ада на аборт по медицински причини?? Ама ти се колебаеш все пак дали да не останеш с този плазмодий? Ако не се спасиш скоро, предвиждам големи простотии.

Нямаш ли брат, братовчед, баща или приятели - мъже, по-едрички? Изнасяй се нанякъде, но не сама, а с присъствието и помощта на мъже. Това е пътя към хубавото ти бъдеще.

# 312
Тя каза, че информацията е потвърдена и от други хора, както и самата тя ги е изловила в чатове, както и че "информаторът" няма причина да я подвежда.

# 313
Мъж, който ме кълне, хич не ме вълнува има ли друга. Ще бягам с 200.

# 314
Ти остави, той я кълне да няма деца малко след като е преживяла аборт по медицински причини. А тя казва, че я кълне и за "по-грозни" неща, които даже не искам да си помислям какви могат да са, на фона на клетвите за деца.

Общи условия

Активация на акаунт