Виждат се системно, срещите им са с продължителност от часове. Той изглеждал доста хлътнал по нея, но в повечето случаи тя е тази, която го търси. Изглеждали много щастливи заедно, а той й говорил доста лоши неща за мен. Няма информация дали са спали, но вероятно да. Това знам за сега. Достатъчно ми е, няма да ровя повече.
Въпроса е какво да правя сега? Как да постъпя, на ниво и с достойнство? Грешка беше, че се запознах с нея, сигурно ми се смее колко съм сляпа. Моля дайте ми съвет, как да се успокоя?
Не казвам че трябва да останеш с този човек, ако виждаш променено отношение и отсъствия от вкъщи, каквито преди не е имало, но бих те посъветвала да се вгледаш малко и в информаторите си.
Защо, каква му е ползата на информатора ти, за да те информира в подробности?
Тези подробности, ако ги знае от първа ръка, това означава че се брои за приятел на мъжа ти, а ако е така, колко можеш ти да му вярваш?

И друго- откъде знае той, че мъжът ти говори лоши неща за теб на момичето?
Да не се окаже, че ти е мераклия, та сега е намерил удобен начин да се вклини в отношенията ви?
Що се отнася до нея- да не ти пука- ако вече си достатъчно силна, просто ѝ го отстъпи с усмивка- в края на краищата, си го ползвала куп години- прочетена книга ти е........

А и в новия апартамент ще е занимавка да си го декорирам и става за разсейване.