Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 859
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 480
Моят човек пък работи в IT сферата и там са 99% мъже SmileSmile

Мен това искрено ме разсмя. Да не дърпам дявола за опашката ама не е задължително да ти изневерят с жена.
Хаха, това нямаше да ми хрумне. Grinning

Аз проведох един такъв полу-шеговит разговор с МП и той ми разви теорията, че ако работиш някъде предимно с мъже и рядко комуникираш с жени после появят ли се 1-2 готини колежки се отплесваш по-лесно, защото са ти по-интересни, докато като си постоянно в клас с 10 патки в един момент вече ти се сливат и не ги и помниш, пренасищаш се от толкова комуникация с момичета. Товааа не знам колко е вярно и колко има логика, ама аз ще си лежа на тая кълка и толкова. Grinning

# 481
  • София

Да, съгласна съм и аз, както казах, понякога няма какво да се направи, или човек ако иска, все ще намери начин и така. Просто предполагам, че ако има такива намерения за момента, би направил така, че да не сме толкова заедно, примерно да каже, "ми, искам да излезна сам/момчетата". Примерно. Или нещо друго. Деца и двамата сме се съгласили, че не искаме и освен ако не се променим тотално някой ден от нищото, няма и да имаме.

И така си представяш да премине целия ти живот? newsm78
Само докато прочета постовете ти, ме пипна клаустрофобия и ме обзе безнадежност.
Може би, защото гледам коловоза, в който си откъм последната му права.

# 482
И моята жена ми е показала, че би ѝ било изключително неприятно, ако возя непознати на нея жени в колата си. Ясно и категорично ми го е показала. Не сея на корена ряпа. Не обичам да си създавам грижи, проблеми и ядове. За тия години научих, че щастлива жена резултира в щастлив мъж. Затова не искам да я притеснявам, за да не ме притесни и тя насреща. Следователно просто не возя непознати на нея жени в колата си. Толкова е просто всъщност Simple Smile

# 483
абсолютно съм съгласна, nofelet. От личен опит съм забелязала - щастлива ли е една жена с партньора си, чудеса е способна да извърши, но ако не е - стават проблеми. Мъжете явно не го разбират и за това като се стигне до разговор казват "ами ти така...аз за това...ти що не еди кво си", а то е ясно - щото е била провокирана да направи обратното. Връзката е танц, но да не забравяме, че водещия е мъжа...

# 484
Аз точно в ИТ фирма се нагледах на адски големи изцепки Simple Smile Направо бих ги нарекла грандиозни Simple Smile

Но като сте си заедно, няма проблем наистина Simple Smile

Често обаче мъжете изперкват, когато жената е бременна или наскоро родила, съответно нито е на работа, нито има особен социален живот. Мъжете на пишещите тук ги изключвам от подозрение Simple Smile

Да, съгласна съм и аз, както казах, понякога няма какво да се направи, или човек ако иска, все ще намери начин и така. Просто предполагам, че ако има такива намерения за момента, би направил така, че да не сме толкова заедно, примерно да каже, "ми, искам да излезна сам/момчетата". Примерно. Или нещо друго. Деца и двамата сме се съгласили, че не искаме и освен ако не се променим тотално някой ден от нищото, няма и да имаме.

Извинявам се, че се намесвам така, но ИТ сферата е много "подценявана". На моя близка приятелка, мъжа й е в ИТ сферата (само мъже) често и работа от вкъщи дотук добре. Той си беше леко смотан така да се каже (още ои-добре). Тя готина, даже се чудеше как се е хванала с такъв тип като него в началото. Никаква ревност, даже не й беше хрумвало, но един ден му намери някакъв чат в телефона с някаква мадама, с която се оказа, че нещата са задълбочени и си имат нещо като "връзка". Така че, това кой къде работи, колко рядко излиза, с какви хора се среща няма значение.

# 485
Сами им се навират..))
Даже не мисля, че са търсили въобще.
За съжаление е така, има курви и половина. Моят приятел има заведение, имаме си доверие, но ми е споделял какво ли не...Как разни фръцли целящи да спечелят благоразположението на шефа, като случайно отъркат цици в него; как една търговска представителка дошла без бельо /а имат много стълби, които разкриват невероятан панорама за качващия се отдолу/. Значи решат ли такива жени, че мъжът ти трябва да стане плячка...Казвам ви директно си се предлагат, защото : "Ти влизаш ли в менюто?" дори не е флирт, а откровена покана. Моят му са грозни такива неща, откровено си ми казва всичко, ако  му са се натискали, ама един ден ..знаеш ли ...нали ми е млад и хубав  Thinking

# 486
Да, точно така е.
И като минат 40-е рязко им се повишава желанието от себедоказване и галене на егото.

# 487
  • София
Ако пък моят има заведение и започне да ми разправя коя клиентка се била отъркала, коя па била без бельо, коя му се натискала, ще ми светне една голяма червена лампа.

# 488
  • Варна
Е, дай пък сега готините собственици на заведения, на които им се слагат жени да седят ергени само, така ли?

# 489
Няма за какво да ти светва лампата.
До човек си е. И до принципите му.
Имала съм гадже вървежен ДиДжей - никога не ми е давал повод да се съмнявам.

# 490
  • София
Е, дай пък сега готините собственици на заведения, на които им се слагат жени да седят ергени само, така ли?

Е, нямам това предвид. Не искам мъжът ми да е такава клюкарка, честно.
Аз също не му обяснявам за работата - кой какво що. Натискал ли се бил някой, флиртувал ли.
Просто мразя клюкарски изпълнения

# 491
За един мъж тази тема е особено забавна с меко казано наивитета на възприятията от някои потребителки. Да разсея малко митове:

1. мъж, който споделя на жена си за интерес на други жени към себе си не го прави с чисти намерения. напротив изцяло користни са. така ѝ поддържа усещането, че е непрекъснато в конкуренция с куп останали жени, защото ТОЙ е изключително уникален и желан. конкуриращата се жена е много удобно нещо - тя до такава степен може да се върже на тезата колко търсен е нейният, че буквално да забрави купищата му недостатъци, увлечена в ежедневното доказване, че тя е по-добра от всички онези, които ежедневно чукат на вратата му.
В същото време това, че мъжът ви ви споделя как днес е отбил атаките на 9 жени, не значи, че не е приел атаката на 10-ата. Просто за 10-ата ще пропусне да ви сподели.
2. откровеността на един мъж по никакъв начин не изключва това да е женкар и изневерител. напротив, най-умелите играчи са именно затова най-умели - защото жертвата на изневярата тотално не може да повярва, че "толкова откровен човек" и "дето всичко си ми споделя", може да им е изневерявал
3. изкарването по милиони часове заедно на работа, у дома и по време на пътуване с мъжа по никакъв начин не намалява шанса за изневяра. в този случай се изневерява с колежки на жената или с нейни приятелки (да, впечатляващо е женското приятелство по принцип). изневярата с близка на жертвата е особено силно попадение, защото често жертвата отказва да приеме дори очевидни доказателства, именно, защото не вярва, че близката е способна на това. в този смисъл - не одобрявайте, ако мъжът ви поиска да кара ски (колело, язди кон) с най-добрата ви приятелка, докато примерно вие сте заета. не забравяйте - давят се най-самоуверените плувци. жените 100% уверени, че мъжът им никога не би им изневерил, ги удря летящата чиния най-силно
4. Да, наличието на млади и красиви жени наоколо увеличава шанса от изневяра. Чиста математическа логика - колкото по-висок брой обикалящи наоколо обекти, толкова по-висок шанс сред тях да се появи този обект, който да намери цаката на иначе много верния и много стабилния и много моралния мъж.

Просто чукайте на дърво да не ви се случва. Рационална наука за изневярата няма.

# 492
  • Варна
То в тая ситуация човека няма полезен ход. Ако каже - клюкарка е. Ако не каже - криеш нещо значи не ти е чиста работата. За мен е плюс, че е откровен. Дано не навлиза в твърде големи подробности.

Миамим, клюкарски са, ако засягат други. Ако засягат мен или партньора ми за мен не е клюка, а неща, които пряко ме вълнуват.

# 493
Ако пък моят има заведение и започне да ми разправя коя клиентка се била отъркала, коя па била без бельо, коя му се натискала, ще ми светне една голяма червена лампа.
Щом желае да ти споделя такива неща значи все още си имате доверие, нищо не му се е случило и не очаква портньорката му да започне да ревнува, т.е. разчита, че връзката ви е здрава. Аз повече бих се притеснявал на нейно място, ако нищо не й споделя, а работи в изкушаваща работна среда.

# 494
За един мъж тази тема е особено забавна с меко казано наивитета на възприятията от някои потребителки. Да разсея малко митове:

1. мъж, който споделя на жена си за интерес на други жени към себе си не го прави с чисти намерения. напротив изцяло користни са. така ѝ поддържа усещането, че е непрекъснато в конкуренция с куп останали жени, защото ТОЙ е изключително уникален и желан. конкуриращата се жена е много удобно нещо - тя до такава степен може да се върже на тезата колко търсен е нейният, че буквално да забрави купищата му недостатъци, увлечена в ежедневното доказване, че тя е по-добра от всички онези, които ежедневно чукат на вратата му.
В същото време това, че мъжът ви ви споделя как днес е отбил атаките на 9 жени, не значи, че не е приел атаката на 10-ата. Просто за 10-ата ще пропусне да ви сподели.
2. откровеността на един мъж по никакъв начин не изключва това да е женкар и изневерител. напротив, най-умелите играчи са именно затова най-умели - защото жертвата на изневярата тотално не може да повярва, че "толкова откровен човек" и "дето всичко си ми споделя", може да им е изневерявал
3. изкарването по милиони часове заедно на работа, у дома и по време на пътуване с мъжа по никакъв начин не намалява шанса за изневяра. в този случай се изневерява с колежки на жената или с нейни приятелки (да, впечатляващо е женското приятелство по принцип). изневярата с близка на жертвата е особено силно попадение, защото често жертвата отказва да приеме дори очевидни доказателства, именно, защото не вярва, че близката е способна на това. в този смисъл - не одобрявайте, ако мъжът ви поиска да кара ски (колело, язди кон) с най-добрата ви приятелка, докато примерно вие сте заета. не забравяйте - давят се най-самоуверените плувци. жените 100% уверени, че мъжът им никога не би им изневерил, ги удря летящата чиния най-силно
4. Да, наличието на млади и красиви жени наоколо увеличава шанса от изневяра. Чиста математическа логика - колкото по-висок брой обикалящи наоколо обекти, толкова по-висок шанс сред тях да се появи този обект, който да намери цаката на иначе много верния и много стабилния и много моралния мъж.

Просто чукайте на дърво да не ви се случва. Рационална наука за изневярата няма.
+ 10000 !И още толкова!

Общи условия

Активация на акаунт