Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 868
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 495
Nofelet, къде беше преди 4 години, да ми отвориш очите:) Без грам ирония го казвам!

# 496
  • София
Ако пък моят има заведение и започне да ми разправя коя клиентка се била отъркала, коя па била без бельо, коя му се натискала, ще ми светне една голяма червена лампа.
Щом желае да ти споделя такива неща значи все още си имате доверие, нищо не му се е случило и не очаква портньорката му да започне да ревнува, т.е. разчита, че връзката ви е здрава. Аз повече бих се притеснявал на нейно място, ако нищо не й споделя, а работи в изкушаваща работна среда.

По-склонна съм да се съглася с мнението на nofelet.

# 497
Ако пък моят има заведение и започне да ми разправя коя клиентка се била отъркала, коя па била без бельо, коя му се натискала, ще ми светне една голяма червена лампа.
Приятелят ми не е клюкарка, нито ги е споделял "целево" и тенденциозно, а и аз го познавам достатъчно , за да му имам доверие. Ако спре да ми споделя, тогава бих се притеснила.  Това са неща казвани през дълъг период от време. Въпросната търговска представителка я срещнахме случайно с негов познат и той подхвърли: "Как може тоя да се хване с тая курва!" Аз питам защо , естествено и той обяснява как преди време дошла да му "промотира" вината си с къса пола и без гащи. За сервитьорките и барманките и похватите на някои преди доста време, спомена по повод разговор с негов колега. Аз не съм наивна, нито храня излишни илюзии. Наясно съм както с конкуренцията от тъпи кифли и курви, така и с него достатъчно, за да продължавам да му вярвам. Той просто не е мъж, който може да бъде съблазнен така.

# 498
  • София
Кратко инфо от моя житейски опит

1. - Баща ми цял живот е собственик на ресторанти. Цял живот майка ми стои вкъщи и ни гледа със сестра ми, а той цял живот има много работа до късно. Скъса се да й изневерява със сервитьорки, готвачки, клиентки и т.н.

2. - БНД получи от баща ми ресторант, като сватбен подарък. И в момента, в който се видя в пари започна да работи до късно и да ми изневерява със сервитьорки и клиентки /с готвачки не, защото бяха възрастни/. Рязко стана неустоим за младите момичета, които си търсеха спонсори, които много държаха да си лягат с шефа и т.н.

3. - Поднавам повечето приятели на баща ми, които имат ресторанти. Само един не съм виждала с чужда жена, но не знам дали не е просто случайност или наистина не кръшка, защото жена му работи с него в ресторанта

Та за собственици на ресторанти изобщо не ми говорете. Опит имам още от 1991 година с тяхната “много работа” и “досадни клиенти, които висят до късно” Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 16:42 от Lady Cassiopeia Duval

# 499
Стереотипизацията "кръчмар ли е, кръшкач е" също не е добър път. Така сега всички жени на кръчмари да не спят спокойно. Няма нужда. До човек е. Няма професии за това, няма възрасти, няма финансов и социален статус. Върлува и ходи по всички категории, по всички нации, по всички религии и т.н.

# 500
Та за собственици на ресторанти изобщо не ми говорете. Опит имам още от 1991 година с тяхната “много работа” и “досадни клиенти, които висят до късно” Simple Smile
Та, какво казваш, да се отказвам овреме  Laughing Нямам такова намерение, каквото има да става - ще става, ама без бой, на разни хищнички няма да го дам  Laughing  С коментара си исках да илюстрирам мнението на други потребителка, както и анонимно да си кажа високо: "А бе, големи курви има, бре!"  Laughing  Аз от "моя" мъж не се оплаква /засега Laughing/. А и е разбираемно, на кого да се натискат кифлите?! На хубав, интелигентен предприемач или на Пешьо -  оръфляка, дето живее с мама, на минимална заплата?! Ще си носим кръста, така е  Laughing

# 501
Toва е тема, достойна за отделна наука, дял в психологията.

# 502
Това да не закараш някоя колежка ако ти е на път, защото жена ти щяла да ревнува, е тотална простащина. Преди години среща с клиенти свършва към осем вечерта. Студена късна есен е, вали гаден дъжд и сме аз, една колежка и един колега. Той е с кола, но ни заявява, че не може да ни закара, заради жена си. Остави ни в края на града и в дъжда да се оправяме. Страшна постъпка, няма що....

# 503
  • София
Та, какво казваш, да се отказвам овреме  Laughing Нямам такова намерение, каквото има да става - ще става, ама без бой, на разни хищнички няма да го дам  Laughing  С коментара си исках да илюстрирам мнението на други потребителка, както и анонимно да си кажа високо: "А бе, големи курви има, бре!"  Laughing  Аз от "моя" мъж не се оплаква /засега Laughing/. А и е разбираемно, на кого да се натискат кифлите?! На хубав, интелигентен предприемач или на Пешьо -  оръфляка, дето живее с мама, на минимална заплата?! Ще си носим кръста, така е  Laughing

Искрено се надявам да не съм те засегнала. В никакъв случай не съм целяла това Hug. Просто споделям дългогодишен опит и то не само със съпруг, но и с баща. Разбира се, че винаги има изключения. Аз лично мисля, че с БНД грешката си беше моя, тъй като бях свикнала с кръшканията на баща ми и някак бях се примирила, че живота ми ще е такъв. То и затова не се разведох с него, заради изневерите му - на тях се научих да не обръщам особено внимание и да не задавам въпроси, чиито отговори няма да ми харесат Simple Smile

# 504
Бившият след раздялата ни си направи ресторант с приятелката си - навреме съм се отървала значи Simple Smile

# 505

Искрено се надявам да не съм те засегнала.

Не си ме засегнала, наясно съм с нещата. И аз имам един брак зад гърба си, психологията на кръшкача я познавам, мисля да не допускам пак кардинални грешки  Wink

# 506
Щом желае да ти споделя такива неща значи все още си имате доверие, нищо не му се е случило и не очаква портньорката му да започне да ревнува, т.е. разчита, че връзката ви е здрава. Аз повече бих се притеснявал на нейно място, ако нищо не й споделя, а работи в изкушаваща работна среда.
По-склонна съм да се съглася с мнението на nofelet.
Значи приемате, че повечето жени са омъжени за манипулатори и трябва да се следят непрекъснато изкъсо дори и когато по всичко си личи, че са невинни? Идеята ми беше да окуражавате разговорите за споделяне на тези неща защото така ще поддържате доверието си. Пазенето им като тайни с нищо няма да помогне. Иначе и аз съм способен да ви наплаша от почти всяко нещо казано тук колко опасно може да бъде. Това ли е целта на тази тема? Да внасяте съмнения в партньорите си дори и когато е нямало такова.
Единствено съм съгласен с мненията за наивността на някои как се мъчат да си опазят половинката. Не е това начина да сте 99% от времето с него за да не се случи непоправимото. Ако през това дълго време непрекъснато заедно допуснете един ден всичко да стане досадно, скучно, даденост и загубите доверието то този останъл 1% "насаме" може да бъде използван срещу вас и да обърне каруцата. По-добрата превенция да не се случи това е през цялото време да сте насочени да градите връзката за да е интересна и на двама ви, а не в по-голямата си част да сте състредоточени основно в това да сте нащрек да не се разпадне. Ревността винаги е отблъскваща.

# 507
Какво бихме правили заедно ако не ни е интересно един с друг и аз нямам идея

# 508
  • Сф
Ами ваш'те бивши, богаташи го раздават явно с тия ресторанти..
Така е като не сте си взели скромни момченца с фалирали магазини като мен или наУчен сътрудник като Гугълчето .Не е от професията а от самочувствието:) на портфейла Joy

# 509
Няма за какво да ти светва лампата.
До човек си е. И до принципите му.
Имала съм гадже вървежен ДиДжей - никога не ми е давал повод да се съмнявам.
Всичко е до човека! Има много богати и хубави мъже, но не се свалят, не обичат лъжи и изневери и просто са почтени хора...

Общи условия

Активация на акаунт