Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 970
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 615
Purelove,

на мен редовно ми помагат семейни мъже с битовите случки у дома - но винаги са изпратени от жените си да ми помогнат - т.е - приятелката ми знае, че имам проблем и го праща да помага.

# 616
  • Сф
Ейнджъл, съвсем друго имах предвид! Става въпрос за определен модел поведение, нахал о да речем, изискващо, което изобщо не касае съпругата! Hands V

# 617
Да бе, разбрах те.
Но ако някой гледа отстрани може по друг начин да изтълкува това..))

# 618
На мен няма да ми се хареса мм да ме контролира, за това и аз не го контролирам. Ако му наложа някакво правило от сорта "няма да возиш непознати жени", най-много да го направи без да разбера, като някакъв пубер, за да ми докаже, че не съм права, ако си мисля, че "той няма собствена глава на раменете". Не изключвам някога да ми изневери - ако има достатъчно логична причина за това. Може и да го оправдая, което не означава, че може да му простя. Не заради самото кръшване, ами заради глупостта му.
Идеята да се обсъди тълкуването на това "що е то изневяра и има ли почва в нашата връзка тя", ми се струва добра идея. Аз самата не съм го обсъждала това с мм и си мисля, че много от пострадалите от "изневяра" форумки също не са. Ако има разминаване в тълкуването на "изневяра" между двамата, смятам, че е достатъчно рисково да подпишеш за семейство. Разминаванията водят до скандали, а скандалите са логична причина за развод.

# 619
Причината за изневяра според мен рядко е логична Simple Smile Често тези неща се случват съвсем не по някаква логика.

Иначе идеята да се знае кой какво и как толерира е добра.

# 620
А за вас изневяра ли е опитът за такава ?
Имах случай , който ме разтърси. Пред очите ми любимият мъж започна откровен флирт с една Мара Общата. Уж невинен. Предупреждавах , че се увлича , но и през ум не ми е минало , ще може и да помисли да ми изневери с нея. Оказа се , че го е направил - среща , хотел , голи тела. Само че , по негови думи , не можал да „го вдигне“ , защото в този момент осъзнал какво прави и се сетил за мен.
Много трудно простих. Но не забравих. И не , след този случай , нищо не беше същото. Вярно , че човекът се кълнеше , че е направил ужасна грешка , която никога няма да повтори. И наистина не повтори. Но на мен сцената в хотела така и не ми излезе от ума и връзката.
Тровех и себе си , и него с ревност и подозрения. Приключихме. Не можах . А много го обичах.

# 621
Причината за изневяра според мен рядко е логична Simple Smile Често тези неща се случват съвсем не по някаква логика.

Иначе идеята да се знае кой какво и как толерира е добра.

На мен дори любовта ми изглежда вече логична, Бианка. Simple Smile - ако предположим, че най-нелогичната причина за изневярата би била да се влюби в друга. Иначе, съдейки по оплакванията във форума, всеки си има някаква причина май... На едни им липсва секс, на други приятелство, на трети материалности...

Цял късмет е да намериш мъж със същите приоритети като твоите. Това може да се тълкува и като "мъж без кусури". После все говорим за компромиси...

# 622
Имах случай , който ме разтърси. Пред очите ми любимият мъж започна откровен флирт с една Мара Общата. Уж невинен. Предупреждавах , че се увлича , но и през ум не ми е минало , ще може и да помисли да ми изневери с нея. Оказа се , че го е направил - среща , хотел , голи тела. Само че , по негови думи , не можал да „го вдигне“ , защото в този момент осъзнал какво прави и се сетил за мен.
Много трудно простих. Но не забравих. И не , след този случай , нищо не беше същото. Вярно , че човекът се кълнеше , че е направил ужасна грешка , която никога няма да повтори. И наистина не повтори. Но на мен сцената в хотела така и не ми излезе от ума и връзката.
Тровех и себе си , и него с ревност и подозрения. Приключихме. Не можах . А много го обичах.

Изневяра е. Тва егото на човек е дяволска работа. Не ти е минало през ум, сигурно в началото и на него, ама от сладки приказки и чесане на его, уж от нещо на бъзик се стига и до срещата. А после и до раздяла. Съжалявам за това, през което си минала Sad

# 623
  • София
Аз като един нешофиращ и ползващ таксита и градски транспорт човек, мога само да кажа относно темата за колата и колежките - зле възпитан човек, да не кажа простак. Десетки пъти ми се е налагало в градски условия да ме хвърли колега до вкъщи с багаж или да ме оставят на някоя метростанция, или да ме върнат до вкъщи след семинар в провинцията, на прибиране от летището и прочие. И това не се прави само за мен във фирмата, всеки може да разчита на другия.

# 624

Това той ли ти го разказа? Ако е отишъл на среща с нея с ясното съзнание защо отива на среща, се брои за изневяра, да. Когато е трябвало да приключи срещата, не я е приключил. Щом е отишъл и до хотела, ясно е заявил намеренията си за изневяра, а в този момент не че не е знаел, че съществуваш.
Цитат
не можал да „го вдигне“
е егати тъпото оправдание. Grinning Да беше казал, че като й е видял голото телце, се е сетил, че е виждал по-хубаво тяло - твоето и се е отказал от "офертата". Wink

# 625

Аз пък мисля, че изобщо не е "запецнал", ами точно си е свършил "работата", за която е отишъл.

Апропо, ти как разбра за изневярата?

И да, без значение дали е имало "туй в онуй" или не, в случая си е изневяра.С мисъл за такава, с уреждане на такава, с намерение да има такава.Пък дали се е стигнало до края или не, само той (и другата) си знае.

# 626
Разбрах , че е имало нещо , първо , по поведението му с мен.  Посърнал , уж искал да ми каже. Цял месец висеше тази тайна между нас.
Всъщност , тя ми загатна , познавахме се , бяхме в обща компания. Хванах го натясно да ми разкаже всичко , за да не питам нея. И той ми разказа.Това беше жената , с която всички мъже бяха спали- улесняваше ги , навираше им се. Аз затова и не смятах , че човекът , с който имам връзка от три години и който ми е демонстрирал и чувства , и сериозни намерения , и ми е описвал по какви жени си пада , ще поддаде.
Но ето , че никой не е застрахован.

# 627
За мен е изневяра. А и мисля, че всичко си е минало по мед и масло.

# 628
Това обяснение вярно, че звучи нелепо, но аз знам за реален такъв случай. Моя позната се свали с шефа си и отишли посред бял ден на хотел. След което човекът в сюблимния момент се разстроил, сетил се за жена си и му станало гадно. Та наистина тогава нищо не бяха направили, само си говорили. Обаче после наваксаха яко...

# 629
Ама много илюстративен пример за разминаване в тълкуванията за "изневяра". Значи за него не е изневяра, докато не се е на***л, а за теб - докато не се е разсъблякъл, щото флирта си го отсвирила (т.е., позволила, без проблем, само с предупреждение).

Общи условия

Активация на акаунт