Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 984
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 660
Да, нека споделят хора, при които партньора се е разкаял Simple Smile

Аз преди бях по-склонна да вярвам на разкаяния, сега за добро или лошо - не съм.

# 661
  • Варна
При мен имаше разкаяние, аз простих и зачеркнах случката. Не се повтори. Понякога наистина има живот и след изневярата. Разделихме се по други причини години след това, но нямаше жена намесена.

# 662
Абе и аз съм от прощаващите - т.е - мога да преглътна, и да продължа напред. Ако съм убедена, че наистина не е било с чувства и тн.
И съм го правила.
След това даже беше направо розов период и ренесанс във връзката.
Докато след около 9-10 месеца пак разбрах, че се виждат..Обяснението беше - тя го преследвала, висяла в офиса му и тн. И сигурно е било така - да му е винаги на една ръка разстояние.
И той лесно да посегне..))
Но това не простих вече.

# 663
Да, нека споделят хора, при които партньора се е разкаял Simple Smile

Аз преди бях по-склонна да вярвам на разкаяния, сега за добро или лошо - не съм.
Аз днес споделих . При мен беше еднократно и без проникване. Болката от предателството беше ужасна. А смятах , че това е мъжът , с който искам да споделя живота си. Всичко се изпари . Дадох шанс след един месец мълчание , премисляне , анализ на грешката. Опитах и не се получи. Не зная при другите хора как е. Ние нямахме деца . Но имахме сериозни намерения , връзката ни не беше повърхностна.
За мен лично , след  това , което преживях , изневяра означава край. Не зная как се продължава след такова нещо , и да се правиш , че не се е състояло.

# 664
  • София
Едно огромно БРАВО от мен за поста на nofelet. Дори и да искам да добавя нещо към този пост, то няма какво. Очарована съм, че има такива мъже, за които семейството е всичко.

Относно прошката от изневярата - има огромна разлика между това да простиш, да не забравиш, но да продължиш напред все едно нищо не се е случило и това да го преглътнеш и да продължиш нататък, но спомена да ти тежи и да те тормози дълги години след това. Аз лично изневерите на БНД ги прощавах и продължавах напред. Странното е, че не съм се чувствала предадена или наранена. По-скоро ми беше обидно, че го е правил с жени, които познавам, които съм срещала всеки ден, с които съм говорила и съм стояла на една маса дори. Когато реших да се развеждам изневерите бяха най-малкия проблем за мен. Но сега с ММ не бих го преживяла, не бих го простила. Може би бих го преглътнала и бих продължила напред, но до там. Просто за мен вече нещата са различни

Относно това какво е изневяра
- пиенето на кафе с чужда жена с цел непринудени общи приказки и прекарване на свободното време заедно си е изневяра. А пък това с ходенето до хотела дори няма да го коментирам. Хич не ме интересува дали се е справил мъжки или не. Самия факт, че е тръгнал натам си е изневяра.

# 665
Изневярата без деца е болезнено, но всъщност и пречистващо събитие. Махаш с ръка и просто потегляш към новото начало с потенциално нов и по-добър, по-точен и по-честен партньор.

А като има деца... С жена ми сме си признали един на друг, че ще си простим изневяра заради децата. Някои хора си отправят заплахи: "хвана ли те, край". Докато ние си отправихме молби: "моля те, не го прави, защото хвана ли те, много ще страдам, а няма да имам избор да избягам, защото аз децата си без баща/майка няма да оставя".  За нея не мога да гарантирам 100% (няма как да гарантираш нищо на 100% за друг човек), но за себе си знам, че бих ѝ простил изневяра, ако поиска прошка и видя разкаяние, естествено.

# 666
  • BG
nofelet, браво човек! Много хубави постове! Наистина жалко, че повечето мъже не мислят така като теб Sad

# 667
nofelet, добре се справяш с таргет групите, признавам ти го 😀
1. Първата група са тези, които ще ти ръкопляскат за поста. Ах какъв мъж, още има свестни мъже и т.н.  Което обаче няма да им попречи когато техните мъже ги разочароват да ти драснат едно пикантно ЛС да ги спасиш.
2. Втората са тези които ще се амбицират да ти докажат как не си железен и колко те са неустоими. И пак ще получиш готини ЛС.

Иначе си прав за прекараното време заедно, но как можеш да накараш възрастен да направи нещо дето не иска.

И последно, ако времето е най-ценното и е добре да го прекарваме с половинките си, ти защо губиш твоето да се доказваш в женски форум? Дали на жена ти ще й е приятно като разбере как тук ти ръкопляскат....

# 668
nofelet, това е защото си представяш еднократна забежка. Ако жена ти се увлече, всичките ви обещания отиват на кино.

Никога не бих писала ЛС на мъж от форума да ме спаси - обещавам Simple Smile Simple Smile

# 669
Bianka, и аз не бих, но много отчаяни хора ходят по тази земя.

# 670
  • BG
Хаххахаах, Dincho, страшно ме развесели. Joy Joy Joy
Честно, даже не ми е хрумвало да пиша ЛС  на някой мъж от форума. Joy нищо че отдавна си събрах багажа и напуснах моя "несвестен" мъж Wink Но може би понеже с БНД се запознахме в сайт за запознанства, та вече не си падам по вируални приятелства Wink от такива бягам като от огън!

# 671

И последно, ако времето е най-ценното и е добре да го прекарваме с половинките си, ти защо губиш твоето да се доказваш в женски форум? Дали на жена ти ще й е приятно като разбере как тук ти ръкопляскат....

Предполагам, че жена му чете във форума и с тези си постове просто ѝ хвърля прах в очите. Жената доволна – я какъв верен мъж си има, той доволен, че я е изпързалял, пикантните ЛС – допълнителен бонус.
Мъже, които публично демонстрират колко са верни на жените си, са също толкова съмнителни, както тези, които се правят на големи... любовници, да не използвам думичката с Е.
На принципа "куче, което лае, не хапе" – умре ли му на някой циганката и почне публично да се хвали, ясна е работата...

# 672
nofelet, добре се справяш с таргет групите, признавам ти го 😀

Иначе си прав за прекараното време заедно, но как можеш да накараш възрастен да направи нещо дето не иска.

Ми и аз това казах, ама отговор няма. Grinning Иначе ЛС има... Grinning

# 673
noteflet, може ли да питам нещо, което май не разбирам точно. по принцип и аз харесвам какво пишеш,НО казваш, че преди децата си изневерявал и ако тях ги няма - пито-платено. Е, аз започвам връзка с мъж, виждам/чувам/усещам каквото и да е, че той ми изневерил. Как според теб от там насетне аз ще задълбочавам такава връзка и ще искам брак и деца?

# 674
Еее, nofelet като е срещнал жена си, не й е изневерявал, понеже е решил с нея да има деца Wink

Общи условия

Активация на акаунт