Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 909
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 315
  • Тра-ла-ла
Защо авторката да напуска и да си причинява дискомфорта от търсене на ново жилище?! Още повече, че й предстои пътуване в чужбина и намирането на нещо ново ще се проточи. А и предлагането на пазара не е кой знае какво. Мухльото да си събере багажчето и да се оправя както може Crossing Arms

# 316
  • София
Сега нека предположим, че няма друга. Тази жена не съществува.
Дори да предположим, че няма връзка и ти се заблуждаваш.
Но преди седмици си направила аборт по медицински причини. И той те кълне да нямаш деца.
Аз на твое място щях да се махна незабавно от този човек и това място.

# 317
Понеже това ще й донесе нови контакти и конфликти с него. Той ще й обяснява, че е луда и че нямат никакви проблеми. Ще крещи, ще се разправят. А в днешните времена на стрес кой има нужда от това?? Освен това авторката ще се почувства 100 пъти по-добре в нов дом, без спомени с тоя мухъл.

Дори аз, с 3 деца и 100 кила багаж се изнесох под наем при раздялата, за по-лесно, хем никой не ме е клел, нито заплашвал. Сама жена, с каквито и да са проблеми да не може да се изнесе - не го вярвам.

# 318
Казах му, че искам да се разделим и той започна да ме кълне много лошо, да нямам деца и още по грозни неща и продължава да отрича за нея. Страх ме е от тея клетви, от цялата злоба Sad Започва се целия ужас, но аз не мога да издържа нито секунда повече да бъда с този лъжец. Твърди, че ме обича, а действията му говорят друго. Мъж, който обича една жена не си намира такива "приятелки".....

Няма какво да се чудиш повече!

# 319
Има фирми за пренасяне на багаж -за два часа и стотина лв ще натоварят от старата и разтоварят в новата квартира всичко. Бягай бързо, забрави го, гледай си живота и си пази здравето.

# 320
Аз доколкото разбирам обаче, тя няма нова квартира. Така че тези няколко часа може да се превърнат в дни, може би седмици.

Сали, имаш ли къде да отидеш?

# 321
Поне да търси. Иначе няма да падне от небето.

# 322
Аз доколкото разбирам обаче, тя няма нова квартира. Така че тези няколко часа може да се превърнат в дни, може би седмици.

Сали, имаш ли къде да отидеш?

Има къде за няколко дни. После се прибирам. Той да се изнася, аз ако сменям жилище, ще е в по-късен период. Сега няма как да организирам преместване, това повече ще ме затрудни, отколкото да ми стане по-леко.

# 323
Е, ти си знаеш. Не знам как ще го изгониш, ако не иска обаче. Вкарваш си голям автогол.

# 324
  • Тра-ла-ла
А има ли сключен договор за наема на квартирата и на чие име е?!

# 325
Е чак пък толкова да не може да го накара да се изнесе ми се вижда нереално. Това е някаква квартира, в крайна сметка, не е семейното им жилище. Плюс това, авторката в друга тема беше писала, че има някакви сериозни здравословни проблеми и май ще ѝ се наложи операция или нещо подобно, за коетоще ѝ трябват и пари.  От тази гледна точка не мисля, че най-доброто е да се изнася на всяка цена. Ако има шанс него да го изнесе, по-добре.

# 326
Няма да има грам проблеми, ако той се съгласи. Но ако иска да й вгорчи живота и да си живее той там - чудо ще е.

# 327
На мое име е договорът. Ще се изнесе, докато се върна. Все пак има много багаж и няма да го гоня като куче за няколко часа. Вече му го казах, и стискам зъби да понеса драмите, мрънкането и всички излияния Sad

# 328
Браво, Сали! Решението е правилно. Успех!

# 329
  • Тра-ла-ла
На мое име е договорът. Ще се изнесе, докато се върна. Все пак има много багаж и няма да го гоня като куче за няколко часа. Вече му го казах, и стискам зъби да понеса драмите, мрънкането и всички излияния Sad
Чудесно щом е на твое име. Няма логика да се остави чужд човек да живее на името на титуляра. Уговорете се той какво да вземе от общите неща при напускането. Да не завлече всичко.

Гледай по-често да те няма, а вкъщи сложи едни слушалки на ушите, пусни си музичка и майната му. Пълен игнор.

Общи условия

Активация на акаунт