Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 925
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Много се радвам, че реши да сложиш края преди да заминеш. Сега стисни зъби - скоро заминаваш. И ще видиш как ще си отдъхнеш веднага, щом потеглиш към аерогарата с багажа. Ще се почувстваш свободна. После една седмица ще можеш да си подредиш мислите и чувствата. Браво

Е чак пък толкова да не може да го накара да се изнесе ми се вижда нереално. Това е някаква квартира, в крайна сметка, не е семейното им жилище.

Аз не можех да изгоня БНД от моето собствено жилище 6 м., а ти за квартира говориш. И накрая излязох с приятелки, пратих му СМС, че няма да се прибера, докато не се изнесе и си изключих телефона. Та най-накрая се изнесе

# 331
..... Все пак има много багаж и няма да го гоня като куче за няколко часа.

Охо, при цялата драма, която преживях, за мен беше удоволствие да го изгоня като куче Yum Изнася се на части, разбира се, но без да се засичаме "на терена".

# 332
Сали, пиши как се развива действието . Стискам палци да не ти вдига нервите докато е все още там.
Ей туй нещо мъжете са.... нямам думи .

# 333
Преживяла съм изневяра преди години с първия ми сериозен приятел. За тогавашния момент ми беше голяма драма, но не ми се отрази на доверието в мъжете като цяло.
Към днешна дата се кълна в мъжа си! Което не е никак здравословно! Зная , че не бива да имам такова доверие, че винаги и във всеки момент мога да бъда излъгана. Дори напоследък имам някакво усещане за нещо скрито от мен, нещо което се е случило, а аз не съм го разбрала. Много странно усещане, нямаш никакви доказателства, нищо, което да те води към такава мисъл и все пак вътрешно те чопли някакво чувство. Надявам се да не параноясвам.Frowning

# 334
Разбирам те, човек много се мъчи заговорили му интуицията

# 335
Никога не ме е подвеждала! И съм мислила много по въпроса за изневярата и как бих се почувствала. Все си мисля, че разбера ли за такова нещо, ще приключа всичко на секундата! Не съм склонна да правя компромиси с това! Но да не говоря много, че човек никога не знае какво ще му дойде до главата и как ще реагира. Зная само, че се прекланям пред силата на жените тук, които са изтърпяли подобно предателство и са намерили сили да останат! За това се изисква наистина характер!

# 336
  • София
Зная само, че се прекланям пред силата на жените тук, които са изтърпяли подобно предателство и са намерили сили да останат! За това се изисква наистина характер!

Аз не им се прекланям- за мен, това си е липса на характер и плуване по течението.
Винаги съм се възхищавала на тези, които въпреки огромната болка и срутването на живота им, са имали сили да си тръгнат веднага и да не се гърчат от унижение пред изневерителя.

# 337
Зная само, че се прекланям пред силата на жените тук, които са изтърпяли подобно предателство и са намерили сили да останат! За това се изисква наистина характер!

Аз не им се прекланям- за мен, това си е липса на характер и плуване по течението.
Винаги съм се възхищавала на тези, които въпреки огромната болка и срутването на живота им, са имали сили да си тръгнат веднага и да не се гърчат от унижение пред изневерителя.
Аз също не бих останала! Но се замислих, колко трябва да умееш да преодоляваш себе си, за да направиш такъв компромис! Да легнеш пак до този човек и да му позволяваш да те докосне!:flushed: По-принцип първичната реакция е да си тръгнеш и да запазиш себеуважението си! Не се приемам за по- силна от такива жени. Поне на тези , които са писали в темата и са обяснили решението си!
Незная дали попадна на прясна тема, от жена, която се жалваше , че приятелят ѝ я е изоставил след 11- годишна връзка! Ама той преди години си тръгвал от нея, влюбил се в друга, тръгнал си...пък се върнал. Сега отново се влюбил и пак си тръгва , а тя пита защо не я търси! След това заяви ,че има познати мъже, които изневеряват на жените си, но не ги зарязват. Защо нейният я бил заразят,да си се влюбвал, но защо ще я оставя:rolling_eyes:
Виж ,за такъв тип жени и такова поведение, категорично те подкрепям!

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 22:47 от bubanka

# 338
Ако нямаш деца е много лесно да си тръгнеш, дори е задължително. Какво възхищение какъв характер какви пет лева... Трябва да е малоумна жена за да остане с такъв.

# 339
Именно!

# 340
Всеки случай е различен и не може да сте толкова категорични с раздаването на присъди. Ако така се разпадаха връзки и семейства особено с деца заради всяка изневяра то щяха да са изключения тези които изобщо останат с някой за по-дълго. Ако си в началото на една връзка е много лесно да си тръгнеш, но когато си градил нещо с този човек дълго време, опознал си го добре, доверил си му се, създал си семейство и имате деца нещата стават различни. Не можеш просто така да зачеркнеш всичко само заради нараненото си его преди да положиш усилия да се разберете като зрели хора каква е ситуацията и дали е поправима. Разбира се, че съм против изневерите, но не бих желал и да се разпадат семейства заради някакво моментно увлечение на единия, което е било изключение в живота му и може да се забрави. Всеки би трябвало да познава партньора си достатъчно добре и да може да прецени кое може да прости и къде е границата на необратимост при която връзката се налага да приключи. Универсална рецепта няма. Останалото са лични мнения.

# 341
  • Тра-ла-ла
Какво значи моментно увлечение? Еднократно бодване ли?! newsm78

# 342
Това опитах да кажа! Има ситуации, в които аз лично се възхищавам на умението да простиш и да продължиш!
А тези крайни изказвания...айде няма нужда!

# 343
Какво значи моментно увлечение? Еднократно бодване ли?! newsm78
Ами затова казвам, че нещата са много по-сложни защото дори всеки има различен критерий какво е изневяра. За един може да е само когато разбере, че партньора му е прегърнал/целунал друга и да си внуши небивалици, за друг пък когато еднократно е преспал с някого, а трети може да не приеме, че е изневяра чак докато не се изнесе при друга. Хора всякакви.
Под моментно увлечение имам в предвид нещо, което не е сериозно и може да бъде прекъснато/забравено, най-често еднократно. За всеки е различно.

# 344
В тоя случай изобщо не звучи като кратковременнно увлечение.
Не само това.
Това, за което я е проклел след като знае, че е преживяла аборт наскоро, е толкова толкова отвратително и гадно, че имам чувството, че няма да го забравя хем не се връзвам на теми. Съвсем сериозно - нищо добро не желая на такъв индивид. Дано му се върнат всички клетви тройно. Изключително грозен човек. Никоя жена не заслужава такъв мръсник.

Общи условия

Активация на акаунт