Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 829
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 465
Google, не искам да съм ти на мястото (майтап) Simple Smile

Моят бивш изглеждаше най-захлупения и скромен мъж, пък ме изненада, а мъж със студентки наоколо да го изкушават ежедневно нивгаж не бих си взела. Също не бих се никога захванала с: преподавател по танци или салса, йога-инструктор (!! това наистина никога), лекар, както и с мъж, който често отсъства по работа.

# 466
Google, не искам да съм ти на мястото (майтап) Simple Smile

Моят бивш изглеждаше най-захлупения и скромен мъж, пък ме изненада, а мъж със студентки наоколо да го изкушават ежедневно нивгаж не бих си взела. Също не бих се никога захванала с: преподавател по танци или салса, йога-инструктор (!! това наистина никога), лекар, както и с мъж, който често отсъства по работа.

Аз седя на тази кълка, че той много не показва да се изкушава или да им обръща кой знае какво внимание, ама след толкова четене в тоя форум започвам да се чудя. Grinning Иначе ние работим заедно, защото и аз водя упражнения там и си карам докторантурата та ми е под носа на теория, ама... Grinning

# 467
Не се шашкай от предварително. Пък и аз си живях 15 години почти с бившия, преди да му изгърми бушона и никакви индикации нямаше да става Дон Жуан Simple Smile Хаха, даже колежки от други фирми по работа ми го хвалеха колко е скромен и как си държи на семейството Simple Smile

Но изхождайки от собствения си опит, повече рискове не поемам. Намерих си мъж, с който да ми е спокойно и да няма излишни контакти с натокани убавици.

# 468
Така да ме накарате да се замисля значи... аз май съм глупава.

Така де, моя приятел няма кола, за да развозва хора, но е преподавател в университет с ХХХХ студентки все около 20те. Не обръща на никой/никоя по-специално внимание, но си знам, че рано или късно ще има дипломантки, може би докторантки по-нататък. Сигурно някои ще са красиви и умни. Аз се надявам, че като попринцип си в такава среда спираш да се впечатляваш толкова, защото виждаш всякакви девойки постоянно, но като ви чета все повече се замислям.
Нищо не зависи от това, в каква среда работи човек...., колко по-млади от теб и по-хубави момичета го заобикалят, а всичко зависи от това, какъв е човекът по природа, по гена /обича ли да ходи с чужди жени или не/! Някои мъже си имат по-възрастни от тях жени или не са угледни, но не им изневеряват! Всичко опира, какъв е човека до теб!

# 469
Това е така, но и редовното ежедневно общуване с други жени не ми е по вкуса на мен. Може и без да искаш някоя да ти допадне и хайде капана щракнал. Не на мене тия. Представям си да имам мъж собственик на заведение с барманки и сервитьорки. Това е нещо, за което много жени сигурно мечтаят, а за мен е само излишно главоболие.

По принцип преподавател не е толкова изкушаващо, но ако работата е по-лежерна и мъжът е наобиколен от колежки... абе не бих била спокойна като тръгнат на тийм билдинги. Всички знаем какво става там.

# 470
Е, ние нямаме тиймбилдинги, а и ако проимаме ще съм там, нали съм от екипа. Grinning На мен са ми разказвали такива истории от тиймбилдинги попринцип, че...

# 471
  • София

Но изхождайки от собствения си опит, повече рискове не поемам. Намерих си мъж, с който да ми е спокойно и да няма излишни контакти с натокани убавици.

Биянке, Биянке, наивница на средна възраст си си останала! Peace
Ако му е писано, в супера ще срещне натокана убавица, на улицата ще се размине с нея, докато Фърля боклука тя ще мине покрай него! Joy

# 472
Това го знам Simple Smile Но мисля, че схващаш много добре какво имам  предвид Wink

Ако тръгне да търси, е съвсем друго и всички знаем, че който търси - намира. Но аз сега си спестявам мислите какви ги върши по тийм билдинги и командировки с колежки Simple Smile Това ми е екстра.

# 473
Моят човек пък работи в IT сферата и там са 99% мъже SmileSmile Като цяло не се и притеснявам от изневери, но може би това произлиза от факта, че и аз работя в съседния отдел и отиваме и си тръгваме заедно от работа. Ходим заедно на фитнес, живеем заедно, излизаме заедно с приятели, защото повечето са общи, а пък и той не си прави от тези "мъжки вечери" нито аз "женски" ами всички заедно излизаме петък/събота вечер. Няма приятелки жени. Като цяло съм съгласна, че човек ако иска, ще намери начин, но някакси не знам кога точно ще има време Smile Буквално преди Коледа, трябваше за 2 часа след работа да мина да му взема подаръка от едно място, и не знаех как да се оправдая къде отивам, че да не се усети че отивам за подарък. Почти няма нещо, което да не правим заедно, освен до тоалетна Grinning И не че се насилваме да е така, просто така се получава. А, и нямаме пароли на телефоните, не че си ровим, но доста често се случва аз да хвана неговия телефон да видя нещо, защото е по-близо до мен или обратното. Има женско внимание около него, не един път ми е показвал какво му пишат някои жени, на които явно не им пука, че е обвързан и даже ме пита какво да им каже, за да се разкарат. Предполагам играе роля и това, че сме само от 3 и половина години заедно. Ще видим как ще е след 20, ако останем толкова време заедно.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 13:02 от Анонимен

# 474
Аз точно в ИТ фирма се нагледах на адски големи изцепки Simple Smile Направо бих ги нарекла грандиозни Simple Smile

Но като сте си заедно, няма проблем наистина Simple Smile

Често обаче мъжете изперкват, когато жената е бременна или наскоро родила, съответно нито е на работа, нито има особен социален живот. Мъжете на пишещите тук ги изключвам от подозрение Simple Smile

# 475
Аз точно в ИТ фирма се нагледах на адски големи изцепки Simple Smile Направо бих ги нарекла грандиозни Simple Smile

Но като сте си заедно, няма проблем наистина Simple Smile

Често обаче мъжете изперкват, когато жената е бременна или наскоро родила, съответно нито е на работа, нито има особен социален живот. Мъжете на пишещите тук ги изключвам от подозрение Simple Smile

Да, съгласна съм и аз, както казах, понякога няма какво да се направи, или човек ако иска, все ще намери начин и така. Просто предполагам, че ако има такива намерения за момента, би направил така, че да не сме толкова заедно, примерно да каже, "ми, искам да излезна сам/момчетата". Примерно. Или нещо друго. Деца и двамата сме се съгласили, че не искаме и освен ако не се променим тотално някой ден от нищото, няма и да имаме.

# 476
Не лежте на тез кълки..)))

На мен и двата пъти са ми изневерявали при 24 часово съвместно съжителство..)
И без колежки, спортове и хобита. И уж, пристрастени по мен.. 😂

# 477
Не лежте на тез кълки..)))

На мен и двата пъти са ми изневерявали при 24 часово съвместно съжителство..)
И без колежки, спортове и хобита. И уж, пристрастени по мен..

Ама че таланти... Какви са тези Худини-та? Онлайн ли намират?

# 478
Сами им се навират..))
Даже не мисля, че са търсили въобще.

# 479
  • Варна
Моят човек пък работи в IT сферата и там са 99% мъже SmileSmile

Мен това искрено ме разсмя. Да не дърпам дявола за опашката ама не е задължително да ти изневерят с жена.

Общи условия

Активация на акаунт