Всъщност , тя ми загатна , познавахме се , бяхме в обща компания. Хванах го натясно да ми разкаже всичко , за да не питам нея. И той ми разказа.Това беше жената , с която всички мъже бяха спали- улесняваше ги , навираше им се. Аз затова и не смятах , че човекът , с който имам връзка от три години и който ми е демонстрирал и чувства , и сериозни намерения , и ми е описвал по какви жени си пада , ще поддаде.
Но ето , че никой не е застрахован.
Имах случай , който ме разтърси.
Много трудно простих. Но не забравих. И не , след този случай , нищо не беше същото. Вярно , че човекът се кълнеше , че е направил ужасна грешка , която никога няма да повтори. И наистина не повтори. Но на мен сцената в хотела така и не ми излезе от ума и връзката.
Тровех и себе си , и него с ревност и подозрения. Приключихме. Не можах . А много го обичах.
Нещо хич не го вярвам това....
Обикновено тия, дето имат наглостта да флиртуват пред половинките си, нямат скрупули и да кръшкат.И хич не ги мъчи съвестта....
А пък един съвестен мъж дори не му минава мисълта за флиртове пред половинката....
Тези като нофелет (и като моя мъж също) просто наистина си държат на семейството и си прекарват времето с него. Но ако някой реши, че не иска само това... как ще го спреш?