Няма по разбираща жена от любовницата, докато не си го получи целият. После много от мъжете разбират, че влизат в същия коловоз, в който са били и с жена си.
В един момент, притиснат да вземе решение, събира в един куфар багажа си и сяда в купето на влака за Рим, а пред погледа му " изплува " фрагмент от бъдещия му живот- новата му жена, с ролките на главата и пенюара на първата му жена..............
Сграби куфара и слезе на перона.
Та, по този повод ми се ще да попитам- жените които са с втори мъж, променят ли нещо в себе си, за да не влизат в същия коловоз?

Аз съм с втори мъж, но не мисля че нещо може да се промени...Когато излизахме като гаджета, той срещаше децата ми, но не живееше с тях. Сега е какафония- моите, неговите деца, има караници и разправии-все пак всеки трябва да приеме и свикне с другия, но поне няма изневери.
Не знам защо има глупаци, които си мислят, че дори и като им стане жена, любовницата винаги ще си остане същата- разбираща, страстна и раздаваща се? Може и такава да е, но трябва да няма деца...и до кога ще е така?..не знам и не ме засяга..

А БНД беше толкова убеден, че аз никога няма да го напусна и никой няма да ме вземе с "това ремарке"