Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 783
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 885
Страхотно мнение, Catch in the Rye!  bouquet
Напълно споделям това с връзката между егото и изневерите.

То човек без его няма, но ако една идея има осъзнатост напред - пак спираш с изневерите.

# 886
  • София
Съгласна съм, че има голяма връзка между егото и изневерите.
Както и че развеждайки се с жената, се развеждаш с децата. Реално бягаш от отговорност от тях. Деца от разстояние, не се гледат.
Причините да кривнеш са много и оправдание винаги ще се намери.
Няма по разбираща жена от любовницата, докато не си го получи целият. После много от мъжете разбират, че влизат в същия коловоз, в който са били и с жена си.

# 887
  • София

Няма по разбираща жена от любовницата, докато не си го получи целият. После много от мъжете разбират, че влизат в същия коловоз, в който са били и с жена си.

Сещам се за един филм- мъж със семейство в Париж, бидейки често в Рим в командировка, се влюбва "безумно" в италианка и всеки път отсяда при нея.
В един момент, притиснат да вземе решение, събира в един куфар багажа си и сяда в купето на влака за Рим, а пред погледа му " изплува "  фрагмент от бъдещия му живот- новата му жена, с ролките на главата и пенюара на първата му жена..............
Сграби куфара и слезе на перона.
Та, по този повод ми се ще да попитам-  жените които са с втори мъж, променят ли нещо в себе си, за да не влизат в същия коловоз? newsm78

# 888
  • София
Sally123, какво е положението? Върна ли се от чужбината?

Положението е мега зле Sad
Получих 100% доказателства, че е спал с нея няколко пъти. Покрай ровенето научих и други гадости за него. Вкъщи още не съм се прибирала, на друго място съм временно. Дадох му срок да се маха, само че още не е, а ми прави невероятни скандали и панаири всекидневно. Уж щял до няколко дни да се маха. Може би много се филмирам, но може и някоя мизерия да ми направи. Страх ме е да се виждам с него очи в очи, станал е много лабилен. Никога не ме е удрял, ама си имам едно наум, наслушала съм се на какви ли не истории. Нямам търпение да се изнесе и да вляза в релси, ама тоя човек прави какво ли не само и само да остане. Това е нелепо и вече не знам дали е за тая тема...

Имам чувството,  че продължаваш да се ровиш в неговата изневяра. Абе, зарежи я и гледай напред. След всичко, което избълва  и продължава да ти причинява явно още какво те интересува  дали е спал с нея, колко, къде и защо. Теглила си чертата, сега гледай да се съхваниш, ако трябва отиди до полиция за ограничителна заповед, белким го стреснеш.

# 889
Скрит текст:

Получих 100% доказателства, че е спал с нея няколко пъти. Покрай ровенето научих и други гадости за него. Вкъщи още не съм се прибирала, на друго място съм временно. Дадох му срок да се маха, само че още не е, а ми прави невероятни скандали и панаири всекидневно. Уж щял до няколко дни да се маха. Може би много се филмирам, но може и някоя мизерия да ми направи. Страх ме е да се виждам с него очи в очи, станал е много лабилен. Никога не ме е удрял, ама си имам едно наум, наслушала съм се на какви ли не истории. Нямам търпение да се изнесе и да вляза в релси, ама тоя човек прави какво ли не само и само да остане. Това е нелепо и вече не знам дали е за тая тема...

Имам чувството,  че продължаваш да се ровиш в неговата изневяра. Абе, зарежи я и гледай напред. След всичко, което избълва  и продължава да ти причинява явно още какво те интересува  дали е спал с нея, колко, къде и защо. Теглила си чертата, сега гледай да се съхваниш, ако трябва отиди до полиция за ограничителна заповед, белким го стреснеш.

Нека се надяваме, че до полиция няма да се стига. Снощи говорихме и се надявам да постигнем компромис, аз ще остана където съм още няколко седмици, докато той си уреди нещата с преместването. След 5 години ме е жал да го гоня като куче, дори и след това, което ми причини. Старая се да се държа нормално, въпреки че съм страшно озлобена. Най-вече заради това, че той все още не осъзнава вината си, не се чувства ама грам виновен и отрича всичките си грешки. Естествено лошата съм аз. Оплакал се е на всички познати, приятели, роднини как АЗ го тормозя! Аз съм го наранила, съсипала и тн. Просто не знам как да се боря с такова мислене от негова страна, той е искрено убеден в невинноста си! Все едно тая изневяра е едното нищо...

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 13:41 от bubanka

# 890
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
[/color]

Скрит текст:

Скрит текст:
Имам чувството,  че продължаваш да се ровиш в неговата изневяра. Абе, зарежи я и гледай напред. След всичко, което избълва  и продължава да ти причинява явно още какво те интересува  дали е спал с нея, колко, къде и защо. Теглила си чертата, сега гледай да се съхваниш, ако трябва отиди до полиция за ограничителна заповед, белким го стреснеш.[/color]

Нека се надяваме, че до полиция няма да се стига. Снощи говорихме и се надявам да постигнем компромис, аз ще остана където съм още няколко седмици, докато той си уреди нещата с преместването. След 5 години ме е жал да го гоня като куче, дори и след това, което ми причини. Старая се да се държа нормално, въпреки че съм страшно озлобена. Най-вече заради това, че той все още не осъзнава вината си, не се чувства ама грам виновен и отрича всичките си грешки. Естествено лошата съм аз. Оплакал се е на всички познати, приятели, роднини как АЗ го тормозя! Аз съм го наранила, съсипала и тн. Просто не знам как да се боря с такова мислене от негова страна, той е искрено убеден в невинноста си! Все едно тая изневяра е едното нищо...

Не очаквай извинение!. Не очаквай разкаяние! Не очаквай нищо! Просто продължи напред! Приеми, че този човек вече няма място в живота ти и го посрещай както заслужава - с безразличие. Приеми, че е такъв - не смята, че е извършил нещо лошо. Не можеш да го промениш. Както не можеш да промениш един крадец, че това което върши не е хубаво. Приемаш го,  да се оправя! А, когато някой познат те спре, казваш "Ами аз не мога да живея с човек, с коренно различни представи от моите. Според него една изневяра не е нищо, а според мен е краят. Да си намери жена, която мисли като него и да живеят в мир и хармония. Ако да ме кълне, обижда и притеснява според него е нормално, за мен не е. Ако, докато съм в болница да не ми обърне внимание за него е нормално, за мен не е".
Е, не е ли така?

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 13:41 от bubanka

# 891
Според мен печели време. Скъси срока за изнасяне. Иначе все ще намира причини, и накрая на теб ще ти се наложи да се изнасяш. Какво толкова има да мъдрува с намирането на нова квартира и изнасянето на няколко предмета?!

# 892
Изневярата е много субективно понятие. За мен изневяра е, ако разбера, че ММ излиза на кафе с някоя жена и крие от мен, ако си пише в интернет с някоя жена, която аз не познавам, ако го засека да вози някоя жена, която не познавам в колата си, а да не говорим за целувки, прегръдки или секс. За други пък дори еднократния секс не е изневяра, защото е нещо моментно
На кафе с друга жена и крие от теб, се пише с нея в нета - и това е също изневяра /така го мисля и аз/!
Я чакайте малко, нещо се поувлякохте. Значи според вашите разбирания, то аз изневерявам ако седна на кафе с някоя жена, за което не съм уведомил предварително съпругата си? Може да съм семеен, но не съм ничия собственост и като свободен човек имам право сам да взимам решения, без да съм длъжен да искам предварително разрешение. Ако сте чак толкова ревниви, отидете да си живеете на някой пуст остров сами, за да сте спокойни и да не ви "изневеряват". Shocked

# 893
Спокойно, и ние не те искаме за съпруг Wink

# 894
Спокойно, и ние не те искаме за съпруг Wink
Аз и не търся съпруга, имам си.

# 895
Мен лично пиене на кафе с някоя жена не ме тревожи. Но повтори и потрети ли се редовно, ще знам за какво става дума.

# 896
  • София
Просто не знам как да се боря с такова мислене от негова страна, той е искрено убеден в невинноста си! Все едно тая изневяра е едното нищо...

Не се залъгвай!
Съвсем не е убеден в невинността си, ами е на принципа " И на калъп да те хванат, отричай".
Така прехвърля вината върху теб и се опитва да обърне на своя страна общите ви приятели и познати.
Защото няма топки да си признае като последен опит за овладяване на кризата.
А ги няма, защото всъщност не му пука че ще си отидеш- важното е той да е целия в бяло.

# 897
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
[/color]

Скрит текст:

Скрит текст:
Имам чувството,  че продължаваш да се ровиш в неговата изневяра. Абе, зарежи я и гледай напред. След всичко, което избълва  и продължава да ти причинява явно още какво те интересува  дали е спал с нея, колко, къде и защо. Теглила си чертата, сега гледай да се съхваниш, ако трябва отиди до полиция за ограничителна заповед, белким го стреснеш.[/color]

Не очаквай извинение!. Не очаквай разкаяние! Не очаквай нищо! Просто продължи напред! Приеми, че този човек вече няма място в живота ти и го посрещай както заслужава - с безразличие. Приеми, че е такъв - не смята, че е извършил нещо лошо. Не можеш да го промениш. Както не можеш да промениш един крадец, че това което върши не е хубаво. Приемаш го,  да се оправя!
А, когато някой познат те спре, казваш "Ами аз не мога да живея с човек, с коренно различни представи от моите. Според него една изневяра не е нищо, а според мен е краят. Да си намери жена, която мисли като него и да живеят в мир и хармония. Ако да ме кълне, обижда и притеснява според него е нормално, за мен не е. Ако, докато съм в болница да не ми обърне внимание за него е нормално, за мен не е".
Е, не е ли така?[/color]
С това изобщо не съм съгласна. Въобще няма нужда да се обяснява на тоз и оня, така влиза в защитен режим, който е напълно излишен. Който е избрал да му вярва на него, не само, че няма да и слуша обясненията, но и ще използва това, което чуе, срещу нея. Моят бивш също разправяше наляво и надясно, че май съм си намерила друг, изведнъж съм охладняла към него и съм го предала. Хората, които ни познаваха, не му повярваха. Едни избраха да си останат негови приятели, други мои, но на никого не съм давала обяснения кой, на кого, какво и как е причинил.

# 898
  • София
Сали - той те има за голяма будала! Щом говориш изобщо с него за него това е знак, че ще те "убеди" в "невинността" си! За тези няколко седмици изнасяне домът ти ще послужи за любовен терен. Той в момента се съобразява само и единствено със своите планове. Ти не фигурираш реално. Ти си гласът на съвестта, който трябва да млъкне защото му разваля кефа! Той е приел, че те е изгубил вече! В момента има само някои "довършителни работи" в домът ви. Извинявай за резките думи. Опитвам се да бъда макс обективна.

# 899
Скрит текст:
Изневярата е много субективно понятие. За мен изневяра е, ако разбера, че ММ излиза на кафе с някоя жена и крие от мен, ако си пише в интернет с някоя жена, която аз не познавам, ако го засека да вози някоя жена, която не познавам в колата си, а да не говорим за целувки, прегръдки или секс. За други пък дори еднократния секс не е изневяра, защото е нещо моментно
На кафе с друга жена и крие от теб, се пише с нея в нета - и това е също изневяра /така го мисля и аз/!
[/spoiler]
 Я чакайте малко, нещо се поувлякохте. Значи според вашите разбирания, то аз изневерявам ако седна на кафе с някоя жена, за което не съм уведомил предварително съпругата си? Може да съм семеен, но не съм ничия собственост и като свободен човек имам право сам да взимам решения, без да съм длъжен да искам предварително разрешение. Ако сте чак толкова ревниви, отидете да си живеете на някой пуст остров сами, за да сте спокойни и да не ви "изневеряват". Shocked
А ако ти държиш постоянно да "пиеш кафета" с чужди жени и държиш това да става тайно от жена ти, защо изобщо се жениш? Живей си сам и "пий кафета" с колкото жени искаш.   Laughing

СхванА ли разликата?Или да обяснявам?

Общи условия

Активация на акаунт