Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 757
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 990
   Аз приемам изневярата като едно голямо "не ми пука за теб". Преди да се стигне до там има много малки "не ми пука за теб", но не всеки има очи да ги види.
   На мен като ми се случи бях доста млада и ми беше първата сериозна връзка и не подозирах и грам. Mr. Green После като почнах да връщам лентата назад, си дадох сметка, че е имало издайнически знаци и то не задължително лошо поведение към мен, а промяна, дребни неща. Но за дреболии хората обикновено не се разделят, най-много да се понацупиш и до там.

# 991
  • BG
Obsession и това е нож с две остриета, защото може да ги направим инфантилни и представяш ли си, такъв един човек отдаден на семейството, възпитаван че то е номер 1 и в един момент жена му се влюбва някъде навън ... това би го съсипало, ако съм го възпитавала нереалистично.
На същото мнение съм.  Не че семейството не е номер 1, но по-удачно ми е да ги науча на уважение и почтеност, пък после и на дистанцираност. Така или иначе, в живота удари се получават, дали ще е по тази линия или друга, важното е да си останат човеци. И нито да съсипват, нито да позволяват да ги съсипват... Доколкото е възможно и приложимо, разбира се. Лъжи и подигравки не толерирам. Считам го за мизерно малодушие и ме отвращава, но пък кой може да каже, как би реагирал, когато най-голяма му слабост се прояви в такава светлина...

И аз така мисля да действам  Peace

# 992
Моя го надуших, че нещо не е наред като започна да се застоява пред огледалото; да си купува нови парфюми и най-вече като си обезкосми гърдите! Rolling Eyes Викам си "Хм, аз цял живот си ходя с косми между зъбите и съм го карала да го прави, а той не - не било мъжкарско, пък ся ко му стана?!?"...Но най-ме втрещи стремителното му сваляне на колограми! Тоя човек се топеше пред очите ми с дни! Има няма за три месеца свали над 20 кила. Аз, разбира се с майчинския си инстинкт помислих, че е смъртно болен и му записах една камара докторски прегледи, докато накрая не стана ясно, че вехне от любовна мъка..Scream

# 993
  • София
Хаха и моя така свали кг, е твоя го бие по свалени.

# 994
На кой му пука за професионалистите, като тук обсъждаме другия вид изневерители! Айде сега и за тях дай подробно, моля! Simple Smile
За тях съм го написал миналата седмица. Не ги оставяйте без работа и без ангажименти и с твърде много свободно време, непосветено на дома и семейството.

"Тя" се появява, когато той има време да я търси и да си мисли за нея. И когато има свободно време да общува с нея, да я опознава, да се задълбочава в нея и въобще да се сближава с жена, различна от вас.

24 ч. на ден. Запълвайте му ги.

# 995
На кой му пука за професионалистите, като тук обсъждаме другия вид изневерители! Айде сега и за тях дай подробно, моля! Simple Smile
За тях съм го написал миналата седмица. Не ги оставяйте без работа и без ангажименти и с твърде много свободно време, непосветено на дома и семейството.

"Тя" се появява, когато той има време да я търси и да си мисли за нея. И когато има свободно време да общува с нея, да я опознава, да се задълбочава в нея и въобще да се сближава с жена, различна от вас.

По тази логика трябва да не останат мъже с хобита. Примерно, ако обича да ходи на катерене, а жена му - не, какво е решението? Да го откаже от катеренето, мъркайки как трябва да се иде до Икеа или да се насили да стане про катерачка, за да ходи с него? А на работа? Не всички работят в плътна концентрация по цял ден без да вдигат очи от компютъра. През времето за разсейване комуникират с колежките си. Няма как да спреш някой от общуване с други хора, въпросът е дали самият той е отворен към по-специално общуване.

# 996
Гугъл, на теб съм ти казала - мъж с толкова хобита е мега опасен хихихи Взела си си вече белята, не прави отсега от мухата слон Simple Smile

# 997
На теория изглежда логично, но няма никакво практическо приложение. Няма как изцяло времето да бъде запълнено само с приятни занимания. Ще започне да се запълва с измислени задължения, които един ден ще станат толкова досадни, че дори и любовница да не се появи ще има непрекъснати конфликти/скандали. Не може да обсебваш времето на 100% на някой друг без да го оставяш да може да диша. Не ти е собственост за да се разпореждаш еднолично по този начин дори със съпруга си. По взаимно съгласие да, но единия само да нарежда какво да върши другия за да не останел без работа и да не мислел за глупости е несериозно.

# 998
Екстра е мъжа ти да се катери сред природата. Проблем е ако в същото време ти си сама с врещящо бебе с колики например. Няма начин всеки път да го изпращаш с блага усмивка, все ще се посдърпате рано или късно. И точно тогава вземе че го срещне мила катерачка, която недоумява как така този човек бива ограничен от нещо, с този си волен дух... та той трябва да е напълно свободен Simple Smile И става там каквото става.

# 999
  • София
Даже колкото по-пламенно защитаваш някакво становище,промерно "Аз няма да изневерят-няма","Моето дете няма да се тръшне насред центъра","Няма да простя" и т.н и т. н., толкова по-вероятно е живота да ти начука канчето и да ти покаже колко си незначителен,в сравнение с него(живота).Може да ти се размине този път,но другия...

Това прозвуча като клетва.
Да просиш- може. Не знаеш дали няма да те срещне крайна бедност.
Детето ти да се тръшне при уж добро възпитание от твоя страна-може. Все пак отделен човек е, не можеш да гарантираш каквп ще прави.
Но да се определя изневярата като нещо, което ти се случва, когато ти си извършител, си е непоемане на отговорност за действията си.
А приравняването й с препятствия в живота- грозно. Изпитание е за потърпевшия, изневерителят ако не е невменяем, не е страдалец. Сори.

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 22:32 от The Catcher in the Rye

# 1 000
Даже колкото по-пламенно защитаваш някакво становище,промерно "Аз няма да изневерят-няма","Моето дете няма да се тръшне насред центъра","Няма да простя" и т.н и т. н., толкова по-вероятно е живота да ти начука канчето и да ти покаже колко си незначителен,в сравнение с него(живота).Може да ти се размине този път,но другия...

Това прозвуча като клетва.
Да просиш- може. Не знаеш дали няма да те срещне крайна бедност.
Детето ти да се тръшне при уж добро възпитание от своя страна-може. Все пак отделен човек е, не можеш да гарантираш каквп ще прави.
Но да се определя изневярата като нещо, което ти се случва, когато ти си извършител, си е непоемане на отговорност за действията си.
А приравняването й с препятствия в живота- грозно. Изпитание е за потърпевшия, изневерителят ако не е невменяем, не е страдалец. Сори.

Точно така е! Толкова съм съгласна, че нямам други думи!

# 1 001
Абе хайде, бе! Как ли няма да запълвам времето на едното дете за да си изразходва свръх енергията, другото, за да не мисли глупости в пуберитета, третото нам' кво си, сега пък и на мъжа си кръшкач да запълвам времето?!?!? Я стига моля ви се! Моето време кой ще запълва, та и аз да не сторя някоя щуротия?!? Ааа-ма-ха! На пъдари ни обърнаха вече! 😈

# 1 002

Абсолютно вярно!

# 1 003
nofelet, който мъж иска да си намери прозорец в задълженията, вярвай ми - ще успее Simple Smile

# 1 004
Моя именно си като намери любовница, започна да става все "по-зает" и "по-зает" в "работата". То не бяха допълнителни "проекти", които му възлагаха шефовете, то не беше чудо! Виках си " Брех къв кадърен мъж съм си намерила, все на него възлагат "важните проекти"! Nerd

Общи условия

Активация на акаунт