Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 746
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 020
За мен пък мъж, който стои до полата на жена си без никакви интереси не е хич добре. Да го командваш като дете, то какъв мъж е. Умната жена знае как да върти мъжа си без той да разбира. Ако наистина една жена може цял живот да държи интереса на мъжа, може би той ще и е верен. Теория на вероятностите. Не мога да вляза в мъжката глава, чъвала съм го от възрастни жени.

# 1 021
Гугъл, защо ровиш тук за проблеми? Може и никога да не ти се случи нищо. Никой човек няма хоби 1 път месечно. Или пък ако е 1 път месечно, може да е с преспивания и отсъствия, пак не е цвете (хихихи)

Ние с мъжа ми например имаме остра нужда да спортуваме и тръгваме на фитнес. Не заедно, но грам не ме притеснява - по някой час в раб. време. Но ако се присъедини към някакъв клуб, в който да пътува уикендите, директно ще получи червен картон от мен. Давам пример само Simple Smile
Аз не се тревожа за себе си в случая. Нашите хобита са бая домашни като цяло, аз шавам повече и съм по-социална. Просто ми е интересно, защото конкретно тези примери ми звучат ограничаващо. Сякаш, когато се събереш с някого край на всичките ти интереси и идеи освен, ако и половинката не е луда по тях. А, ако не е какво става? Имах бивше гадже цветар - луд по цветя, голям колекционер - къщата му имаше вид на джунгла и съответно си комукникираше с цветарското общество, ходеше на форумни срещи на цветарския форум и така нататък. Ако следвах съветите тук трябваше да му свия перките и да го заглавичквам с други ангажименти, за да го спра от срещи с цветарките ли? И колко време би ме обичал човек, когото спирам от нещо, което му носи радост?
Като казваш един път месечно с преспиване и отсъствия... така е със състезанията ни, които са в други градове и няма как да се мине без преспиване. В повечето случаи половинките идват с децата да видят как тати геройства и докато той се състезава разглеждат града, после го посрещат на финала. Често, обаче, няма как цялото семейство да се изсипе... но никога не съм виждала изневеряващи и забиващи се хора дори без половинката наоколо. Хората си обичат хобито, тренирали са и си мислят как ще се справят, какво ще ядат за зареждане вечерта преди, смятат скорости, профили на трасето и тн. Хич не отиват, за да се забиват.

# 1 022
Гугъл, това ще го разбереш само след децата Simple Smile Иначе ако нямаш деца, и на 50 може да си си така.

С новородено бебе ще го мъкнете с вас на състезания или какво?

# 1 023
Съгласна съм, че всеки човек трябва да си има хоби, интереси, които не е задължително да са със семейството, но ДА СА приети от половинката. Т.е. няма как единия да има някакво хоби, а другия постоянно да мърмонясва и критикува партньора си, за това, докато той не започне да се чувства по-добре сред хора, които го "разбират" и приемат такъв какъвто е...
Аз съм нямала проблеми с бившия в това отношение, но с годините осъзнах, че нямаме никакви общи интереси, т.е. всичко, което харесвахме беше противоположно. Постепенно пропастта между нас е ставала все по-голяма без да го осъзнаваме..., докато накрая не ни раздели..

# 1 024
Гугъл, това ще го разбереш само след децата Simple Smile Иначе ако нямаш деца, и на 50 може да си си така.

С новородено бебе ще го мъкнете с вас на състезания или какво?
Е, докато е малко, не. Ама после най-вероятно да, повечето деца се радват на такива неща. Представям си, че първите години след раждане винаги са си леко сътресение и за двамата и им променят навиците за известно време.

# 1 025
  • град-държава
Хобита с деца!? 😂😂
Моето хоби е тихо и настолно, но не съм ударила и един възел, откакто е родено хлапето. Да не казвам, че децата са различни и не знаеш какво чудо ти готви съдбата.
Конкретно хобито може да реши една връзка. Не бих приела човек, чието хоби не приемам.

# 1 026
Когато човек с деца се запали по хоби, което го държи далеч от дома често, винаги последствията са лоши. Съжалявам Simple Smile

Съгласна!

# 1 027
Моят бивш тръгна по новата си жена, докато водеше сина ни на училище. Майка на съученичка беше. Преди второто ми дете, точеше лигли по майка от групата по брейк танци на детето. Жената забремяня от мъжа си, та това не се реализира, но 5- годишния ми син ми се хвалеше, как баща му и майката на другото дете си лафели и пиели вино любовно, докато ги чакат. А, като тръгна да се оправдава за връзката си бившият каза, че не съм била добра майка, щото само той се бил занимавал с децата. Та, трябвало, или не трябвало да го занимавам?

# 1 028
kris, то е смешно направо Simple Smile Няма рецепти - до човек си е.

Може жената да има идеалния "план график" за мъжа си и да е много убедена, ама той като разкъса дрехи и задръжки, ще й отиде на кино плана хихи

Амур, ти постоянно даваш пример с твоя щастлив брак, но е добре да приемеш, че ти се е паднал и съответния подходящ за хубаво и дълго семейство мъж Simple Smile А да ти пратя моя бивш, да те видя как щеше да го дресираш, като взе да го влече йогата (уж) Simple Smile Пък над 10 години и той даваше вид да е ОК.

# 1 029
И да допълня - съвсем не беше лишен от хобита, човекът! Ходеше на фитнес, тенис, йога, футбол...Нищо чудно и там да е имало нещо...Никой не може да ме обвини, че съм го ограничавала...а аз като тръгнсх на танци, на третия път ми се обясни, че лишавам семейството от себе си!
Плюйте си в пазвата и се молете да ви се разминават униженията, друга рецепта няма!

# 1 030
Когато човек с деца се запали по хоби, което го държи далеч от дома често, винаги последствията са лоши. Съжалявам Simple Smile
Въпроса е кое е често?
Примерно, веднъж месечно често ли е?

Гугъл аз при теб си мисля, че някой ако изневери в двойката, това ще си ти. Без да се обиждаш, не е клеймосване, но ми се струваш по-темпераментния партньор. А и си доста по-млада. Simple Smile

# 1 031
На Гугъл мъжа също не е извън подозрение с 10-те си хобита Simple Smile Времето ще покаже кой ще е пръв Simple Smile Може и да се окажат гърне и похлупак и да са си екстра завинаги Simple Smile Съдба.

# 1 032
На Гугъл мъжа също не е извън подозрение с 10-те си хобита Simple Smile Времето ще покаже кой ще е пръв Simple Smile Може и да се окажат гърне и похлупак и да са си екстра завинаги Simple Smile Съдба.

E той разни планини катери човека, сигурно после и ръцете и краката му треперят, че да се катери върху някоя кака. Но Гугъла, така като не я наглежда никой ... Simple Smile

# 1 033
Стигнете ли дотам, че да имате нужда все някой да наглежда партньора ви за да не забегне по-добре го сменете навреме с някой по-благонадежден. Да се налага да си пъдарин в собствения си дом не е много приятно занимание.

# 1 034
В крайна сметка да си с някого 20-30 год. не е хич лесна работа,пък и сътресения да няма,и като не си даваш реална представа за чувствата на другия и той за твоите- дупчиците стават пропасти.
Само не ме корете,но адски гадно ми стана(за мен самата дори),като се замислих,че се лишаваш от тръпката на новата любов.Всички знаем за пеперудите,очакването да видиш човека,как всичко е най, най.Това сега като го написах,звучи гнусно,но явно това е причината така да се отрича изневярата,дори и дето казвате "на калъп да те хванат",за да продължи чувството ооооще малко,и затова хората стават непукисти.Според мен вината им е в друго-че си го търсят,отворени са емоционално към влюбването в друг.Другото са само резултати от истинската измяна.Щото аз ако искам ще намеря симпатични черти в някой от танцьорите,дето ходя и ще ги заговоря или те мен и по реакцията ще проличи отворен ли е за флирт или не и айде.Но майтапи и аз пускам,ама на никой конкретно и с двоен смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт