Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 677
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 455
Ако искаш един мъж да ти е вързан, дръж го отвързан.

Ама тук тази изпитана истина не се котира.
И се поощрява "проверката висша форма на доверие". Сякаш от теб зависи, ако той реши да си тръгне. Ще го спреш, ама друг път. Единствено го унижаваш и показваш какъв чехльо е. Ако получа такъв смс от мъж, честно, ще се гръмна. Никой мъж не изпраща подобни смс-и, просто не се занимава и толкова. Или се занимава и пак толкова. НЕ ЗАВИСИ САМО ОТ ТЕБ, нито от мацката отсреща, а от твоя мъж и от качеството на вашата връзка.

# 1 456
  • Сф
Е, Омниа ти " изби рибата" с тази история.Или си много ослепителна или...човека има определени впечатления за теб..А! Или е някой Хабиб! Joy
Има и други истории..
Всеки има глава на раменете вярно е.Обаче да си чула някой мъж да откаже като някоя му се предложи? Говорим обаче за подходяща ситуация.Примерно, викнала го е да и поправи нещо вкъщи.Момата е на 20+, мъжа 30+.А пък ако са и стари познати може и със задна дата да го пишат.😀 Точно 1 на 100 няма да се възползва.Между другото, мъжа ти( мъжете) не случайно реагират така, когато става дума за тяхната жена- съдят по себе си:)
П.п Мм ще ходи на мач с детето утре, на сбирка офиц.е поканен като ветеран, викам- аз ще бъда с еди коя си компания ще го гледаме и ние тогава(заради теб, аз не съм от ЦСКА)А.. вика- не! Там ще бъде " еди кой си" .Ама, викам - нали ще гледа мача, къде отиде ти! -Ами в полувремето можел да ми налети..Joy Та така..не ме пуска!

# 1 457
Е, Омниа ти " изби рибата" с тази история.Или си много ослепителна или...човека има определени впечатления за теб..А! Или е някой Хабиб! Joy
Има и други истории..
Всеки има глава на раменете вярно е.Обаче да си чула някой мъж да откаже като някоя му се предложи? Говорим обаче за подходяща ситуация.Примерно, викнала го е да и поправи нещо вкъщи.Момата е на 20+, мъжа 30+.А пък ако са и стари познати може и със задна дата да го пишат.😀 Точно 1 на 100 няма да се възползва.Между другото, мъжа ти( мъжете) не случайно реагират така, когато става дума за тяхната жена- съдят по себе си:)
П.п Мм ще ходи на мач с детето утре, на сбирка офиц.е поканен като ветеран, викам- аз ще бъда с еди коя си компания ще го гледаме и ние тогава(заради теб, аз не съм от ЦСКА)А.. вика- не! Там ще бъде " еди кой си" .Ама, викам - нали ще гледа мача, къде отиде ти! -Ами в полувремето можел да ми налети..Joy Та така..не ме пуска!
Аз, че съм ослепителна, е съвсем друг въпрос, който не е предмет на темата. Какви впечатления има тоя изобщо не ми дреме, сигурно е имал някакви мераци, не съм разбрала. Били сме колеги 5 години преди тая случка.
Мъжа ми е точно от този процент, които няма да се възползват, така че той не съди по себе си.
А ти си се радвай, че не те "пуска", щом те влече...и чак за забавно го имаш....
Някои хора си умират да бъдат ревнувани. Сети се защо.

# 1 458
  • Сф
Бъди спокойна за нас, имаме прекрасни отношения по повод трети лица.
Твоята случка е много по "забавна", очевидно е това по написаното  от теб и реакциите на ТМ, а и също :
Не схващането на иронията " не ме пуска" , е доста показателно за греховете на ССФ. Blush
Лек ден!

# 1 459
Бъди спокойна за нас, имаме прекрасни отношения по повод трети лица.
Твоята случка е много по "забавна", очевидно е това по написаното  от теб и реакциите на ТМ, а и също :
Не схващането на иронията " не ме пуска" , е доста показателно за греховете на ССФ. Blush
Лек ден!
Радвам се за вас.
"Забавна" е, да, неведнъж съм писала за ревността на мъжа ми, която не намирам за никак забавна.
Схващам иронията, имаше цяла тема "Пуска ли ви мъжа ви?". И там на дълго и на широко разтягахме тези "иронии".
Не харесвам как ревността се използва като доказателство за любов, и то от жени.  "Той ме ревнува, значи ме обича, хиихиих. "
Ако някой иска да си вдига самочувствието с ревността на партньора си - негово право. Аз съм последният човек, който ще го направи, затова и не разбирам тези неща. За мен лъха на ниска самооценка и опит за вдигане на рейтинга.   

# 1 460
Скрит текст:
Има и други истории..
Аз, че съм ослепителна, е съвсем друг въпрос, който не е предмет на темата. Какви впечатления има тоя изобщо не ми дреме, сигурно е имал някакви мераци, не съм разбрала. Били сме колеги 5 години преди тая случка.
Мъжа ми е точно от този процент, които няма да се възползват, така че той не съди по себе си.
Скрит текст:
А ти си се радвай, че не те "пуска", щом те влече...и чак за забавно го имаш....
Някои хора си умират да бъдат ревнувани. Сети се защо.
Предвид почти 100-вата вярност на клишето "Най-много ревнува този, който е склонен към изневери!", ми е странно пълното доверие, което гласуваш на твоя супер ревнив съпруг....   Smile

# 1 461
Година ровене и проверки на телефона. "Проверката е висша форма на доверие". Отговаря от името на мъжа си на смс, който видимо е изпратен погрешка (станахте ли? за закуска има....)...
Sunlight82, не знам дали си искала да съжаляваме мъжа ти за житейския избор да е с теб, но и да не си искала, успя. Бих използвал поне три обидни думи за теб, но не съм такъв човек.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 13:01 от nofelet

# 1 462
Краси, даже повече от пълно доверие - аз съм сигурна, че никога няма да го направи. Друг е въпросът дали мен ме бърка или не дали би го направил.
Отговорът: тотално не ме бърка. Даже би ми било интересно каква я е намерил. По-скоро коя го е намерила. Щото не вярвам той да направи първа крачка към жена в тоя живот. Laughing Той обича него да го свалят. Но докато е с мен, колкото и водопроводни тръби на приятелки да оправи, няма да се впусне, сигурна съм. Моралният му кодекс не го позволява. Grin

# 1 463
Omnia, никога не бих била аз толкова убедена в някой мъж. Хем и моят е възможно най-моногамен и няма жени приятелки. Но пък на теб не ти пука, тук ни е разликата. Simple Smile

# 1 464
От моята гледна точка жена, 100% уверена, че мъжът ѝ не ѝ изневерява, е тъжна картинка. Защото аз помня поне 4 жени, които в миналото са били убедени, че 100% не им изневерявам. Не бяха прави.

Но пък... човек е невинен до доказване на противното. Така че 100% си важат, докато не стане късо.

# 1 465
Темата за изневярата никога не ми е била номер едно в живота. Каквото има да става, ще стане. И след изневярата има живот, дори и много хубав. Така че - каквото - такова.

# 1 466
  • София
Фактите според мен са:

1 Той получава СМС в 7 сутринта с текст “Станахте ли, закусите ли?” - Това означава, че дамата е била осведомена от господина за това, че ще ходи с половинката на почивка!

2 Мъжът казва, че от много време не си е писал с въпросната дама - значи лъже, тъй като въпросната дама няма как да знае, че са на почивка, освен ако той не й е казал. Което пък значи, че явно си чатят и той е излъгал

3 Гледал е учудено, когато е бил попитан за СМС-а - явно не е очаквал другата да е толкова тъпа, че да му прати такъв СМС по това време. И естествено, че отрича

Лично аз не мисля, че няма нищо съмнително в тази ситуация. Дори и да са от различни градове, и да не могат да се видят, то със сигурност си пишат, а той е излъгал, че не поддържа комуникация с нея

# 1 467
"Добро утро, станахте ли? За закуска има нещо си там "
Просто припомням какво е пишело в смс-а. Защото видимо огромна част от хората тук са забравили или просто четат на друг език.

Или аз съм малоумник, или този смс изобщо не изглежда като смс до любовник. Особено след година мълчание (доказано от непрекъснатото следене на телефона на главния герой).

Тук си имаме енциклопедичен пример за психопатична ревнивка.

# 1 468
От моята гледна точка жена, 100% уверена, че мъжът ѝ не ѝ изневерява, е тъжна картинка. Защото аз помня поне 4 жени, които в миналото са били убедени, че 100% не им изневерявам. Не бяха прави.

Но пък... човек е невинен до доказване на противното. Така че 100% си важат, докато не стане късо.
Нофелет, никога не бих била заблудена като твоите приятелки, ако си имах вземане-даване с теб, колкото и умел в лъжите да си. Хората от моята порода ги надушвам и не могат да ме метнат. Тук говорим за съвсем противоположен на теб човек.

# 1 469
Да не мислиш, че "любовниците" само горещи рими си редят?

Общи условия

Активация на акаунт