Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 670
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Изобщо не твърдя, че е СМС до любовник. Твърдя, че е СМС до човек, с който явно си пишат редовно - нещо, което е било скрито от половинката. Може и да е скрито, заради патологичната й ревност разбира се, но все пак е било скрито

# 1 471
"Добро утро, станахте ли? За закуска има нещо си там "
Просто припомням какво е пишело в смс-а. Защото видимо огромна част от хората тук са забравили или просто четат на друг език.

Или аз съм малоумник, или този смс изобщо не изглежда като смс до любовник. Особено след година мълчание (доказано от непрекъснатото следене на телефона на главния герой).

Тук си имаме енциклопедичен пример за психопатична ревнивка.
Ако ми е казал, че е спрял всякаква комуникация с някого, никакви СМС не са допустими, ни любовни, ни други.
А годината мълчание ....лесно е да трие комуникацията.Ако това е била целта му.

# 1 472
  • София
Лично аз не мисля, че няма нищо съмнително в тази ситуация. Дори и да са от различни градове, и да не могат да се видят, то със сигурност си пишат, а той е излъгал, че не поддържа комуникация с нея

За мен, нищо съмнително няма- човекът просто си продължава приятелството, чуват се с жената и тя идея няма, че комуникацията му е забранена.
В различни градове са, през 80% от времето си е с жена си и да подвие опашка, и да не комуникира с никого, ами не го разбирам.
Впрочем, авторката не пожела да отговори на въпросите, които ѝ зададох относно нейните приятели, които ги имала много- как комуникира с тях?

# 1 473
И как ще изтрие всичко при 365 дни нон-стоп телефонен мониторинг от ревнивката???

Този смс от 100 км се вижда, че не е за този мъж. Погрешка е изпратен.

# 1 474
И как ще изтрие всичко при 365 дни нон-стоп телефонен мониторинг от ревнивката???

Този смс от 100 км се вижда, че не е за този мъж. Погрешка е изпратен.
Стар си вече, не си в час  Grin

Иначе за смс-а и аз съм на мнение, че не е за него. (ако правилно сме информирани за точните думи)

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 14:12 от Omnia Vincit Amor

# 1 475
Разводняваш. За смс става дума.

# 1 476
Е, кое му е трудното да триеш СМС-си или чат във Вайбър?

# 1 477
Лично аз не мисля, че няма нищо съмнително в тази ситуация. Дори и да са от различни градове, и да не могат да се видят, то със сигурност си пишат, а той е излъгал, че не поддържа комуникация с не

За мен, нищо съмнително няма- човекът просто си продължава приятелството, чуват се с жената и тя идея няма, че комуникацията му е забранена.
В различни градове са, през 80% от времето си е с жена си и да подвие опашка, и да не комуникира с никого, ами не го разбирам.
Впрочем, авторката не пожела да отговори на въпросите, които ѝ зададох относно нейните приятели, които ги имала много- как комуникира

Комуникирам по телефона, като не пиша СМС-и,предпочитам да говоря, срещаме се , пием кафе и така. Обсъждаме си някакви неща, било за семейство, работа, почивки. Както предполагам всички нормални хора.

# 1 478
Е, кое му е трудното да триеш СМС-си или чат във Вайбър?
Невъзможно е винаги да прочита смс-ите си пръв при постоянен телефонен мониторинг от ревнивката.

Няма как една година той винаги да я е изпреварвал до смс-а и сега изведнъж на почивката тя за пръв път да го изпревари. Просто смс-ът е изпратен погрешка. Ако имаха комуникация, ревнивката щеше да е пипнала смс-и много отдавна.

# 1 479
Съдържанието на текста ми звучи като хора, които са тиймбилдинг/почивка в компания, едните стават по-рано и отиват да закусят, при което питат другите дали са станали и че за закуска има еди-какво си.

Sunlight, ще те помоля да си оправяш постовете преди да ги пускаш, защото се явяват като част от цитатите...

# 1 480
Хората имат тайни телефони и други начини да останат необезпокоявани, ако искат.

# 1 481
Нофелет, не че нещо, но си мисля, че в 21 век да си общуват с смс-и не ми се струва да е така.
Sunlight82, Може ли да уточниш къде го получи този смс мъжа ти?
Mesenger, WhatsApp, Viber,  текстово съобщение на телефона? Важно е явно с оглед разкриването на прелюбодейците.
Къде комуникират тези двамата? Ще ти обясня после защо те питам.

# 1 482
Предлагам от тук насетне авторката да държи телефона на мъжа си в нея, и когато прецени, че получава обаждане, на което той трябва да отговори, да му го дава. Кава е тая слободия, обвързан мъж с телефон да получава смс от непознати номера? Ама ха.

Второто ми предложение е, че 80% е твърде малко за една пълноценна връзка. Всички знаем, че 20% са цели пет часа за денонощие, за което време може ехееее. Пълна безотговорност от страна на тоя мъж.

# 1 483
Обикновен СМС по телефона. Мъжът ми няма Facebook, Instagram

# 1 484
Обикновен СМС по телефона. Мъжът ми няма Facebook, Instagram

Е, то пък оставаше да има. Това е само за прелюбодейци, нали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт