Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 636
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 560
Мама на 3ма , може ли д ами кажеш как става ? Ако ти е удобно пиши ми на лични

# 1 561
  • София
Във фейсбук не може.

# 1 562
Явно не става дума за фейсбук.Има други сайтове в които може.
И във ФБ може...
Може ли лични да ми кажеш как.
Защо на лични?
Любопитно ми е за фейса.

# 1 563
И аз знам,че не може.

# 1 564
И във ФБ може...

Ето стъпките за да видите кой от приятелите ви гледа профила ви най-често. Предполагам става и за такива извън листата ви:

https://lifestyle.bg/how-to/razberi-koy-nay-chesto-gleda- … -vav-feysbuk.html

Тези, които не са от "приятелите" ви,  а са ви гледали профила, излизат като " People you may know". Този лист може да намерите на " Friends request" - втората икона от ляво на дясно най-горе в менюто на ФБ.

# 1 565
Grinning Оф, помислих, че има нова опция фейса... Т`ва звучи направо като къртовски труд.

# 1 566
  • София
Ама то и не става. Ако някой е успял, да каже.

# 1 567
В People you may know излизат всякакви. То пък голямо вълнение тип 5 клас...

# 1 568
  • София
И във ФБ може...

Ето стъпките за да видите кой от приятелите ви гледа профила ви най-често. Предполагам става и за такива извън листата ви:

https://lifestyle.bg/how-to/razberi-koy-nay-chesto-gleda- … -vav-feysbuk.html

Тези, които не са от "приятелите" ви,  а са ви гледали профила, излизат като " People you may know". Този лист може да намерите на " Friends request" - втората икона от ляво на дясно най-горе в менюто на ФБ.

А това го знам, но реално излизат хората, с които за най-близкия период,  си писал най-често в месинджъра или са ти коментирали, лайква ли постове.

# 1 569
Това не е вярно. Преди време някакви разбирачи бяха опровергали подобни твърдения.

# 1 570
Стигам до InitialChatFriendsList и просто ми го намира, но няма около него никакви числа, намира ми го като част от текста...

# 1 571
Omnia Vincit Amor,как какви снимки, щом са ме втрещили, не са били на пейзажи, о нейни голи снимки. Ти как би постъпила и какво ще си помислиш виждайки такова нещо в лаптопа на мъжа си?

# 1 572
  • София
Аз знам какво ще си помисля и то не е, че някоя зла, лоша, проклета курва е обсадила мъжа ми.
А че имам льольо, който си е запазил голи снимки на някоя невеста.
Това в контекста на предисторията.

Това с фб не работи. По принцип тези дават приятели, с които си имал най- много интеракции- лайкове, чатове или коментари, а не който ти е гледал профила. Вероятно има начин, но не е от тези, плаващи свободно в интернет пространството.

# 1 573
А какво значение има какви са снимките?
Дори да е с кожух и калпак, или под дърво в парка, за чий са му снимки на други жени, изпратени частно на него?
Изобщо, за какво му е на един мъж да "колекционира" снимки на други жени?
Никак не е задължително да са "голи/еротични/секси" или друг тип снимки.

Ако бях будист и вярвах в преражданията, със сиурност щях да твърдя, че Amour е прероден талибан.
В момента обаче не съм убеден на 100%. Само до към 99% някъде...

# 1 574
  • София
Omnia Vincit Amor,как какви снимки, щом са ме втрещили, не са били на пейзажи, о нейни голи снимки. Ти как би постъпила и какво ще си помислиш виждайки такова нещо в лаптопа на мъжа си?

Че е недорасляк, който няма работа с мен и щом иска да си колекциионира голи снимки на мадами аз нямам нищо против, но без мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт