Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 620
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Да ,считам че  повечето хора минават през живота си прекалено скучно и безинтересно.
Така е, но това се отнася предимно за жените. Живейте го този живот, бе момичета!

Що си мислите, че само чукането прави живота вълнуващ и интересен? newsm78

# 1 606
Че успяха ли да те свалят от адреналиновите облаци?  Като гледам, не са. Още си там.

# 1 607
Да ,считам че  повечето хора минават през живота си прекалено скучно и безинтересно.
Така е, но това се отнася предимно за жените. Живейте го този живот, бе момичета!

Що си мислите, че само чукането прави живота вълнуващ и интересен? newsm78
Не съм споменавал чукането, което си е важно (поне за мен), имах предвид да го живеем този живот, да сме с човек, който ни кефи и да правим нещата заедно, а не да се срамуваме от него.

# 1 608
Че успяха ли да те свалят от адреналиновите облаци?  Като гледам, не са. Още си там.
Не не успяха ...
Но се замислих ,че мога да разпределя още от себе си в полза на нещо друго.

# 1 609
Не не успяха ...

Няма да ти е последната тема.

# 1 610
Не не успяха ...

Няма да ти е последната тема.

Сигурно ... но си струва , като кукла е!

# 1 611
Не за нея, Стейтъм, за теб. Ще омекнеш и адреналинаът ще ти дойде в повече, в други съотношения.
 /Тия емоти са инфантилни. Кой затри старите, питам аз!!!/

# 1 612
Не за нея, Стейтъм, за теб. Ще омекнеш и адреналинаът ще ти дойде в повече, в други съотношения.
 /Тия емоти са инфантилни. Кой затри старите, питам аз!!!/

Разбрахте те !
Накратко изстинах. Уплътнявам си времето на този етап.

По темата . Аз нито мога да простя нито да забравя.
За мен нещата са приключили.
Който и да  ме е обидил , измамил или навредил ще си понесе последствията. Прошка на никой не давам.

# 1 613
А мислил ли си че може да ти се наложи на теб да дадат ако жена ти научи историите ти с Анджелина ?

# 1 614
Не, не си ме разбрал, но не е твоя грешката. Не съм обяснила.
Поука не си си взел, нищо не си променил. Следващият път ударът ще е по-голям за тебе. Ако не схванеш ясно, пак.Казвам, че ще те събори.

# 1 615
Много са ми интересни хората , които си мислят , че парите могат да им осигурят разнообразен живот . Лично аз откакто започнах да изкарвам повече пари нямам никакво , ама никакво време за разнообразен живот , само работа , работа и работа .

# 1 616
Без пари няма как да се пътува често. Мен това ме вълнува, пътува ми се. Как се пътува с малко пари или без?

# 1 617
Не само поука а цял урок научих. Нищо не Е вечно твое а дори когато е твое, изисква грижи , внимание и ДОБРО ОТНОШЕНИЕ!  Дори и най-тъпия има чувства с, които не трябва да се подиграваш.Аз прекалих по всички фронтове и заслужено го отнесох.
Сега чувства вече нямам.
За мен е само уплътняване на времето и секс.

ЗЛОДЕИДА , дано не ми се наложи да искам ,  защото не искам да страда.
 Но пак казвам, че жена ми няма как да научи.

# 1 618
  • София
Баш аз хаха...
Да ти изневери любовницата , да не мислиш че е по-лесно?
А като попрочетох някои теми и мнения и вие дето ме плювахте не сте цветя много!

Не на мен!
Масово хората живеят с 1000- 1500лв на семейство макс ,така че вариантите за разнообразен и интересен живот за тях не са много.  От банкет на банкет ,и море най много.
Който е правил секс в асансьор , вс , в тъмния ъгъъл на дискотека или някъде в коридор или където и да е с нещо чуждо ще ме разбере.
Като чета тук колко оплаквания има от заспали мъже изобщо не ме учудва защо жените поддават.

Да ,считам че  повечето хора минават през живота си прекалено скучно и безинтересно.
И как реши, кой потребител с какви доходи е, и кой къде си е правил секс изпълненията?
Да не се окаже, че повечето от тук потребителки, правят доста по вълнуващи неща от любовницата ти.
Продължаваш да стоиш с поглед малко пред носът си и да не можеш да го разгърнеш.
Баш мъжете, които обичат да обясняват, колко много жени са зле в леглото, са най-скучни там.
Аз още чакам на Манекена подсказка за извънземния секс, но се скри като мишок, но за това пък на думи е най-големия играч.
Жена ти със сигурност знае, но си мълчи, просто е от типа "Желязна лейди", която няма да се издаде. Тя си знае причините, защо така иска.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 22:49 от trikitil

# 1 619
  • София

Но пак казвам, че жена ми няма как да научи.

Докато си жив, винаги има как!
Просто се кръсти да не се случи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт