Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 605
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Аз ще погледна от по- различен ъгъл, няма да коментирам конкретни неща.
Жалко е, че липсата на изневери вече е масово обвързана с обстоятелствата, а не с любовта към другия.

# 1 651
Благодаря за отговорите! Постът ми беше насочен спрямо версията на моята леля. Аз също не одобрявам поведението й, както и това на дъщеря й, защото моето виждане за живота е съвсем различно. Въпросът е да я подкрепя ли за развод, защото виждам че тя го желае с цел да надвие на мъжа си. Ако е само за това няма да го върне свако ми по този начин. Все пак и криви да са ми много близки и заставам на тяхна страна, въпреки слабостите им. Голяма доза леля мо си е виновна. Нека не забравяме, че това нейно мрънкане, може да е от факта, че мъжа и се е държал лошо с нея винаги.

# 1 652
  • София
Ако леля ти поиска твоята подкрепа е редно да я получи. Все пак ти си нейна роднина - не негова. Лоша или добра тя ти е леля. А от там нататък те да се оправят.

# 1 653
Леля ти едва ли чака на твоята подкрепа, за да се разведе. Аз когато поисках развод не получих подкрепа от никой, тъкмо обратното - обвинения и натиск да му дам втори шанс. Ами не послушах никой. Исках за пръв път да послушам моя вътрешен глас. Изпитвах известни угризения, но не за дълго. Успех на леля ти!

# 1 654

Връщам се на свако. Човекът всъщност вече се пренесъл да живее при въпросната любовница, която имала две внучета. Честно замислих се, това не е нормално. На дъщеря си и жена си не дава пари за сметки за храна и не подкрепя по никакъв начин. Само пие и си дава парите на любовницата и демек подпомага косвено чужди внучета, докато дъщеря му още не е създала семейство и живее на квартира. Обръснал се отдолу, това е по характено за младото поколение, но човек, който цял живот не го е правил??!.. Направил си татуировка на тялото, абе луда работа. Сакън да не изтърве нещо от жалкия си живот.

Не знаех,че и над 60 години изживяват пубертет мъжете Simple Smile  Това с бръсненето ме разби направо. Младежите го правят, да, ама над 60 години, за какъв секс говорим изобщо, че и с прическа Simple Smile Изперкала работа. Според мен, нищо не можете да направите, нито да повлияете, просто нищо. Да не се окаже,че любовницата е младичка, 25-30 годишна, а вие да си мислите,че е жена на години, с внучета.
За развод не знам дали има смисъл, по-скоро на дядкото ще му мине мерака много скоро и ще се прибере.Обаче ако видите,че нещата вървят на зле, т.е. ситуацията с любовницата се задълбочава, добре е да се консултирате с адвокат, защото кой знае какви бръмбари може да му вкара другата жена и да останат ощетени леля ти и дъщеря и.

# 1 655
  • София
Смея се от сърце! Simple Smile
Въпреки че, положението е трагично.
От последните теми излиза, че мъжете на 40 вече дават сериозно фира, докато съфорумките с половинки над 50, не се оплакват, ами следват един добър ритъм.
И за ваша изненада- на 60+ доста народ не е умрял, а започва да се бръсне отдолу........

# 1 656
Смея се от сърце! Simple Smile
Въпреки че, положението е трагично.
От последните теми излиза, че мъжете на 40 вече дават сериозно фира, докато съфорумките с половинки над 50, не се оплакват, ами следват един добър ритъм.
И за ваша изненада- на 60+ доста народ не е умрял, а започва да се бръсне отдолу........
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 1 657
Аз пък не спирам да се чудя, откъде е тая информация за "отдолу"? Показал ли се е, що ли?

# 1 658
  • София
Аз пък не спирам да се чудя, откъде е тая информация за "отдолу"? Показал ли се е, що ли?

Не посмях да попитам..... Mr. Green

# 1 659
Е, хайде сега! Човек, като си е у дома, се къпе, преоблича се... Вероятно нямат сто стаи, все е спал в леглото си.

# 1 660
  • някъде в орбита...
Няма как да го кажа по-добре от Lady Cassiopeia Duval Hands Plus1

# 1 661
Видяла го е случайно у тях, гол той не се е крил... Все повече стигам до извода, че свако ми е изкукуригал. Пази боже, не обичам да говоря така.

# 1 662
  • София
Ама те и двата пола оредяват откъм косми долу след 50-60 г. та може и леля ти да го е видяла гол след петилетка суша и да е сравнила в спомените си и да си е помислила, че се бръсне, а пък то... Simple Smile

# 1 663
не виждам нищо чудно мъж на 60+ години да запоне да се бръсне отдолу и да си хване нова жена - независимо дали му е наборка или по-млада както предположиха някои горе - едва ли е на 25-30, но на 40-50 защо не? доста по-млада  е от него, освежил се е отвътре и отвън - вероятно най-вече защото се е отървал от вечно мърмореща съпруга и дъщеря, без тенденция да излезе от дома
"оправдавам го" не е най-точно казано, но го разбирам съвсем добре
а лелята според мен трябва да получи умерена подкрепа от племеницата и да няма плюнки по чичото, за да не се стигне след 1-2-3 години до "ти си виновна, ти ме подтикна да зарежа чичо ти" - независимо каква е обективната истина, хората често изкривяват спомените си според онова, което им е удобно, а то най-често е да намерят друг виновник за бедите си

# 1 664
кажи ако беше с мъж, щеше да си ок, или да се погнусиш?

Взаимно е.моичкиятизневери с жена,семейна,с дете..Ако беше с мъж.....еее...друго....😂

Общи условия

Активация на акаунт