Тема за взаимопомощ при изневяра

• 174 645
  • 1 732
  •   1
Отговори
# 1 125
  • BG
Аз пък покрай моята работа и колежките ми знам за доста случаи, където мъж ерген взема жена с дете/ деца. Така че го има и обратния вариант Wink
Иначе за другото ще обобщя-мъжете отначало се правят на маймуни да ни впечатлят и "вържат", а ние после цял живот за да ги задържим.  Mr. Green На мен обаче ми писна и слязох от въртележката Simple Smile

# 1 126
Изневярата те прави още по-силен, калява те и спира да ти пука за всичко.

Дали? Като гледам някои с години не могат да преживеят травмата, а има доста по-тежки травми в живота...
Не разбра смисъла, изневярата прави изневеряващия по-силен и го калява.

# 1 127
аз не обичам Пирови победи, ще се правя на маймуна, та да не избяга макака. Пак питам , а той няма ли да си зададе въпроса как да задържи.

# 1 128
.... Напоследък покрай работа прехвърлям по някоя дума с мъже м/у 40 и 55г  за жени над 35г или 40г или пък с деца- много гадно се изказват - не ми е удобно да го пиша; както и защо мъжете кръшкали.

Не знам що за порода са тези хора, но имам чувството,че подобни екземпляри между 40 и 55 г. си въобразяват, че са на 25...Той и моя бившия така.Лети в облаците с младата мацка, до кога ли, кой знае Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Докато му свършат паричките...Пък може мацето да е се е влюбило в него наистина, кой знае!

# 1 129
Че какво има да му се калява на изневеряващия, той нали си е силна и свободна душа, случайно впрегната в някакви си там отношения - горкия Simple Smile

летящата, не знам къде летиш, но то излиза, че на мен 55 годишни мъже щели да ми се назлъндисват и да ме не щат, пък моя е на 38. Така че не се връзвай Wink

Моят бивш правеше опити да ме приобщи към йогите и йогийските практики в началото. Аз дадох здраво заден и грам не съжалявам. Като не върви - не върви Simple Smile

# 1 130
изневеряващия не виждам как точно се калява с това. Криейки го, единствено показва, че иска да се съобразява единствено със себе си и няма топки да каже - абе не ме кефиш вече, ето ти свободата да си намериш другарче, пък аз ще си жонглирам.

Bianca, аз казвам какво са ми казвали на мен мъже и най вече, че портфейла е в права пропорционалност на наглостта. Радвам се, че си си намерила другарче, предвид това, което сподели. А иначе да, хора всякакви

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 20:39 от летящата

# 1 131
Малко сте крайни в обобщенията. Всички мъже няма как да са еднакви по отношение на нещо иначе нямаше да продължите да търсите различен след като се разочаровате от един. Изглежда свястните по всичките ви критерии не са чак толкова много и се иска повече късмет за да се попадне на такъв.

# 1 132
Малко сте крайни в обобщенията. Всички мъже няма как да са еднакви по отношение на нещо иначе нямаше да продължите да търсите различен след като се разочаровате от един. Изглежда свястните по всичките ви критерии не са чак толкова много и се иска повече късмет за да се попадне на такъв.
Да не би пък свестните жени да са много?

# 1 133
Взаимно е.моичкиятизневери с жена,семейна,с дете..Ако беше с мъж.....еее...друго....😂

# 1 134
Наистина не са много свестните, и мъже, и жени.
Аз съм свестен и добър човек, но моя си намерил по-свястна, по неговите критерии.

# 1 135
Наистина не са много свестните, и мъже, и жени.
Аз съм свестен и добър човек, но моя си намерил по-свястна, по неговите критерии.

Моя пък твърдеше, че съм най-добрата майка, но голямата му любов била друга...

Не знам точно какви му бяха критериите...не мисля че е имал такива! Просто тя го караше да се чувства така, както никога не се бе чувствал...еех! 😊

# 1 136
Понеже свестен е субективна преценка затова и писах "свестен по всичките ви критерии". В една друга тема навремето жена на 45 търсеше само някой да е чистоплътен и да се отнася човешки с нея като критерий и се оказа, че дори и това било проблем. Ако се търси почти идеален човек проблема става вече сериозен независимо от пола.

# 1 137
момичета, за съжаление мъж сам (на колкото и да е години/визия/пари) почти не съм срещала. За жените обаче е точно обратно - пълно с готини ( е да, не са на 20, но изглеждат супер ), образовани, с прилични доходи, но сами. Хваща ме страх дори и за мен понякога Sad

Няма и да срещнеш, защото обикновено се пропиват и си умират сами като кучета. Някой приятел по чашка случайно ги открива.

# 1 138
Да не би пък свестните жени да са много?

Не. Но жените по-лесно се адаптират, променят се спрямо партньора.

# 1 139
Докато са по-млади всички се нагаждат един спрямо друг. Идеална съвместима комбинация едва ли ще се случи и са необходими компромиси, които постепенно стават навик. На по-късна възраст определено се съмнявам, че хората са толкова адаптивни и затова съвсем не е рядкост да избират да живеят сами. Лошото е, че така предпочитат да живеят вече и много от по-младите хора.

Общи условия

Активация на акаунт