Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 63 014
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Привет и от нас!
Ние още сме със сополи, края им не се вижда направо....
Нищо не съм готвила, защото ще ходим насело при свекърите и каквото направят те това ще ядем.Някак не ми е празнично обаче Sad. Искам да е утре и да си се приберем вкъщи...
Весели празници и много здраве на всички

# 376
Ужасен е тоя грип ... малката яде когато тя реши снощи яде боб днес хапна по малко ,изяде цяла паничка с кисело мляко за закуска.Желая весели празници и бързо оздравяване на всички.

# 377
Момичета весело посрещане на празничната нощ и Весела Коледа нека бъде.
Нека бързо да оздравяват болните и да сме щастливи и със семействата си на празниците.

С бейби вака изсмуках сто тона сополи от това дете.

С ММ се спретнахме и за нула време седем манджи спретнахме.
Аз много си я уважавам Бъдни Вечер и тази ни е първата в къщата, миналата бяхме в майка.
Беба също ще е с нас и ще яде от трапезата, като нас.

# 378
весело посрещане на празничната вечер благодаря ви за всичко момичета ! Бъдете живи и здрави и винаги със близките си.

# 379
И на теб, Анита Hug

# 380
Ние вече сме доста по добре. Снощи спа като пън, събуди се само два пъти, в 4.30 и 7.00 часа. Това не се е случвало от поне 4 месеца. Хрема почти няма, но нослето още е малко запушено.  

Ани страхотна сладурана. Дядо Коледа ли и донесе това конче?

Весела Коледа момичета. Дано всички желания бъдат сбъднати на този светъл празник. Пожелавам на всички да посрещнем Новата Година здрави и щастливи.

# 381
Да бъде Коледата Ви незабравима, а годината - неповторима!
Да сте здрави, весели, засмени и от Бог благословени!

# 382
  • Варна
Весела Коледа момичета!
Пожелаваме Ви много здраве!
Безкрайно щастие, много весели моменти и пъргави дечица!
Christmas Tree
Nature Snowman Nature Snowflake
Gift

# 383
Весела Коледа, момичета! Да сте живи и здрави вие и мъниците! Two Hearts
Аз малко го окърших с коляното и не съм писала, че бях много крива. Сега съм малко по-добре, дано да е минало. За капак още кашлям. Малкото зверче още държи фронта, макар че от вчера нещо подкихва...дано да се разминем, че като ви чета ми се изправя косата. Sad

# 384
Честита Коледа момичета бъдете живи и здрави и много щастливи и винаги със семействата си .
steisi77 това конче и е за рождения ден .За Коледа получи образователното куче и триколка .А аз не получих нищо от баща ми и мъжа ми тази година .Баща ми купи триколка за малката и за мен. Само прабаба ми даде 20 лв Sad

# 385
Честита Каледа! Бъдете живи и здрави, и благословени!
Ани, много е хубава малката. То и аз нямам коледни подаръци от наще, само за детето дават, ама и така трябва Simple Smile.
Днес е направо пролет навън и малкия вилнее на двора след една котка:).

# 386
  • София
Честита Коледа! Да бъдем по-здрави, по-спокойни и щастливи!

Дядо Коледа донесе едно пеещо и тануцващо пате. Много е готино Grinning След толкова игра сега героят е уморен и спи.

ММ обаче се разболява и той е завит през глава. Уф Sad

Времето и при нас е страхотно и като се наспат, ги вадя на разходка. Дано има още слънчице.

# 387
Ние бяхме в Южния парк и беше много хубаво. Само малкият, ако ходеше след нас, а не накъдето той си знае! Ако пък и си чуваше името и/или идваше, като го извикаш, щеше да е просто страОтнооооо Mr. Green

# 388
Честита Коледа! Много усмивки и здрави дечица на всички Simple Smile И татковци здрави, че нали знаете за мъжкия грип Sweat Smile, пък ние майките сме железни.
Скрит текст:

Мойто джудженце тая сутрин със събуждането се метна да ме целува, ама истинска целувка, а не както обикновено само да ме лигави и да се търка по бузата ми. Направо ме разтопи Heart Eyes

# 389
  • София
Слънце не хванахме, но с Малчо се разходихме малко. ММ е в леглото с 38,5. Sad

Фиффи Много истина има в този клип, много истина Joy

Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт