Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 63 031
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Малката се оправя кашля по -малко ,но това не ядене ме убива . Няколко лъжички супа,Ам , кисело мляко и някоя солета хапва.Ще полудея вече...Аз днес се реших 40 Мин на Еконт беше лудница.... Ние няма да си разменяме подаръци с мъжа ми взехме на малката образователното куче  и тя много му се кефи

# 361
Здравейте момичета!
И нас не ни подмина хремата, но този път беше много странна. С прахосмукачката не излизаше нищо, а нослето му е запушено. Суполите излизаха само след кихавица.  Спука се да киха това дете две денонощия. Водих го на педиатър всичко е окей гърло, гърдите и уши каза, че най вероятно е от зъбите. Изби един предкътник и още два са тръгнали до седмица две каза, че ще избият. Изписа ни противовирусен сироп за имунната система и спрей за хремата. Слава богу днес вече е по добре, дори снощи успя да поспи.

Lid Моят също не се заиграва много. В повечето случаи бяга из стаята пиейки  вода. Научи се да се върти около себе си с един крак. Сега го гледам, че започна да ходи и назад. Чакам и аз момента,  в който ще започне да се заиграва с часове.Joy

# 362
Чакам и аз момента,  в който ще започне да се заиграва с часове.Joy
Такъв ще има ли?!

# 363
  • Варна
Чакам и аз момента,  в който ще започне да се заиграва с часове.Joy
Такъв ще има ли?!
Joy по скоро не...
Може би минути да нооо часове нее... Мама винаги трябва да е там да види нещо,
да помогне за нещо, да даде нещо
Сами играят 10-15 мин. Иии им става скучно Joy докато не станат на 4-5 тогава дааа ще си починем Sweat Smile

# 364
И ние сме в отбора с хемата, даже пратих ММ да купува Бейби Вак.
Беше тежка нощ, а ме чака сто тона готвене Joy

За играта - играят най-добре с други деца, сами - не. То е нормално, детето се учи да живее поддържавайки на възрастните чрез играта.

Бързо да оздравяват всички дечица.

# 365
И ние не спахме. Ангина. Няма да готвя, а се бях подготвила. Отиваме сега в Токуда. Ще взема нещо от топлата витрина на Била.

# 366
Пош, как разбрахте, че е ангина? Ние онзи ден, като ходихме, казаха, че е близо до нея, но няма още гнойни налепи, та сме отишли навреме. Црп-то обаче беше супер и сме само на инхалации плюс сироп. Дано и при вас така да се развият нещата.

# 367
Ами видях налепите. А и такава висока Т е типична за ангина.
Докторката потвърди. Аугментин.

# 368
  • София
Disappointed

Пош Disappointed Пожелавам Дядо Коледа да донесе най-желаните подаръци! И дано следващата година да е по-здрава и по-успешна!

Мъжете ми легнаха да спат. Гушкат се 3-мата - ММ, малкия и котарака на леглото. Joy Аз имам задача - да направя сарми. Правя ги много яки, ама хич не ми се почва да ви кажа... Другото, което обмислям, са едни соленки. Май е добре да почвам, докато никой не ми се пречка из кухнята. После може и да успея да се изкъпя Blush

# 369
Пош, дано премине възможно най-бързо! Дори и с неща от топлата витрина, важно е, че си със семейството! Гуш!

Мисис, и аз въртях снощи до 01 сърми - правя ги малки колкото нокът. Имам още коледни меденки, напукани сладки, тирамису, баница, питка, яйчна салата, печено пиле. От три нощи седя до 02-03 да готвя. Поне днес ми остава само да опека питката, тестото го замесих снощи. И мисля да приключвам, който от гостите е недоволен - има и отворени ресторанти.

Весело посрещане на празника! И дано Дядо Коледа донесе на всеки желаното. А аз от сърце желая на всички най-вече здраве! ❤

# 370
  • София
Ехаааа, lid! Аз имам снежанка, от магазина Joy

# 371
Ех, Пош Sad Много се надявах да мине леко.

Lid, ти голямо готвене :O Аз миналата година бях така. Тази година какво?! Нищо Joy Утре бабата, ако направи баница, ще ядем. Ако не, имам чипс!

# 372
Вие не сте хора, брее! Ние днес уж щяхме да постим, как да ям сега боб със содена питка след менюто на Лид. Официално си поканена в Сао Пауло, ще живееш в нас да ни готвиш Joy, децата ще си играят (часове едва ли ама колкото - толкова Yum) и всичко ще е цветя и рози. За чистене поне няма (много), само трябва да купя една мушама и да я постилам под стола на наследника, че след него някой може да се наяде от пода.

Ние днес поспахме вкупом до 9:30, е аз естествено бях принудена да отварям млечния бар към 6 сутринта и имаше известен нервен пристъп като затвори заведението, ама пак съм доволна.

Вече сме в празничен режим, почиваме до 7 януари. Аз уж щях да спирам работа, но естествено планираното за приключване още си стои, че все някой се тутка. Ще ида и януари, пък да видим.

Поне вече се пооправи Бонбонът, минаха обривите, няма температура. Във вторник ще ходим на преглед, за да видят ушите дали са ОК след антибиотика.

Много здраве и скорошно оздравяване на Болничките и весели празници на всички Kissing FaceKissing Heart

# 373
Малката още точи сополи,но поне не вдига температура.
И аз сега почвам да готвя,но само питка,чушки и боб,другото от магазина. 😂
Хубав празник на всички! 🤗😘🎄

# 374
Абе хванах  се и аз да посготвя. Начиии спешното на Токуда беше фрашкано с болни деца. Сигурно имаше 30....

Общи условия

Активация на акаунт