Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 62 985
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Присъединявам се към клуба на недоспалите. Снощи до малко след полунощ имахме гости, а Дария се събуди с рев в 3:30 -  с 38 градуса тоя път. Не мога да разбера каква е тая температура посред нощите само, и то през ден? С Панадол закрепихме положението, но за цялата нощ съм спала два пъти за по два часа само и в 6 трябваше да идвам да отварям аптеката. Пък тук от луд по-луд цял ден... само с конкурс избирани влизат.

Успешно изкара иначе Дария на яслата цял ден в петък - даже е яла тоя път. И като се прибра си изяде всичко, което отдавна не се беше случвало.

# 541
  • София
Хоп и аз! Разбрахме се с ММ, че днес ще спа. Оставиха ме до 13:00 да се наспа. Ходили са на кафе Grinning малкият заспал после. Явно е бил доста уморен, защото дори на ръце го е носил до нас и не се е събудил. Удари му 2 часа сън в леглото и станахме двамата. Страхотен съботен ден!

# 542
Моят с 39 градуса Sick

# 543

Бързо да спада и да няма повече.

# 544
Имам дежа вю Crazy

# 545
Кристи, .... аз съм с 39 и като знам как се чувствам си представям какво му е на малкото човече... Гуш

Мисис, направо ти завиждам.😂 Не съм спала до 13 откакто родих.😂

Инер, работа, университет, бебе! Евала!

# 546
Еее, Кристи ,откъде? Нали не бе на ясла тази седмица?!

# 547
Дано е само от зъб=температурата.

# 548
Беше. Пуснах го от сряда.

# 549
Офффф, е стига се..... Сополи има ли?

# 550
За момента няма нищо, но вече пет часа не мога да сваля температурата. Давах панадол и нурофен, пробвах с оцет. Звънци. Отивам към спешното, преди да имам още една страхотна нощ :-[

# 551
  • София
За момента няма нищо, но вече пет часа не мога да сваля температурата. Давах панадол и нурофен, пробвах с оцет. Звънци. Отивам към спешното, преди да имам още една страхотна нощ :-[
Dizzy Face И ние тия дни вдигахме по нощите, ама още с една дозичка Панадол пада. При вас много устойчива тая температура! То дори няма какво да дадеш друго, освен евентуално новия Хексалгин кидс на Сандоз. Аз ще видя ние тая вечер как ще сме и ако пак има, в понеделник сутрин се отправяме с бодра стъпка към лекарката. И аз имам надежда да са зъби или нещо от ваксината, но като гледам общите симптоматики, най-вероятно ще да върлува някой приятен ясленски вирус.

Лид, аз съм с хиляда дини под една мишница постоянно. В деветия месец на бременността се явявах на държавните изпити от предишното висше, после веднага след раждането се юрнах на уроци за новата КСК, лятото бях на приемни изпити и след две седмици съм в сесия. Животът ми е такъв рок'н'рол, че няма просто накъде повече Joy

# 552
Cristi дано спадне и да спи съкровището пиши как е минал прегледа Sad

# 553
Има налепи, още не е ясно дали е за аб или ще се окаже вирус. Чакам до утре, евентуално пускам пкк и почвам аугментин, ако се наложи. Иначе поне три дни щял да бъде с температура. Чудно!

# 554
Стискам палци, Cristi! Дано да са зъби само.

Общи условия

Активация на акаунт