Сватба 2018 - III-та част

• 48 097
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Аз не очаквам да са там едва ли не 24/7, но поне да може да да се направи уговорка в удобен и за двете страни ден и час. И като се направи да не се отказват в последния момент.

# 31
  • София
Абсолютно си права, много несериозно отношение...

# 32
Аз се чудя, ако не се бяхме обадили да кажем, че тръгваме, какво щеше да стане? Дали щеше да се сети да ни предупреди да не отиваме? Или вече отишли на място щеше да ни отсвири.

# 33
  • София, България
Попаднах на някакъв хотел Рамада в София (който ако не се лъжа преди беше Princess).... някой виждал ли го е? Балната зала ми се вижда доооста голяма и светла, та някоя двойка ако има повече гости, могат да го погледнат. Simple Smile

# 34
Попаднах на някакъв хотел Рамада в София (който ако не се лъжа преди беше Princess).... някой виждал ли го е? Балната зала ми се вижда доооста голяма и светла, та някоя двойка ако има повече гости, могат да го погледнат. Simple Smile
Аз през годините съм била там на сватба и на Коледни банкети, последно 2015 г. Моя колежка пък беше там за НГ 2016 г. и остана доволна. Залите мисля, че са две. Била съм в голямата, която е за от 250 до 500 човека. Има подвижни прегради и така става малко по-малка. Лично аз не я харесвам. Без прозорци е.  Леко задушно става, въпреки че има вентилация. Иначе предлагат хубава храна.

# 35
И аз не мога да повярвам какви са тези управители на ресторанти...
Аз работя от 8 до 17ч, а мъжът ми от 9.30 до 18.30ч, как бихме могли в тяхното работно време да ги хванем?
Когато искахме да отидем до нашия ресторант, направих уговорка с управителката /те там са мъж и жена управители/, жената щеше да дойде специално за уговорката ни в събота и то следобед, въпреки че явно не трябваше да е там, защото ѝ звъннах, че няма да успеем да отидем и тя ми благодари, че съм се обадила, тъй като тъкмо щяла да тръгва към хотела, а той е малко извън града. В крайна сметка тогава мъжът ми успя да отиде /пробва си късмета/ и се оказа, че другият управител е там и му обясни всичко необходимо. Въпросът е, че ми направи добро впечатление, че жената щеше да дойде специално заради нас, да ни каже условията и да ни покаже ресторанта.

# 36
О и аз като обикалях беше лудница...на златни пясъци повечето хотели искаха предварителни уговорки и то до 17часа...и общо взето ходих по 4-5 пъти...много беше много неприятно ..от мястото което си избрахме ни посрещнаха толкова мило и любезно ,че се влюбихме още тогава

# 37
Момичета, нещата от Алиекспрес за колко време ви пристигнаха, защото се чудя и аз дали да поръчвам от там?

# 38
  • София, България
Моите за около месец Simple Smile сравнително бързи ми бяха простиганията на пратките.
Но сега е след 11.11 когато имаха намаления и може и да има забавяне. Много е относително за колко време ще пристигне. Всичко е късмет в общи линии Simple Smile .

Според мен този хотел е хубав за големи сватби. За това и го споменах, ако някой си търси голям хотел. Другият, за който се сещам е Парк хотел Москва, ама не съм особено очарована от Коледното парти на танците ни. (Просто няма друго голямо място, което да ни събере 400 човека.)

# 39
Хах, вчера в последния момент (това ще рече към 17:45 - а ние бързахме да стигнем там до 18-18:10) се обади въпросната управителка да ни каже, че трябвало да си ходи. НО щяло да има човек, който поне да ни покаже залите, понеже иначе са заключени. Иначе тя щяла после да се обади да се разберем кога да се видим...Значи дотук 3 уговорки. Отиваме ние, питаме за този въпросния човек. Някакво девойче на рецепцията започва да ни обяснява като на първолаци как управителката работела САМО до 17 ч. Абе, викам, госпожице, идваме не защото ни е скимнало така, а защото жената каза, че поне ще има някой да ни покаже залите. Хеле-хеле, дойде един левент и ни ги показа. Хубави са наистина. Сега, за да сме сигурни, че ще намери време за нас, се разбрахме с годеника ми да се уговоря с нея за по-ранен час през деня и двамата да излезем по-рано от работа....Такова е положението.
Друг от подходящите ресторанти вече е зает за нашата дата.
Надявам се после поне с ди-джеи и фотографи да няма такъв проблем с уговорките, че ако започнат и те с претенциите, до август месец, нервите ми съвсем ще изтънеят. В крайна сметка, уж аз трябва да съм тази с претенциите и капризите, а то какво се оказа... Smile

# 40
  • София, България
Ах лелееее! Никакъв ли друг ресторант няма? В смисъл ако от сега е такава управителката, за какво говорим просто.... Тя утре кой знае как ще си спази и уговорките за условията по ресторанта. Защото, каквото и да си говорим, реално договори с условията за ползване на ресторант много рядко се подписват. Тя ако така се отмята за едната среща в последните моменти?!?! Dizzy Face

# 41
  • София
Хах, вчера в последния момент (това ще рече към 17:45 - а ние бързахме да стигнем там до 18-18:10) се обади въпросната управителка да ни каже, че трябвало да си ходи. НО щяло да има човек, който поне да ни покаже залите, понеже иначе са заключени. Иначе тя щяла после да се обади да се разберем кога да се видим...Значи дотук 3 уговорки. Отиваме ние, питаме за този въпросния човек. Някакво девойче на рецепцията започва да ни обяснява като на първолаци как управителката работела САМО до 17 ч. Абе, викам, госпожице, идваме не защото ни е скимнало така, а защото жената каза, че поне ще има някой да ни покаже залите. Хеле-хеле, дойде един левент и ни ги показа. Хубави са наистина. Сега, за да сме сигурни, че ще намери време за нас, се разбрахме с годеника ми да се уговоря с нея за по-ранен час през деня и двамата да излезем по-рано от работа....Такова е положението.
Друг от подходящите ресторанти вече е зает за нашата дата.
Надявам се после поне с ди-джеи и фотографи да няма такъв проблем с уговорките, че ако започнат и те с претенциите, до август месец, нервите ми съвсем ще изтънеят. В крайна сметка, уж аз трябва да съм тази с претенциите и капризите, а то какво се оказа... Smile

Това за къде се отнася? И ние имахме малко премеждия с управителката ама все пак успяхме да направим някаква среща. Smiley После обеща да ни прати други менюта, нови, обаче я чакахме близо месец... та едва вчера ги прати с извинение за закъснението. Само дето бяха още по-отвратителни и от другите. Има ли някой, който харесва ресторанта си, но не е ок с менютата... все са някакви извъртяни простотии, от които даже не можеш да разбереш какво ще има в чинията Smiley Все пак по-възрастните не са свикнали с тези италиански и френски вкусове и малко се притеснявам, че няма да останат доволни. Thinking

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 10:19 от Veronika Ivanova

# 42
  • София, България
Аз за това съм супер доволна от Акорд. Понеже менюто им е елементарно и не е някакво завъртяно с ---арпаджик, рукола, киноа, чия и пр. Да, човек би казал, че за тия пари е логично да ти направят прекрасната чиния с някое засукано ястие, но поне знам, че на гостите ще им е вкусно и ще си изядат яденето, а няма да ровят като кокошки в чиниите Grinning

Давайте някакви идеи за торта? Аз гледам от тези голите торти, но някак не са ми толкова красиви Frowning1 А пък тортите с фондан са ми прекалееено тежки и гадни Sad Започвам да обмислям идеята с 1 торта за рязане и 1 торта за ядене....

# 43
  • София
Аз за това съм супер доволна от Акорд. Понеже менюто им е елементарно и не е някакво завъртяно с ---арпаджик, рукола, киноа, чия и пр. Да, човек би казал, че за тия пари е логично да ти направят прекрасната чиния с някое засукано ястие, но поне знам, че на гостите ще им е вкусно и ще си изядат яденето, а няма да ровят като кокошки в чиниите Grinning

Давайте някакви идеи за торта? Аз гледам от тези голите торти, но някак не са ми толкова красиви Frowning1 А пък тортите с фондан са ми прекалееено тежки и гадни Sad Започвам да обмислям идеята с 1 торта за рязане и 1 торта за ядене....

То и аз исках в Акорд, ама от къде да знам, че е зает за цялата 2018 още от преди няколко месеца. Smile Все пак си получих годежния пръстен на скоро, а не преди 2 години Smile нооо както и да е намерихме си нашето местенце.

# 44
  • София, България
Хахах да абсолютно... там трябва 2-3 години по-рано да почнеш организацията Grinning Grinning Сигурно вече и за 2019 записват Close

Общи условия

Активация на акаунт