DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 506
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, благодаря за компанията и коментарите! bouquet bouquet bouquet

Болно ми е за Назлъ,за всичко и за всички да мисли!Сега ако и Хакан стане съдружник по този нов проект,да му мисли Ферит! Peace

# 196
Тъй де,толкоз серии Назлъ беше на мушката-сега е ред на Ферит!Казах ви,че ще ги разделят ,че и разведат-да може после Ферит да си я поиска от баща и както им е обичаят!

Булут ще вкара вуйчо си в пътя!

Голямата идненада за мен ще е Демет.Струва ми се,че тя ще даде на Ферит записа.Все си мисля за думите на Ферит-толкова години живееш с Хакан,не може да не знаеш нещо.Ако разбереш ще ми кажеш нали?И си мисля,че тя ще му каже и за Хакан и за плана между него и Пелин!

# 197
  • Плевен / София
Момичета ,направо останах  smile3505 какво толкова го разтърси Ферит тази Пелин ...не мога да разбера...ако всички чувства към нея са останали в миналото ...какво толкова го мисли сега....това, че е направила аборт за мен е /-/ а не /+/...
Очаквах друг Ферит да видя...
Благодаря ви за коментарите и компанията....

# 198
Бясна съм от поведението на Ферит. Това не е истинският Ферит, а клоунинг, друго обяснение нямам. Колко съди Назлъ, че провалила сватбата и на всичкото отгоре отишла директно в прегръдките на Дениз, че не я било грижа какво ще кажат хората около тях и какво ще стане с Булут. Била объркана и шокирана от бързия развой на събитията - не можело да бъде объркана и шокирана. Ама той може. При това, вече женен мъж, пфу.  ooooh! Не можело служителите му да закъсняват и да причиняват нередности, ама той може, щото видите ли, бившата искала да се поразходи.  Ей, Богу, много му набрах. Не мислех, че някога ще ме изнерви до такава степен. Преди красотата му ме успокояваше, ама сега искам да го пребия едно хубаво с точилката на Назлъ и да му направя безплатна реконструкция на лицето.  fight

Назлъ ще излезе най-отговорният, зрял и трезвен човек от всички. Дори, когато импулсивността я обземе, рядко греши или преценява грешно.  Naughty Бягството от Ферит, Пелин, чувствата на Дениз към нея. Може и да не знае как да реагира в дадена ситуация, обаче вътрешно усеща и знае кой е прав и кой крив.

Благодаря за компанията, беше ми много приятно, както винаги.  Hug Лека нощ!

# 199
  • Враца
Много съм разочарована от цялата серия и от Ферит също  Naughty
Едно малко гласче ми казва че другата серия ще е серията на НазФер  Praynig крайно време е да се опомнят, да спрат с ината и най-накрая да си признаят че се обичат  ooooh! не усещат ли че от всички страни ги атакуват и трябва да са сплотени и здраво застанали един до друг не знам  ooooh!
Благодаря ви за всичко момичета  Hug
Сега бате Енгин като го няма не знам кога ще разбираме дали ще имаме фраг  ooooh! ooooh!

# 200
Привет,момичета. Много съм разочарована от тазвечершната серия. Толкова внимание отделиха на тази Пелин...чак ми писна от нея. Прави се на честна,лъже го в очите а той много ги разпознава-веднага и се хвана на въдицата. Жалко за Назлъ...и аз да съм и аз бих се оттеглила по този начин. Дори и да го е излъгала за заема,тя го е направила за да не опира до него финансово. А той вместо да се прави на бизнесмен можеше да се заинтересува от делата в ресторанта и най-малкото да и купи поне един нов телефон. Но той е зает сега да се размахва с Пелин насам-натам. Много жалко,наистина много ме е яд за отношенията им. Бавно но сигурно вървяха напред,а сега с един замах ги пратиха толкова назад,че освен с обяснение в любов,не виждам как ще се оправят. Асуман за пореден път доказа колко е посредствена с глупавите си поспъпки,дано Дениз се появи на време иначе ще и откъснат китката... bouquet
Дано пуснат нещо хубаво в трейлъра за новата серия,иначе ще си загубят аудиторията като цяло. Лека вечер Ви желая  Hug

# 201
Бясна съм от поведението на Ферит. Това не е истинският Ферит, а клоунинг, друго обяснение нямам. Колко съди Назлъ, че провалила сватбата и на всичкото отгоре отишла директно в прегръдките на Дениз, че не я било грижа какво ще кажат хората около тях и какво ще стане с Булут. Била объркана и шокирана от бързия развой на събитията - не можело да бъде объркана и шокирана. Ама той може. При това, вече женен мъж, пфу.  ooooh! Не можело служителите му да закъсняват и да причиняват нередности, ама той може, щото видите ли, бившата искала да се поразходи.  Ей, Богу, много му набрах. Не мислех, че някога ще ме изнерви до такава степен. Преди красотата му ме успокояваше, ама сега искам да го пребия едно хубаво с точилката на Назлъ и да му направя безплатна реконструкция на лицето.  fight

Благодаря за компанията, беше ми много приятно, както винаги.  Hug Лека нощ!

Само да не започне сега да обвинява Назлъ ,че си е тръгнала и да иска да я накаже наистина с Пелин.Тогава връщане назад няма да има!

Защо не ни пускат фрагман!И без това сме достатъчно нервни и ядосани!!!

# 202
  • София
Аз не гледах серията, но ми харесва, че Назлъ е заминала. Да видим сега как ще я връща.

# 203
Аз не гледах серията, но ми харесва, че Назлъ е заминала. Да видим сега как ще я връща.

Мише,серията трудно ще я изгледаш!Аз получих главобол след първия час.Мнооого Пелин,Хакан,Демет.Образа на Асуман отново го забиха.За Ферит не ми се говори!Фатош и тя не знае с кого иска да е-приятелка с целия свят!Само Назлъ усети Пелин,но какво може да направи като Ферит върви след бившата ,която го лъже,а той и вярва!

# 204
Аз не съм разочарована от серията- интересна беше, независимо някои събития, които не ни харесват...имаше и комични моменти Wink  
Но без прекрасните ни момичета"подсказвачки" нямаше да разберем основните неща. Сърдечно благодаря за преводите, подсказките и разясненията bouquet bouquet bouquet

Благодаря и за приятната компания bouquet

# 205
Момичета,благодаря на всички,че бяхме заедно и тази вечер!Не ми се пише повече-нека преспя и утре да видим дали ще ми е минало! Hug Hug Hug

# 206
  • София

Мише,серията трудно ще я изгледаш!Аз получих главобол след първия час.Мнооого
Скрит текст:
Пелин,Хакан,Демет.Образа на Асуман отново го забиха.За Ферит не ми се говори!Фатош и тя не знае с кого иска да е-приятелка с целия свят!Само Назлъ усети Пелин,но какво може да направи като Ферит върви след бившата ,която го лъже,а той и вярва!
Значи ще се гледа с мишката. Окепазиха ли добре образа на Ферит?! Crossing Arms Екипът да запрята ръкави и да пише общи сцени, ако не искат наистина да финализират безславно.

# 207
Момичета, яко сте яхнали метлата гледам. afwitch afwitch afwitch
Не съм разочарована от серията, не знам защо. Твърде малко разбрах от нея, затова отказвам да се ядосвам, докато не я видя и с думичките утре. Подозирам, че нещата няма да са толкова черни и половината от тях не са както ни изглеждат от пръв поглед.

Цитат
Преди красотата му ме успокояваше, ама сега искам да го пребия едно хубаво с точилката на Назлъ и да му направя безплатна реконструкция на лицето.  
С   това направо ме разби. Самби,  Hugуникална си, както винаги.
Мога да си легна с усмивка.
Момичета, благодаря ви за приятната компания, за преводите и подсказките.И не се ядосвайте. Сега просто ни дължат един романтичен фраг, полага ни се.

Лекичка!

П.П. Откъсчета с превод на руски.

https://vk.com/vichnevuy_dom?z=video-132999259_456239150%2Fb7064 … l_wall_-128025271

https://vk.com/vichnevuy_dom?z=video-132999259_456239151%2F56e9f … t_-132999259_3703

# 208
Назлъ ще  докаже и сам война е воин  Hug за Ферит тази вечер и аз оставам без думи  smile3505 изненада ме с тази негова летаргия с Пеликанката  hahaha Той добре видя и осъзна реакцийте на Назлъ но не предприе никакви по-сериозни действия  ooooh! заслужава си сега тичането но да видим колко голямо ще е  ooooh! ooooh! ooooh!

Мслеше си ,че Назлъ му е в кърпа вързана. Crossing Arms Сам си призна ,че в нея има нестихваща енергия  Naughty е има възможността да се опита да потуши този огън  но не вярвам да му е лесно  Naughty
Момичета и аз ви благодаря за прекрасната компания за преводите и подсказките .Ще очакваме неочакваното пък да видим кой пръв ще се сдаде дали Ферит или Назлъ. Hug Сллед тази серия можеха да ни отпуснат един малък фраг ама вече така им свикнахме с номерцата ,че нищо не ни  и прави впечатление. Tired

Наистина и аз съм в голям шок от реакцийте на Ферит  Tired Tired Tired изобщо не мога и не искам да повярвам ,че  изпадна в тази летаргия  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 209
Дъгичка Hug благодаря за откъсите с превод Peace

С това клипче ви пожелавам " лека нощ" Heart Eyes

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240213%2F6d … l_wall_-146912950

Общи условия

Активация на акаунт