Болно ми е за Назлъ,за всичко и за всички да мисли!Сега ако и Хакан стане съдружник по този нов проект,да му мисли Ферит!

какво толкова го разтърси Ферит тази Пелин ...не мога да разбера...ако всички чувства към нея са останали в миналото ...какво толкова го мисли сега....това, че е направила аборт за мен е /-/ а не /+/...
Не можело служителите му да закъсняват и да причиняват нередности, ама той може, щото видите ли, бившата искала да се поразходи. Ей, Богу, много му набрах. Не мислех, че някога ще ме изнерви до такава степен. Преди красотата му ме успокояваше, ама сега искам да го пребия едно хубаво с точилката на Назлъ и да му направя безплатна реконструкция на лицето. 
Бягството от Ферит, Пелин, чувствата на Дениз към нея. Може и да не знае как да реагира в дадена ситуация, обаче вътрешно усеща и знае кой е прав и кой крив.
Лека нощ! 
крайно време е да се опомнят, да спрат с ината и най-накрая да си признаят че се обичат
не усещат ли че от всички страни ги атакуват и трябва да са сплотени и здраво застанали един до друг не знам 

Не можело служителите му да закъсняват и да причиняват нередности, ама той може, щото видите ли, бившата искала да се поразходи. Ей, Богу, много му набрах. Не мислех, че някога ще ме изнерви до такава степен. Преди красотата му ме успокояваше, ама сега искам да го пребия едно хубаво с точилката на Назлъ и да му направя безплатна реконструкция на лицето. 
Лека нощ!

Екипът да запрята ръкави и да пише общи сцени, ако не искат наистина да финализират безславно.

уникална си, както винаги.
за Ферит тази вечер и аз оставам без думи
изненада ме с тази негова летаргия с Пеликанката
Той добре видя и осъзна реакцийте на Назлъ но не предприе никакви по-сериозни действия
заслужава си сега тичането но да видим колко голямо ще е

Сам си призна ,че в нея има нестихваща енергия
е има възможността да се опита да потуши този огън но не вярвам да му е лесно 
Сллед тази серия можеха да ни отпуснат един малък фраг ама вече така им свикнахме с номерцата ,че нищо не ни и прави впечатление. 
изобщо не мога и не искам да повярвам ,че изпадна в тази летаргия
благодаря за откъсите с превод 

Препоръчани теми