DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 502
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
И аз да се включа в общия хор....Не писах по-рано, щото ме беше яд.... Слаба серия на сценаристите...Явно са решили да редуват слаба и силна серия.. Не може 97 процента от екранното време да е заето от второстепенните герои... Ами те станаха по-главни от главните герои...Образът на Ферит олекна изключително много, някаква непоследователност и разминаване в думите и действията му се получи...Не видях решителност дори в погледа му накрая, след като прочете бележките от Назлъ.. А пък тя, горката, с този нож....Някак не на място и много инфантилно представено беше всичко, че на всичкото отгоре и пред зрители в ресторанта...Налудничаво почти..За Асуман не се притеснявам... Тя ще излезе със сигурност от ситуацията, без или с Дениз... Според  мен Назлъ постъпи правилно като замина...Ред е сценаристите да си измият срама от лицето и да ни представят серия с 98 процента екранно присъствие и общи сцени между Назфер, а другите два процента оставям на Булутчо... Joy

# 211
  • Под звездите
Добро утро, момичета
Не можах снощи да изгледам епизода, заради проблеми с нета. Благодаря ви за приятната компания.
А сега за събуждане, новият епизод с руски субтитри.
http://vserialy.com/video/21-serija-polnolunie.html

# 212
  • Под звездите
Още не съм изгледала епизода. Стигнах до момента, в който Ферит отива във фирмата и разговаря с Енгин. Не мога да се удържа. Вместо да мисли как да оправи отношенията си с Назлъ, нашия си мисли за думите на Пелин.
 Не случайно Назлъ го нарече "дърво"  Боже, рано,  рано сутринта съм настроена за убийство. Какво толкова има да мисли? Миналото да си остава в миналото. Сега е ред на настоящето. Ще те видя аз Феритчо с твоето минало какво бъдеще ще изградиш. Пън такъв.

# 213
Добро утро! Hug Hug Hug

Ейдин Hug,благодаря за епизода с руски субт.! Hug

Аз имам излизане и по-късно го мятам! Peace

Много и се насъбра на Назлъ! ooooh!

Приятен понеделник! Hug Hug Hug

Щастлива нова седмица! Flowers Four Leaf Clover

-----------------------

Редактирам за рейтинга - продължава да пада....

TOTAL
 1 SAVASCI FOX TV 20:58 23:47 8,12 18,23
2 SAVASCI (OZET) FOX TV 19:59 20:58 5,82 12,86
3 CENNET'IN GOZYASLARI ATV 21:00 00:18 5,58 13,06
4 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV 19:00 19:59 5,18 12,90
5 O SES TURKIYE TV8 20:44 00:18 5,05 12,05
6 O SES TURKIYE UNUTULMAYANLAR TV8 19:29 20:44 4,75 10,75
7 SHOW ANA HABER SHOW TV 18:56 19:59 4,44 11,07
8 COCUKLAR DUYMASIN KANAL D 20:10 23:16 3,93 8,50
9 DOLUNAY STAR TV 20:43 23:43 3,78 8,51

AB
 1 O SES TURKIYE TV8 20:44 00:18 6,76 16,76
2 SAVASCI FOX TV 20:58 23:47 6,54 15,31
3 O SES TURKIYE UNUTULMAYANLAR TV8 19:29 20:44 4,78 11,85
4 SAVASCI (OZET) FOX TV 19:59 20:58 4,61 11,00
5 COCUKLAR DUYMASIN KANAL D 20:10 23:16 4,54 10,41
6 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV 19:00 19:59 4,44 12,47
7 CENNET'IN GOZYASLARI ATV 21:00 00:18 4,31 10,49
8 KANAL D HABER KANAL D 18:59 19:58 3,53 9,93
9 SICAK GELISME KANAL D 18:45 18:59 3,25 10,09
10 DOLUNAY STAR TV 20:43 23:43 3,16 7,42

20+ABC1
 1 SAVASCI FOX TV 20:58 23:47 7,23 15,96
2 O SES TURKIYE TV8 20:44 00:18 6,24 14,58
3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV 19:00 19:59 5,25 13,65
4 CENNET'IN GOZYASLARI ATV 21:00 00:18 5,22 11,96
5 SAVASCI (OZET) FOX TV 19:59 20:58 5,04 11,39
6 O SES TURKIYE UNUTULMAYANLAR TV8 19:29 20:44 4,94 11,50
7 COCUKLAR DUYMASIN KANAL D 20:10 23:16 3,98 8,62
8 SHOW ANA HABER SHOW TV 18:56 19:59 3,97 10,35
9 DOLUNAY STAR TV 20:43 23:43 3,82 8,45

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 09:10 от Zlatina3

# 214
Ами след снощната серия не се учудвам, че пада...

А сега да кажа нещо на Ферит Аслан /насаме, ако може../.... Wink
Джанъм, искам те на колене...Revolving Hearts Дето казваше "Никога не казвай никога..." На колене в следващата серия пред Назлъ...За прошка и за още нещо....Онова, което с пръстен в ръцете се прави... Преди време го изрепетира...Flowers Tulip Ама сега да е истинско... Ти се сещай за какво говоря....

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 10:21 от mury9

# 215
По обеден привет  момичета-кокичета  Hug Благодаря за серията с рус.субки  bouquetМакар ,че очаквах  резултатите от рейтинга да са такива все пак тайно се надявах да бъркам но уви това е действителността . TiredЖалко  Tired Това ме навежда на мисълта ,че наистина прокрадналата се информация за финализиране може да се окаже и истина . Tired Може пък бате Енгин затова да си е закрил профилите  newsm78 Ох...дано бъркам  Embarassed Praynig

Да видим някой от репликите дали биха по изяснили малко това държание на Ферит  ooooh! засега все още съм му бясна  Crossing Arms
Още не съм изгледала епизода. Стигнах до момента, в който Ферит отива във фирмата и разговаря с Енгин. Не мога да се удържа. Вместо да мисли как да оправи отношенията си с Назлъ, нашия си мисли за думите на Пелин.
 Не случайно Назлъ го нарече "дърво" Боже, рано,  рано сутринта съм настроена за убийство. Какво толкова има да мисли? Миналото да си остава в миналото. Сега е ред на настоящето. Ще те видя аз Феритчо с твоето минало какво бъдеще ще изградиш. Пън такъв.

Абсолютен ПЪН  ooooh! Абе снощи все едно не беше той  ooooh! такава меланхолия бе изписана на лицето му ,че наистина ме накара да яхна метлата  afwitch af
СЦ дали биха могли да оправят кашата която забъркаха  Tired Tired Tired Tired

В социалните мрежи сме първи но това май няма никакво значение  Tired

Лека и спорна нова работна седмица момичета  Hug

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 11:43 от mariq_72

# 216
Назлъ е заедно с Дениз. Снимали са май сцени заедно. RageSob

# 217
 Не случайно Назлъ го нарече "дърво"  Боже, рано,  рано сутринта съм настроена за убийство. Какво толкова има да мисли? Миналото да си остава в миналото. Сега е ред на настоящето. Ще те видя аз Феритчо с твоето минало какво бъдеще ще изградиш. Пън такъв.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Факта ,че  Демет записа Хакан и ако не се издъни нещо ,може и да помогне на другия лагер . Съмнявам се дали не  вървим  към финал на сериала

# 218
Здравейте и от мен!
Благодаря за новата къщичка! bouquet
Благодаря за всичко споделено! bouquet
Да си кажа и аз моето мнение за снощният епизод.Значи нито Пелин, нито Демет му подхождат на Ферит.И двете са много опасни,особенно Пелин!Та в този ред на мисли ,Ферит дори трябва да благодари на Демет, че го е отървала, от Пелин.Ферит със сигурност, ще се осъзнае и разбере,че Плин го е излъгала за бременоста и това, ще му каже Демет.Тя , ще разкаже на Ферит и за комбината с Хакан, като за капак отгоре и записа в който ,Хакан си признава.Предполагам, че Демет и Дениз, ще минат в отбора на Ферит.Дениз пък сигурно вече има чувства към Асуман и няма да съперничи по този въпрос на Ферит.Ще разбере за това в крайна сметка и сигурно той, ще помогне на Асуто да се измъкне от онзи мъж?!
Назлъ правилно постъпи, като си тръгна, макар, че със сигурност и е мъчно за Булут, но пък няма да стои там видите ли заради него и да му е в кърпа вързана на Ферит.Само по този начин . Ферит, ще се осъзнае.

# 219
И аз вярвам, че Демет ще издаде Хакан, но това не я прави добър човек. Със сигурност не е убийца, но е безскрупулна по друг начин - умна е и е много съобразителна, но не използва тези си качества за добро. Ако има възможността да си послужи с номера и трикове, винаги би ги предпочела пред добрия и честен път. Дори предаването на Хакан ще го стори, по-скоро, за да спаси себе си, отколкото от чувство за вина или справедливост.

За Дениз обаче мисля, че е добър младеж. Нестабилен, емоционално и физически неспособен да се контролира, на моменти дори губещ разсъдък и неосъзнаващ какво точно върши и защо го върши, но в никакъв случай лош. Той е от онези хора, на които предостави ли се стабилна психическа, емоционална, душевна опора, помогне ли им се осъзнаят слабостите си, биха станали доста по-спокойни и биха "пораснали" емоционално на едно ниво с физическия си растеж. Ако се махнат Демет и Хакан, които му промиха мозъка по отношение на Назлъ, Булут, Ферит, фирмата и изобщо целия му живот, Дениз ще почне да ни харесва. Асуман вече е започнала процеса на стабилизиране и осъзнаване.

А на Назлъ браво, че си тръгна. Не постъпи изцяло добре. Бележките не бяха зрял и отговорен начин да го сториш, но все  пак говорим за Назлъ. Трябваше да хване Ферит за ръката, да го накара да седне и да му обясни как се чувства и защо иска да си тръгне. После трябваше да му каже да не си губи времето с убеждавания и молби, а да й помогне да обяснят на Булут и да помислят как ще процедират по отношение на него - дали ще излизат тримата заедно, дали Булут ще прекарва време отделно с двамата, т.н.

Мъчно ми за детето - от живота му като че ли постоянно си тръгват хора, към които се е привързал, без да разбира защо и дали го е заслужил с нещо. Няма спокойствие и чувство за константа - домът му се променя, семейството му се променя, роднините му ту постоянно са с него, ту идват от време на време да го посетят. Горкото дете тъкмо започна да се съвзема и да чувства, че отново има семейство, с което да вечеря заедно, да играят, да го водят на училище, хора, които наистина го обичат и с които може да сподели всичко 24/7 и нещата пак де промениха. Съвсем ще му разклатят психиката. Дано Ферит успее да върне Назлъ през двата дни, в които Булут е при баба си, така че като се върне, да бъде все едно, че нищо не е било.  Praynig

# 220
  • Под звездите
Най- сетне изгледах епизода. Като цяло самият епизод никак не е лош. Харесва ми развитието в отношенията между Асуман и Дениз, загрижеността на Дениз за Асуто. Харесва ми това, че малко понамаля манията му за Назлъ. Вечерта той не си помисли за Назлъ. а за Асуман. И силно се надявам, че ще се усети къде , и ще я спаси. На мен лудостта на Асуто не ми се вижда толкоз странна. Младо, лудо, забавно, импулсивно и разбира се допускащо грешки.
Не знам може да ви се стори странно, но на мен в този епизод играта на Джан не ми харесва. Някак си много безизразен, безчувствен, студенокръвен. Той дори и на гробището не можа да пресъздаде тъгата, която изпитва.
И когато звуча хубавата песен, нищо друго не ме разчувства, нито Ферит, нито Назлъ, да не говорим за Демет и Пелин, а само просълзеният поглед на Тарък. Как един комичен герой, само с един поглед, успя да изрази своята болка. Изобщо играта на Берк/Тарък/ много ми харесва. Доста добре се справя.
Опитвам се да разбера какво всъщност искат да ни покажат сценаристите с образа на Фатош. Честно да си кажа много ми е трудно. Много бих искала, да можех да разбера за какво си мислеше в момента, когато Асуман и обясняваше за Дениз, та беше толкоз меланхолична и отвеяна. За Тарък или за Енгин? Изобщо в този епизод не показаха нищо конкретно по този въпрос. Надявам се накрая да не остане сама с куклата-манекен.
Демет- продължавам да не я издържам. Записала Хакан. Сега ли се сети? И според мен, това пак го направи за лична изгода.
 Пелин- не мога да разбера какво точно иска. Да си върне Ферит или да му отмъсти? Явно да му отмъсти. Защо иначе ще помага на Хакан да унищожат фирмата му? И ако ще му отмъщава, за каква любов става въпрос? И играта на актрисата изобщо не ми харесва. Толкова нереална, такова преиграване/сцената с Булут и сцената на гробището/ . Уф, отвратително! За образът и в сериала изобщо нямам думи.
Назлъ- Наистина много и дойде. Асуман, Пелин, Ферит, ресторант, дългове. Права е, че иска да помисли и за себе си малко. Радвам се, че е взела решение да си почине, а не да изостави всички завинаги.
И дойде ред на най-голямото ми разочарования в този епизод- Ферит Аслан, който само на аслан/лъв/ не ми приличаше в снощния епизод.  Такова несъответствие с досегашният му образ, такова противоречие. Държа се като един малък и жалък човечец, който не знае какво му се случва. До сега не ми се случвало да спра да гледам епизод от нерви. Е този път, като хукна да води Пелин на гробището, изключих лаптопа. И въпреки, че знаеше колко важна е срещата за Назлъ, тръгна да води змията на разходка. На всичкото отгоре имаше и нахалството да каже на Назлъ, че  бил сигурен, че тя ще се справи с проблемите, породени от неговото закъснение. Назлъ какво е? Не е ли човек? Няма ли чувства? Гордост? Не се ли уморява? И погледа в края на епизода? Никакво разочарование, никаква тъга, никаква болка от заминаването и. Не знам. Чудя се, Джан ли не успя да се справи с ролята си или това е идея на сценаристите? Наистина с голямо нетърпение чакам следващия епизод, най вече да разбера каква беше тази неадекватна реакция. От Ферит ли идва или от Джан?
Много ми е любопитно и какво ще се завърти с лихваря. Каква е идеята и защо го вкараха в сериала? Не мога да измисля нищо разумно. Ще бъде много нагло от страна на Ферит да се сърди на Назлъ и заради това.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 15:08 от eidin

# 221
  • Враца
Момичета имаме фраг и то какъв  Party  Crazy
https://www.instagram.com/p/BcANvYNB_2g/
Явно ще стане така както си мислех .. ще си разкрият чувствата и вече няма да има игра  Party
Хакан какво ли е намислил обаче  ooooh! дано само не спретнат същия номер на Ферит и Назлъ, защото нещо ме гложди че ще направят така че все едно Ферит е изневерил и Назлъ гледа точно това видео  ooooh!

# 222
Брей, тия идиоти Хакови, няма да се откажат. Дано първо е видеото, а после посещението на Феро и овощната градина!

# 223
  • Враца
Брей, тия идиоти Хакови, няма да се откажат. Дано първо е видеото, а после посещението на Феро и овощната градина!
Мисля че тази сцена ще ни я оставят за край  ooooh!
Думите на Ферит във фрага към Назлъ ме разтопиха  Crazy
"Любима, живот мой, любов моя, прекрасната ми жена"  Crazy
100% я е намерил и е признал че я обича и е казал че вече не иска да играят никакви игри  Thinking
Хареса ми много фрага,  моля се от сърце СЦ да са ни приготвили романтика и много НазФер и Булут а накрая да речем последните 3 минути да са за Хакан и подлия му план  #2gunfire
Прекрасниии  Crazy Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 17:57 от Иглика :)

# 224
Ииииии, Иглика, благодаря за фрага! Hug Получих сърцетуп. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт