,благодаря за фрагмана!

След снощния епизод време беше да ни отпуснат повече романтика покрай сдобряването!
А Хакан да видим какво видео е дал!

,
Офф, Ферит, Ферит, явно е сгазил лука и правилно сте го критикували. Прекрасен фрагман, но края нещо ми загорча...какво ли ще е намислил тази хиена Хакан?! Дано Назлъ не поддаде, дано разбере, че е клопка, та от Хакан какво може да се очаква?! - Назлъ знае, че той мрази Ферит и че иска да ги унищожи. Следователно, каквото и да й каже и покаже, тя трябва да е скептична и подозрителна...знае, как фалшифицират, правят клопки, създават интриги. Според мен, каквото и да е, Назлъ ще изгледа видеото или снимките и ще знае, че най-вероятно всичко е интрига, целяща да ги раздели или всее смут. Но, явно актрисата, играеща Пелин влиза в сериала, както споменахте, така че може би нещата ще се заплетат.

дано само не спретнат същия номер на Ферит и Назлъ, защото нещо ме гложди че ще направят така че все едно Ферит е изневерил и Назлъ гледа точно това видео 

дано само не спретнат същия номер на Ферит и Назлъ, защото нещо ме гложди че ще направят така че все едно Ферит е изневерил и Назлъ гледа точно това видео 

, наистина е изтрит фрага от линка в инстаграм, който сложи Иглика тук в темата. Опитах се да го потърся, за да направя скрийншотовете преди малко заради по-доброто качество на видеото и се учудих, че страницата не съществува. Каква ли може да е причината? 
Той също изглежда като човек от типа на Хакановите наемници. Само че един голям паричен дълг все пак не е толкова страшно нещо да се признае.
Да, Ферит ще се разсърди, че не му е казала още в началото и е объркала толкова нещата, задлъжнявайки към Хакан, но не мисля, че пепелянчото ще има някаква друга изгода освен да ги скара временно. Освен това, Ферит знае колко е опасен Хакан и ще бърза да защити Назлъ и да реши въпроса с дълга.
моля се да не стане така,защото имам чувството, че докато са в Бурса брака им ще се консумира
дано Ферит не падне в този капан, че тогава...

Препоръчани теми