DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 490
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Иглика Hug,благодаря за фрагмана! bouquet bouquet

След снощния епизод време беше да ни отпуснат повече романтика покрай сдобряването! Laughing
А Хакан да видим какво видео е дал! Thinking

# 226
Здравейте Hug,

Още съм на 20 епизод, но ви прочетох, видях и фрага. Благодаря ви! bouquet Офф, Ферит, Ферит, явно е сгазил лука и правилно сте го критикували. Прекрасен фрагман, но края нещо ми загорча...какво ли ще е намислил тази хиена Хакан?! Дано Назлъ не поддаде, дано разбере, че е клопка, та от Хакан какво може да се очаква?! - Назлъ знае, че той мрази Ферит и че иска да ги унищожи. Следователно, каквото и да й каже и покаже, тя трябва да е скептична и подозрителна...знае, как фалшифицират, правят клопки, създават интриги. Според мен, каквото и да е, Назлъ ще изгледа видеото или снимките и ще знае, че най-вероятно всичко е интрига, целяща да ги раздели или всее смут. Но, явно актрисата, играеща Пелин влиза в сериала, както споменахте, така че може би нещата ще се заплетат.
 bouquet bouquet bouquet

# 227
Привет, дружки! doh

Ето го страхотния фраг и на руски.

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240223%2Fc5 … l_wall_-146912950

# 228
  • Под звездите
Благодаря за фрага. Малко да ми смекчи сърцето Ферит, че много му бях набрала.
Някой има ли идея къде са Хакан и Назлъ? Опитвам се да разбера къде се намират, може да ми светне дали преди или след романтичните моменти и показва видеото.

# 229
Ейдин Hug
Не ми е много познато мястото, но дали не е в ресторанта? newsm78
Нали има една стаичка като канцелария, в която често Назлъ работи.
Не се вижда много ясно, но на момента , в който Назлъ държи телефона ми се струва както се движи камерата, че в дъното се вижда салона на ресторанта.

# 230
Момичета, фрагът е бил изтрит от оф. страница на сериала в инстаграм, така казват рускините. Също коментарите, че ще приключи с 26 епизод отново се появиха.  newsm78
Една теория - възможно ли е Хакан да показва на Назлъ какво е сторил онзи первезник на Асуман и да я шантажира с това? Ако човекът е нает от него самия, да я заплашва, че ако не се раздели с Ферит, следващият път дори ще нареди не просто да изнасилят Асуман, но и да я убият? Не знам, мъча се да намеря причина за загазването на Асуман в такъв голям проблем...че не ни показаха и дали се е измъкнала изобщо. Според мен, нещо ще стане с нея и това ще е новият гръм от ясно небе за Назлъ...

# 231
Момичета имаме фраг и то какъв  Party  Crazy
https://www.instagram.com/p/BcANvYNB_2g/
Явно ще стане така както си мислех .. ще си разкрият чувствата и вече няма да има игра  Party
Хакан какво ли е намислил обаче  ooooh! дано само не спретнат същия номер на Ферит и Назлъ, защото нещо ме гложди че ще направят така че все едно Ферит е изневерил и Назлъ гледа точно това видео  ooooh!
Иглика,, същото си го мислех още снощи, когато Ферит беше на гробището и когато уж на Пелин и прилоша,а целта и беше да я хване под ръка.Та си мислвех дали някой не снима нарочно отстрани,разбира се да е постановка на Пелин и Хакан.той обича да прави такива постановки.Нали така постъпи и с Демет?!

# 232
Момичета имаме фраг и то какъв  Party  Crazy
https://www.instagram.com/p/BcANvYNB_2g/
Явно ще стане така както си мислех .. ще си разкрият чувствата и вече няма да има игра  Party
Хакан какво ли е намислил обаче  ooooh! дано само не спретнат същия номер на Ферит и Назлъ, защото нещо ме гложди че ще направят така че все едно Ферит е изневерил и Назлъ гледа точно това видео  ooooh!
Иглика,, същото си го мислех още снощи, когато Ферит беше на гробището и когато уж на Пелин и прилоша,а целта и беше да я хване под ръка.Та си мислвех дали някой не снима нарочно отстрани,разбира се да е постановка на Пелин и Хакан.той обича да прави такива постановки.Нали така постъпи и с Демет?!
Вариния, не мисля, че хващането под ръка на някого, защото му е прилошало, ще мине за изневяра, дори в очите на Назлъ. Трябва доста обработка на видеото, за да си свърши работата. Мисля си, че ако Назлъ действително гледа "изневяра", то тя ще е с нови сцени от следващия епизод, след като се върнат от Бурса. Най-вероятно пеликанът пак ще се натресе на Ферит и този път ще му се нахвърли страстно, заради камерите, които скришом ще работят... newsm78

# 233
Цитат
"Любима, живот мой, любов моя, прекрасната ми жена"

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Привет Kissing Heart

Най- после дългоочакваните думички са изречени!!! През каквито и перипетии да минат от сега нататък, важното е , че ще са заедно, споделили чувствата си и любовта си loveuuu

Благодаря на всички за коментарите , снимки, фрагмана Hug

Не съм гледала още серията на руски, за това не съм коментирала. Но от фрага ми стана много хубаво, само да не ни полеят със студен душ с втория Mr. Green

# 234
Самби Hug, наистина е изтрит фрага от линка в инстаграм, който сложи Иглика тук в темата. Опитах се да го потърся, за да направя скрийншотовете преди малко заради по-доброто качество на видеото и се учудих, че страницата не съществува. Каква ли може да е причината? newsm78

Миналата седмица, когато Енгин си закри профилите рускините коментираха, че може би са го санкционирали, че качвал там фраговете преди да са публикувани на официалната страница на сериала в сайта на Стар ТВ. Не знам дали това е възможно. Според мен профилите в соц. мрежи са си част от рекламата на сериала, а не в негов ущърб, знам ли.

Колкото до плановете на Хакан, надявам се да не си права и да не е свързано отново с Асуман и да не става въпрос за изнудване, че вече ми писна. Има логика поведението на Пелин на гробищата да е предварително измислено с цел да се направи видео, но не знам дали Назлъ толкова много ще се разстрои от нещо подобно като се има предвид, че идва от Хакан, на когото тя няма доверие. А и Пелин й е ясна. Е, не може да ни е все хубаво, ще ни образуват нерви от лагера на лошите, който става все по-голям.

# 235
http://www.fragmanlarim.com/ Този същия фраг е тук.

# 236
Момичета, този лихвар и аз мисля, че не ни го показаха случайно.
Дали пък по някакъв начин Хакан не се е добрал до него и да е изкупил дълга на Назлъ и сега да използва това, за да я изнудва. Някак си не ми се струва, че на видеото има нещо за Пелин.
Тази тема вече се изтърка, особено ако това се случва след като Ферит и Назлъ са се върнали от Бурса и са си казали всичко.

# 237
Момичета, този лихвар и аз мисля, че не ни го показаха случайно.
Дали пък по някакъв начин Хакан не се е добрал до него и да е изкупил дълга на Назлъ и сега да използва това, за да я изнудва. Някак си не ми се струва, че на видеото има нещо за Пелин.
Тази тема вече се изтърка, особено ако това се случва след като Ферит и Назлъ са се върнали от Бурса и са си казали всичко.

Дъгичке, много хубаво предположение, бях го забравила лихваря. smile3501 Той също изглежда като човек от типа на Хакановите наемници. Само че един голям паричен дълг все пак не е толкова страшно нещо да се признае.  newsm78 Да, Ферит ще се разсърди, че не му е казала още в началото и е объркала толкова нещата, задлъжнявайки към Хакан, но не мисля, че пепелянчото ще има някаква друга изгода освен да ги скара временно. Освен това, Ферит знае колко е опасен Хакан и ще бърза да защити Назлъ и да реши въпроса с дълга.

Мен ме ядат други две гадни предположения. Номер едно: случайният специален клиент в заведението, който заключи Асуман, изобщо да не се окаже случаен, а пионка на Хакан, оттам Асуман да пострада много сериозно и Хакан да заплаши Назлъ, че това е най-малкото, което ще се случи със сестра й, ако не му играе по свирката. Номер две: Пелин да се нахвърли върху Ферит (може и докато е дрогиран и неосъзнаващ какво се случва), Ферит да отговори на целувката, било от изненада или от умопомрачение, и камерите да заснемат каквото им трябва.

Брей, аз пак се развихрих, какви сценарии извадих... Embarassed

# 238
  • Враца
Цитат
Номер две: Пелин да се нахвърли върху Ферит (може и докато е дрогиран и неосъзнаващ какво се случва), Ферит да отговори на целувката, било от изненада или от умопомрачение, и камерите да заснемат каквото им трябва.
Самби, точно от този сценарий най-ме е страх  ooooh! ooooh! ooooh! моля се да не стане така,защото имам чувството, че докато са в Бурса брака им ще се консумира  Whistling Whistling дано Ферит не падне в този капан, че тогава...  ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 22:35 от Иглика :)

# 239
Самби, откъде ти идват тези мисли в главата, бе момиче. Laughing

Права си за Хакан и лихваря, но знае ли човек.
Тази история така или иначе ще има продължение.

По първото ти предположение, логично е , но на мен по-ми изнася да смятам, че този мазен субект го включиха, за да може Дениз да спаси Асуманката и да стане лека-полека заварката между тях.

Колкото до второто ти предположение, отвратително е. Joy Joy Joy
Това с напиването и "уж" преспиването е супер изтъркано клише, но пък нашите сценаристи дори клишетата ни ги поднасят оригинално. Надявам се, че Назлъ ще прояви голяма доза съмнение към нещо, което е свързано с Пелин и произлиза от Хакан. Умно момиче е тя, но знае ли човек.

Интересно нашите като си изяснят чувствата един към друг там далече от дома и проблемите, дали ще си кажат всичко...

Игличе, дано да стане както казваш. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт