Горе-долу и аз като вашите разсъждения имам относно фрага. Ако е след признанието на Ферит, то наистина се обезсмисля сцената от гробището. Назлъ, не би приела това сериозно и още повече, че е станало преди да и признае чувствата си. Не вярвам да е нещо свързано и с Асуман. По- скоро тази история я забъркаха, за да покажат чувствата на Дениз към нея. И този не е случаен, защото Дениз каза на Асуман, че го знае и друг път е ходил там и му бил казвал да не ходи. Не вярвам да е човек на Хакан, но не съм и абсолютно сигурна.
Според мен най-вероятно е след завръщането им, Пелин и Хакан да подготвят номер на Ферит. Тоест видео, снимки и други доказателства за изневяра. Това наистина би наранило Назлъ от една страна и от друга, Пелин ще се разплати с Ферит със същата монета, както преди много години той с нея. Тоест, без вина да е виновен и отсрещната страна дори да не го изслуша. .Да изпита болката и от раздялата и от неразбирането на всички останали.
Точно, за да мога да си разясня тези неща се мъчех да разбера къде се намират Хакан и Назлъ.
Защото според мен има значение преди или след признанието на Ферит е срещата между Назлъ и Хакан.

При нас обаче, СЦ май друго са замислили.

За мен първите думи във фрага са показателни или поне на мен ми навяват подобни мисли.
наистина може и да вървим към финализиране но какво да правим колкото толкова
дано СЦ имат времето и успеят добре да доразвият заплетените интриги и най-вече толкова много чаканата любов между Ферит и Назлъ и ни покажат повече красиви и незабравими моменти между тях
хубаво е че ако стане така ще го имаме в 2 версии 
сняг в града няма, но на балкана е красота