DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 499
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • Под звездите
Дъга, благодаря за труда. Flowers Hibiscus
Горе-долу и аз като вашите разсъждения имам относно фрага. Ако е след признанието на Ферит, то наистина се обезсмисля сцената от гробището. Назлъ, не би приела това сериозно и още повече, че е станало преди да и признае чувствата си. Не вярвам да е нещо свързано и с Асуман. По- скоро тази история я забъркаха, за да покажат чувствата на Дениз към нея. И този не е случаен, защото Дениз каза на Асуман, че го знае и друг път е ходил там и му бил казвал да не ходи. Не вярвам да е човек на Хакан, но не съм и абсолютно сигурна.
 Според мен най-вероятно е след завръщането им, Пелин и Хакан да подготвят номер на Ферит. Тоест видео, снимки и други доказателства за изневяра. Това наистина би наранило Назлъ от една страна и от друга, Пелин ще се разплати с Ферит със същата монета, както преди много години той с нея. Тоест, без вина да е виновен и отсрещната страна дори да не го изслуша. .Да изпита болката и от раздялата и от неразбирането на всички останали.
 Точно, за да мога да си разясня тези неща се мъчех да разбера къде се намират Хакан и Назлъ.
Защото според мен има значение преди или след признанието на Ферит е срещата между Назлъ и Хакан.

# 241
  • Под звездите
Дъгичке, писали сме по едно и също време.Радвам се, че и ти мислиш, като мен по отношение на Музафер.
Въпроса за лихваря го подхвърлих, защото не си спомням с точност Назлъ прочете ли какво подписва, а не ми се търсеше. Ако не е прочела, горко и.

# 242
Дъгичке, писали сме по едно и също време.Радвам се, че и ти мислиш, като мен по отношение на Музафер.
Въпроса за лихваря го подхвърлих, защото не си спомням с точност Назлъ прочете ли какво подписва, а не ми се търсеше. Ако не е прочела, горко и.
Доколкото си спомням Назлъ изобщо не прочете. И не само това. Подписа се, а онзи прибра документа в сейфа и на нея не даде екземпляр. Не знам дали си спомням точно, но това ми се стори много наивно.

# 243
Привет,

eidin Hug
Цитат
Според мен най-вероятно е след завръщането им, Пелин и Хакан да подготвят номер на Ферит. Тоест видео, снимки и други доказателства за изневяра. Това наистина би наранило Назлъ от една страна и от друга, Пелин ще се разплати с Ферит със същата монета, както преди много години той с нея. Тоест, без вина да е виновен и отсрещната страна дори да не го изслуша. .Да изпита болката и от раздялата и от неразбирането на всички останали.

+1! Точно това мисля и аз. Пелин е намразила Ферит, иска да го съсипе и с Хакан са се договорили да е по нейния начин - да му го върне и той да изпита нейната болка преди години и да бъде на нейното място. Само че - Назлъ трябва да подходи с недоверие към всичко, идващо от Хакан и свързано с Пелин. Назлъ знае за историята на Пелин и е близко до ума, че самата Пелин може да извърти подобен номер, за да си отмъсти. Надявам се, Хакан и Пелин да са подценили Назлъ и Ферит и казаното помежду им да е достатъчно силно, за да няма последици опитът на лошите. Може да се посдърпат, но само дотам. Защото иначе се обезсмислят прекрасните думи и моменти между тях в Бурса и би излязло, че всичко е било само на думи.

# 244
  • Плевен / София
Момичета, благодаря ви за коментарите и сценариите, които пишете....видях серията на руски и какво да каже човек..роди ме мамо с късмет и ме хвърли на смет....Съдбата взе Пелин от Ферит, но му подари Назлъ и мисля, че Ферит е на печалба...защото може и да е оклеветена Пелин, да казва на Ферит, че не трябва да говорят за миналото, но тя изгаря от желание да си приказва с Назлъ точно за миналото и с Ферит...Двете кръстосаха шпаги в ресторанта на Назлъ и да видим кой ще е победител на края...Хареса ми, че Демет записа казаното от Хакан, но не съм оптимистка, че ще даде записа на Ферит...след думите му, че проклина дните преживени с нея...Демет явно иска да се застрахова и на свой ред ще шантажира Хакан със записа...дали ще и стигнат силите да излезе победител в схватката с Хакан предстои да видим...А Ферит ме ядоса много, че не отиде на снимките в ресторанта....За човек живял в големия град, бизнесмен....свикнал всичко да му е по конец....за мен е непонятно как не си разчете времето и постави на първо място Пелин и желанието и да отиде на гроба на Зейнеп...ето резултата....Назлъ е уморена от всички проблеми, които и се струпаха на главата....обидена е....всичко се обърка в главата и ....и си тръгна....Сега Ферит е на ход....да не остане само в шах и мат...

# 245
Дъгичке, формулата "нахвърляне на бившата в/у ГГ + наемане на фотограф, за да заснеме момента" го гледах в "Светулка". Там обаче номерът не постигна желания ефект и послужи като катализатор за признаване на чувствата м/у ГГ.  Naughty При нас обаче, СЦ май друго са замислили.

А предположението, че някой ще дрогира или напие Ферит хич не го гледай, аз самата не си вярвам, нищо, че аз го написах  Laughing Ферит (въпреки снощното му потресаващо поведение) за мен си остава прекалено контролиран и бдителен персонаж, за да му завъртят такъв номер. Това по-скоро би имало успех при Дениз, горкият нали обича чашката...

Ох, знам си аз, че нито вторият фраг, нито откъсът ще разкрият какво аджаба гледа Назлъ, нали е голямата бомба, ще ни мъчат до последно. Нека поне разкрият с ДенАсу какво става, че тяхната любов ми е като гръм от ясно небе, особено от страна на Дениз.  #Crazy

# 246
Във фрага чухме нежните думички, с които Фер нарече Назлъ, но не чухме признанието "Обичам те!...." На мен лично ми е интересно как "лъвът"  ще застане пред онази уплашена сърничка Назлъ и какви  ще бъдат първите му думи...Нейната чисто женска   реакция, неговото закъсняло признание, споделените мисли, разкриването на истинските чувства  и цялата магия на един толкова дълго чакан и жадуван  момент....

# 247
  • София
Момичета, фрагът е бил изтрит от оф. страница на сериала в инстаграм, така казват рускините. Също коментарите, че ще приключи с 26 епизод отново се появиха.  newsm78
....
Няма го и на страницата на Star TV.

Благодаря за фрага и коментарите! Задава се интересна серия. Heart Eyes

...... Ферит и Назлъ са се върнали от Бурса и са си казали всичко.

И не само казали. Wink За мен първите думи във фрага са показателни или поне на мен ми навяват подобни мисли.

# 248
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за преведения фраг на руски ез.,коментари и мнения! bouquet bouquet bouquet

Ето го и с БГ субт.!Благодаря! bouquet

Пълнолуние 22 епизод 1 трейлър BG SUB
https://vk.com/club139981426?z=video-139981426_456239262%2F55b2e … l_wall_-139981426

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Hug

# 249
Здравейте момичета  Hug Благодарности за фрага и за всичко споделено  bouquet Има някакви игри около това изтриване на профили фрагове  Tired  наистина може   и да вървим към финализиране но какво да правим колкото толкова  Thinking дано СЦ имат времето и успеят добре да доразвият заплетените интриги и най-вече толкова много чаканата любов между Ферит и Назлъ и ни покажат повече красиви и незабравими  моменти между тях   Praynig Heart Eyes

Спорен да е денят ви дами  Hug

# 250
Не ви ли се вижда много драстичен обратът в поведението на Ферит от фрага. Той откъде знае тази терминология въобще? Тези думи откъде са му в речника? Мисля си дали това не са блянове на Назлъ, от които ще падне на земята от показаното от Хакан? С което интригата да се дозатегне. Или с други думи- наистина ли омразата е съвсем близо до любовта и ще може ли готвачката да послужи за срутването на Феритчо от Хакан?

# 251
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug Hug
Злати благодаря за кафето и фрагчето  bouquet
Да видим кога отново ще качат, фрагмана и дали няма да бъде коригиран  Whistling хубаво е че ако стане така ще го имаме в 2 версии  Whistling Joy
При нас е много студено  ooooh! сняг в града няма, но на балкана е красота  Crazy
Желая ви прекрасен и топъл вторник  Hug

Редактирам  се с първата снимка от епизода на Ферит  Crazy Crazy Crazy

https://twitter.com/dolunayitalia/status/935474220414521344

Момичета отново се редактирам с новия фраг  Party Party Party
Редактирали са го  Whistling от него става ясно, че Асуман може би ще убие този , Демет остава записващото устройство в Дениз, а Леман ханъм се появява в дома на Ферит Whistling Whistling
Имам чувството, че тя също ще е част от плана на Пелин  ooooh!

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 13:54 от Иглика :)

# 252
  • София
Привет момичета  Hug Hug Hug

След епизода в неделя, нищо чудно че ретйнга е паднал   ooooh! Confused Дори няма да го коментирам... Само мога да кажа, че реакцията на Ферит накрая, като видя бележките беше ок... Смисъл той вижда бележките и остава стъписан, защото не е очаквал подобно действие от страна на Назлъпри положение,че са женени.  В такъв момент не знаеш как да реагираш, просто оставаш вцепенен.... И във фрага го виждаме, че се е разтроил, как лежеше на леглото, гледайки страната на Назлъ и все пак е предприел действия  Flutter

Благодаря за фрага,НО защо са го изтрили??  Shocked Rolling Eyes Дано не вървим към финал  Cry Praynig

Не зная дали това е истинският профил на Джан, но тук фрага си стои
https://www.instagram.com/p/BcASJpLDxxQ/?hl=bg&taken-by=canyaman

Аз мисля като вас, че Хакан показва видео от гробището на Назлъ и според мен е след като са се върнали от Бурса, няма да ги оставят да си живеят спокойно обичайки се просто така  ooooh!

Иглика сега видях, че си споделила редактирания фраг, благодаря  bouquet Hug
И съм в шок  Shocked Чудех се защо не вкараха по-рано майката на Ферит, все пак той е бизнесмен, с авторитет, с пари и се чудех как така майка му е ок с този брак, мислех, че ще я вкарат, тя ще е против този брак, гледали сме такива сюжети, не че не е изтъркано, но.... Интересно защо сега я вкарват  Thinking
А на Асу само това й липсва сега  #Crazy #Crazy

Найстина се задава интересна серия  Peace

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 14:17 от Miss*Sunshine

# 253
Иглика Hug,благодаря за разширения фрагман! bouquet bouquet

Липсва Хакан със записа,който гледа Назлъ, да е записана Асуман! ThinkingА Леман  може да се е прибрала с Булут,ако е бързал да види НазФер! Thinking

# 254
  • София
В страницата на Стар тв във фейсбук има и промо за новия сериал "Греховете на баща ми" и пише, че започва скоро  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Confused Confused Confused Confused

И в официалната страница във фб на "Пълнолуние" са качили фрага ...

Общи условия

Активация на акаунт