DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 499
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен / София
В страницата на Стар тв във фейсбук има и промо за новия сериал "Греховете на баща ми" и пише, че започва скоро  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Confused Confused Confused Confused

И в официалната страница във фб на "Пълнолуние" са качили фрага ...
може и да не е нашият сериал.....едва ли ще го започнат в неделя....

# 256
Цитат
Miss*Sunshine Аз мисля като вас, че Хакан показва видео от гробището на Назлъ и според мен е след като са се върнали от Бурса, няма да ги оставят да си живеят спокойно обичайки се просто така
В предишните си постове изразих същото мнение веднага след епизода.През цялото време, когато Ферит и Пелин бяха на гробището и гледах епизода имах едно предчувствие,че някой ги снима,че това е предварителен план на Пелин и Хакан и затова тя уж искаше да отидат на гробището.После уж и стана лошо и той я хвана под ръка.За да изглежда още по достоверно, Пелин не случайно му предложи малко да са се поразходели.Хакан и дава този видеозапис,един вид видиш ли не дойде на интервюто в ресторанта, защото се  се разхождаше с Пелин.

# 257
Привет, къзларки!  Hug
Вторият фраг променя драстично работите. Хакан може да показва убийството, което Асуман е извършила, и с това да шантажира Назлъ.  newsm78 Не познавам законите на Турция, но ако си стрелял в опит да се защитиш от изнасилване, не би ли трябвало да те оневинят? Било е самозащита, все пак, не умишлено убийство...Майката на Ферит какво прави в дома им? Докато Назлъ беше другарче по терапия на Булут, много я хареса, да не вземе да й се зъби, след като й е станала снаха? Само това ще липсва, нали няма достатъчно хора, дето искат да им съсипят връзката... ooooh!

# 258
  • София
В страницата на Стар тв във фейсбук има и промо за новия сериал "Греховете на баща ми" и пише, че започва скоро  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Confused Confused Confused Confused

И в официалната страница във фб на "Пълнолуние" са качили фрага ...
може и да не е нашият сериал.....едва ли ще го започнат в неделя....

Дано си права  Praynig Praynig

Цитат
Miss*Sunshine Аз мисля като вас, че Хакан показва видео от гробището на Назлъ и според мен е след като са се върнали от Бурса, няма да ги оставят да си живеят спокойно обичайки се просто така
В предишните си постове изразих същото мнение веднага след епизода.През цялото време, когато Ферит и Пелин бяха на гробището и гледах епизода имах едно предчувствие,че някой ги снима,че това е предварителен план на Пелин и Хакан и затова тя уж искаше да отидат на гробището.После уж и стана лошо и той я хвана под ръка.За да изглежда още по достоверно, Пелин не случайно му предложи малко да са се поразходели.Хакан и дава този видеозапис,един вид видиш ли не дойде на интервюто в ресторанта, защото се  се разхождаше с Пелин.

+1 Аз си мислех същото в неделя докато гледах епизода  Peace Но мислех, че е план на Пелин само, но има логика, Хакан да го покаже на Назлъ, все пак Пелин пред Назлъ се прави на света вода не напита  ooooh!

# 259
А на Асуман от къде ѝ е пистолета?

# 260
  • Под звездите
Здравейте, момичета. Нямам си идея какви ги вършат от екипа на "Пълнолуние "? Има фраг, няма фраг. С една дума, тука има, тука нема. От по- подробния фраг най- много ме развълнува това, че Демет постави записващото устройство в дома на Дениз. Остави го, за да го скрие или, за да записва. Ами ако разбере за фиктивния брак?

# 261
  • Плевен / София
Здравейте, момичета. Нямам си идея какви ги вършат от екипа на "Пълнолуние "? Има фраг, няма фраг. С една дума, тука има, тука нема. От по- подробния фраг най- много ме развълнува това, че Демет постави записващото устройство в дома на Дениз. Остави го, за да го скрие или, за да записва. Ами ако разбере за фиктивния брак?
Мисля, че за да го скрие...познава си стоката и иска да е сигурна, че няма да го намери Хакан...в момента Булут и е последна грижа....гледа да спаси кожата Демет...

# 262
  • Враца
Момичета ето го фрага и в youtube  Hug

А за този сериал "Греховете на баща ми" откакто има реклама все скоро пише  ooooh!
Аз също мисля, че няма да сложат този сериал в неделя  Whistling , но тук идва въпроса, кой друг сериал кто нашия е застрашен  Whistling
Имам лошото предчувствие, че този ще изнасили Асуман ooooh! дрехите и са различни, когато насочва пистолета  Whistling може и да се опита и Дениз да влезе на време, а тя да ходи да отмъщава Whistling

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 17:03 от Иглика :)

# 263
  • София
А може и Асуто да го убие, Дениз да влезе,да я види с пистолета  и той да поеме вината за убийството  Whistling и така НазФер ще се отърват от него  Mr. Green

# 264
  • Плевен / София
А може и Асуто да го убие, Дениз да влезе,да я види с пистолета  и той да поеме вината за убийството  Whistling и така НазФер ще се отърват от него  Mr. Green
де този късмет... Joy

# 265
  • София
Фрагът снощи не е бил пълен и вероятно по тази причина е бил изтрит.
Пистолетът може да не е на Асуман, а на лихваря и тя да се е докопала до него. Има ли други сериали по Стра ТВ с рейтинг под 4?

# 266
Цитат
Аз също мисля, че няма да сложат този сериал в неделя  Whistling , но тук идва въпроса, кой друг сериал кто нашия е застрашен  Whistling

Цитат
Има ли други сериали по Стра ТВ с рейтинг под 4?

Иглика Hug missence  Hug

Тъй като ви вълнува рейтинга на др. сериали по Стар тв.,пускам ги по дни с рейтинга от изминалата седмица-в Тотала! Peace

понеделник-1м.SOZ-11,62

вторник-5м.UFAK TEFEK CINAYETLER-5,71

сряда-14м. HAYAT SIRLARI-3,49 (мисля че започна на скоро  с Екин Коч и Хазар Е.)

четвъртък-5м. SIYAH INCI -4,93

петък-3м.ISTANBULLU GELIN-6,29

събота-5м. FAZILET HANIM VE KIZLARI -4,95

неделя-9м. DOLUNAY -3,78

Вижда се, че с най-нисък рейтинг са сериалите в сряда- HAYAT SIRLARI и Пълнолуние в неделя! Peace

# 267
  • Бургас
Здравейте, момичета! Изгледах последния епизод на руски. Взе да ми става малко тегаво. Липсва ми динамиката на сюжета. Развиват се образи, но като че ли всичко е в процес на изчакване!
Евалла на Назлъ! Изненада ме с "озъбването" пред Пелин! Много тънко и интелигентно и показваше и ума си, и превъзходството си...... Това спокойствие, което показа, този толеранс, който даде на бившата/поканата да види Булут/, това пренебрежение, с което говори на Ферит /"всичко между нас се оказва че е лъжа", "не е проблем Пелин", все едно казва-коя съм аз в твоите очи, че ще ревнувам, или ще ме е грижа за теб?/ Ох, браво, Назлъ!
Не очаквах, че ще си тръгне!
Ех, ех, Ферит бей! Объркан, тъжен, гузен........жалко за Ферит! След Демет, Дениз, Хакан, майка му, автомонтьора..... сега и Пелин! Че аборт, че проекти за съвместна работа........... Не му е лесно!
Асуман е човекът за Дениз! Категорично!

# 268
Не знам дали обърнахте внимание, но синята блузка на Назлъ,  с която е  в ресторанта с Хакан май е същата. с която влиза  в дома на Ферит и вижда майка му. Явно тези случки стават след завръщането им от Бурса... Кой от неприятните моменти обаче е първи и кой след него -Хакан или срещата с майката на Ферит, е под въпрос newsm78.... Но е очевидно, че няма как да се случи истински  хепи енд в този епизод и доброто да победи злото... А има ли шанс Хакан да показва на Назлъ постъпката на Демет с фризера...?! И  след това от своя страна пък жена му да се опитва по свой начин да му отмъсти със записа в устройството , скрито в случай на нужда.....  newsm78  С тази различна  хипотеза и аз сама се  хвърлих в джаза..... hahaha

Момичета, не трябва ли да имаме нов фраг в сряда??? Или само така аз си мисля?! newsm78 Айде да не се стискат много от сериала, по-щедро да го дават, че да оплакнем за сетен път малко очи с Назфер... Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 20:53 от mury9

# 269
  • По света и в нас.
Леман много мило гледа семейната двойка,но да не забравяме че в предните серии Ферит каза че майка му е против този брак,биле много избързали. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт