Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 907
  • 895
  •   1
Отговори
# 315
  • Вестерос
Явно е заснето предните дни, затова Станислав е на масата.

Аз май съм сбъркана, но откога да си добър, неутрален и искаш да се разбираш с всички не ти се влиза в караници с този и оня е нещо негативно и си интригант... Сбърканата май не съм аз, а масово са сбъркани с такива разсъждения. Да хубаво е да си прям, аз съм пряма понякога, но трябва и да знаеш кога да си замълчиш!

Някой питаше.

Като остана 6- влизат другите за 24 часа. После гласуват за 1 мъж и 1 жена, които отиват на финал директно. За мен ще гласуват за Калоян, вече е сигурен той , че до там ще стигне. За жените-нямам идея за коя ще гласуват. После останалите 4-ма правят дуел вътре във фермата- 2 жени и 2 мъже и така се определят другите 2-ма финалисти.
Вече на финала победителят се определя с точки от дуели на живо, гласуване на участници и на зрители.

# 316
Едва ви изчетох Simple Smile
Съгласна съм с мненията на тримата муджифигини и нямам какво да добавя.
Явно Алек е решил че не е стигнал дъното и довечера ще дълбае още.
Наистина много забавен епизод, много смях с Яни и Вили и със заключения Станислав Joy
Честно мислех че ратаите ще се чудят какво да хапнат, а те си сготвиха супер вечеря!

# 317
Значи разграбили сте творчеството на Диоген с муджефигините кат' топъл 'ляб, за мен ни -що не остана.

Всичко сте анализирали, та понеже
Скрит текст:
от промото видях, че вадят Кало от обувките
, силно се надявам да се овладее и да не падне на дъното, където са останалите завистливи муджахидини.

# 318

Всичко сте анализирали, та понеже
Скрит текст:
от промото видях, че вадят Кало от обувките
, силно се надявам да се овладее и да не падне на дъното, където са останалите завистливи муджахидини.
Скрит текст:
Алек чак и ритуала ще развали ужас. Наистина удари дъното.
Но напълно съм съгласна с мнението на Калоян, че не може два месеца всички да се съобразяват с Алек че не искал да се отделя от Вал и така да си откарат до финала.

# 319
Продължавам да си мисля че дуела ще е женски.
Явно това ще изкара Алек от нерви .Ако е така ще съм мнооого доволна

# 320
Къде мога да видя промото за довечера?

# 321
Аз заспивах и се събуждах няколко пъти снощи, та в просъницата си не разбрах какви планове имаше Яни за моркова. Laughing Искаше да го срещне с прасковата, ама малко или за малко? Как става тази работа? Joy
За другото си оставам с големи съмнения, че е по сценарий. Андрей предупреди Калоян, че с двата амулета по пътя към финала е възможно да срещне неприятности от страна на другите фермери и воала! - те не закъсняха.
Даваха ли Валерия и Станислав да работят нещо? Защото напоследък престоят на ратаите на другия бряг се отразява изключително едностранчиво и малко като пикник сред природата - разговори в колибата, готвене, ядене. И това е вече трета или четвърта седмица. Може и да пропускам нещо, но като работа помня само Виолета да плете рогозка, а това дори не беше от основните им задачи.  Confused

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 10:55 от Mesmunda

# 322
Много лежерен епизод, за пръв път бях усмихната след края.
През седмицата в която жените вършеха мъжката работа Станко каза,че дълго ще забавлява приятелите си с позите в които жените са ковали пироните. Нооо, вчера Яни уби всички с полу шпагата си. Имаше и по-малко Гечо , посърнал Алек и стана по -весело.
Впечатли ме казаното от Марина, че Калоян е разбъркал "нагласеното" от двамата мъжкари и затова е негативизма. Занимаваха ни със схемите на Елена, а не ни показаха сговор между двамата, но е имало нещо. За пръв път го усетих, когато обясняваха на Гинчев какви "женки" са Яни и Калоян, после двамата скочиха на Яни заради избора на Вили за кръчмата, Станко докладваше на Алек всичко за Вал и го настрои срещу Вили... И двамата са силни , работят и мислят, че наградата им се полага по-право. Вчера Алек пак говореше за най- слабия, за мишки....Ами да беше пратил мишката на дуел, бе юначаго. Предпочете да пазиш мазола си, или сте мислили  със Станко ги победите за десерт на финала ? Или сте вярвали, че зрителите ще предпочетат мъжкарите за каквито се имате , пред мишките, женките ....продължавайте да обиждате единствените свестни участници и ще стигнете далече. Smile

# 323
  • Вестерос
Съгласна съм.Някакви супер егота са и тримата

# 324
Аз май съм сбъркана, но откога да си добър, неутрален и искаш да се разбираш с всички не ти се влиза в караници с този и оня е нещо негативно и си интригант... Сбърканата май не съм аз, а масово са сбъркани с такива разсъждения. Да хубаво е да си прям, аз съм пряма понякога, но трябва и да знаеш кога да си замълчиш!
Тиф, и аз съм от сбърканите. В предаването се нагледах, а тук се начетох на коментари, че когато не се намесваш в конфликти си лицемер, мишка и др. подобни. И обратното, наглото поведение на пикли като Диана и Ивона се определя с "евала, има кураж момичето да изрази открито мнението си, пък другите мълчат, 'щот са мишки." Аз не ги възприемам така нещата, явно съм лицемер. Confused

# 325
И аз съм забелязала, че в повечето реалитита в България, когато говориш каквото ти хрумне, без цедка, те обявяват за истински и че си "себе си", а когато си възпитан и не даваш непоискано мнение, те обявяват за лицемер. В живота си самата аз се сблъсквам с такива ситуации и се разочаровам много от ниското интелектуално ниво на нашето общество. Дано да греша и тези, които са "себе си", да не ни превземат.

За епизода вчера, съгласна съм с общите нагласи тук. Тримата женчовци се излагат много, а Валерия е на седмото небе, че се отърва от лепката Алек. В очите й няма искра, нито любов. Вероятно е решила да опита с Алек просто за спорта, но вътре в себе си вече съжалява за избора си. Само като гледам как й се умилква, ми се повръща, а си представям на нея какво й е. Виолета ме дразнеше много, но сега на фона на мъжките интриганти, не ми изглежда толкова зле. Иска ми се да виждам повече смях и закачки, както вчера. Харесвам хората с чувство за хумор и най-вече с автоирония.

П.П. Алек е олицетворение на мъжката кифла в днешния свят-ненормално суетен и се мисли за мъжкар заради татуировките и фитнеса. Дано някога да разбере, че мъжкарството е интелект, а не мускули.

# 326
  • Асеновград
Валерия , скоро не бях е виждала толкова усмихната , то тоя ревльо е побърка. Натискане , мляскане , сърдене , цупене.....не мога ще повърна...
Забавлявах се с Вила и Яни , бяха смешни.
Не мога да видя промото , но от прочетеното в темата , щом успяха да изнервят и това възпитано момче, направо ги признах.

# 327
Един човек в един готин сериал казва: "Всеки който трябва да казва 'Аз съм кралят', не е истински крал!". Та и тук така, всеки, който трябва постоянно да повтаря "Аз съм себе си", май не е точно себе си. Единствената, която е, е ВИОЛЕТА. Тя дори и не се сеща да се оправдава и обяснява защо е реагирала по даден начин, камо ли да обяснява на хората кога е себе си и кога не... а то се вижда Simple Smile

# 328
  • Вестерос
The Rоyals Heart Колко вярна е тази приказка за краля!

Аз мисля, че в дадени ситуации е хубаво да кажеш каквото мислиш, да си прям, но без да се изтъкваш , че си еди какъв си само защото си си позволил да влезеш в конфликт и да отстояваш мнението си. Но с годините се научих, че в дадени ситуации трябва да премълчавам, да си неутрален, отколкото да се тикам между шамарите за тоя дето д... Всичко зависи от ситуацията. Примерно аз лично бих "скочила" на Каролев като обиждаше така грозно в началото Дарина и другите.
А то ако искат да те изкарат черен, винаги има начин.

# 329
  • Варна
Момичета, къде може да се види промото за довечера? Ако може линк, мерси bouquet

Общи условия

Активация на акаунт